ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 12-9-2018.

Η αλήθεια και η ορθή ενημέρωση θωρακίζουν τον πολίτη και οδηγούν την κοινωνία τού Έθνους στο σχηματισμό αρραγούς μετώπου και τη λήψη ορθών αποφάσεων. Η διαφάνεια των προθέσεων και ο σεβασμός στην ταυτότητα και την ιστορία τού Έθνους καλλιεργούν την υπευθυνότητα των πολιτών και το όραμα για την δημιουργία έργων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τη διαχρονική επιθυμία τής Φυλής να καθορίσει το μέλλον της με υψηλές απαιτήσεις κυριαρχίας. Τότε πραγματικά ο Έλληνας εργάζεται για τον Ελληνισμό του και τα παιδιά του.

Αληθινή Ελλάδα είναι μονάχα η κυρίαρχη Ελλάδα. Η λεύτερη στο πνεύμα και το σώμα Ελλάδα που σκέπτεται και πράττει για την διαιώνιση τής Φυλής της, για τον πολιτισμό της, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και για να διασφαλιστούν η ελευθερία και τα ανθρώπινα ιδεώδη, πρέπει κάθε έθνος να διατηρήσει ασύλητο τον Οίκο τής Φυλής του από κάθε είδους τύραννο, ώστε να αφεθεί ο λαός απερίσπαστος για δημιουργία μέσα στο εργαστήρι τού Έθνους. Πολύ συχνά όμως εμφανίζονται κάποιοι φορείς παραπλάνησης και ενοχοποίησης τού λαού που περιεργάζονται τα δεσμά τού ψεύδους και τής δουλείας. Έρχεται ωστόσο πάντοτε η Λαϊκή Διαφώτιση να προασπίσει την Αληθινή Ελλάδα.

Κάποιοι στο παρελθόν προσπάθησαν μέσα στις πολλές πλαστές κατηγόριες που φόρτωσαν τον Εθνικισμό, να τού προσάψουν την ενοχή τού μίσους που έχουν οι ίδιοι οι κατήγοροί μας και δια αυτού τής «ένοχης» προπαγάνδας. Όμως το ψέμα πάντα αντιμάχεται την αλήθεια και ο λόγος φέρνει πάντα τον αντίλογο. Ο λαός από την πλευρά του φτιάχνει την πολιτεία και τοποθετεί, κατά πως τού λένε, τούς θεσμούς και τούς ρυθμιστές τής πολιτικής ζωής στα κοινωνικά, στα οικονομικά, στα εθνικά ζητήματα, παντού. Έτσι όντως πρέπει να συμβαίνει, ώστε κάθε πολίτης να κάμει απερίσπαστος τη δουλειά του. Όταν όμως οι θεσμοί παραπλανούν και υποκλέπτουν τη σκέψη και τη βούληση τού πολίτη, τότε ασκούν τη λεγόμενη μαύρη προπαγάνδα, ανεξαρτήτως τού πολιτεύματος που επικαλούνται.

Η προπαγάνδα μπορεί να λεχθεί ότι σχετίζεται με τη λαϊκή διαφώτιση και την εθνική ενημέρωση. Προπαγάνδα κατ’ ουσίαν παράγεται με την παροχή τής ειδησεογραφίας, με το συγχρονισμό ήχου και εικόνας κάποιες φορές με τρόπο επιλεκτικό, με τη βιομηχανία τού θεάματος, με τον κινηματογράφο, με την τηλεόραση, με τη μουσική. Τα πρότυπα και η απεικόνιση τής πραγματικότητας καλλιεργούν χαρακτήρα και στάση ζωής. Υπάρχει λοιπόν η ορθή άποψη τής επικοινωνίας που καλλιεργεί την αλήθεια, την πίστη και την αγάπη στο Θεό, την Πατρίδα και τούς ανθρώπους. Και υπάρχει από την άλλη πλευρά η μαύρη προπαγάνδα που καλλιεργεί το πνευματικό σκοτάδι και το μίσος στα ιδανικά που προβάλλει η Λαϊκή Διαφώτιση.

Όλοι κάνουν χρήση αυτού του «κακού» προϊόντος. Περιορισμένη ή εκτεταμένη. Καλή ή κακή. Σχεδιασμένη ή κοινωνική διεργασία. Όμως η λεγόμενη αστική δημοκρατία, αυτό το ξενικό πολίτευμα που ρωτάει κάθε τέσσερα χρόνια τον πολίτη μεταφράζοντας την βούλησή του κατά τις επιθυμίες των νεοταξικών της αφεντικών, εξαγνίζει την δική της επικοινωνιακή τακτική ως αντιπροσωπευτική φωνή τού λαού. Πότε όμως ρωτήθηκε ο λαός εάν θέλει να τον φοροκλέβουν οι τοκογλύφοι; Πότε έδωσε την έγκρισή του ο λαός να τον αλυσοδέσουν στα ηλεκτρονικά δεσμά τής παγκοσμιοποίησης; Πότε συμφώνησε ο ελληνικός λαός να καταργηθούν τα σύνορα και να εποικιστεί από ξένους εισβολείς ο τόπος του, όταν ο ίδιος βιώνει μια δραματική υπογεννητικότητα; Πότε συμφώνησε να εγκαταλειφτούν σε ξένες κατοχές ελληνικά χώματα; Πότε δέχτηκε να προσβάλλεται η Ορθοδοξία και να κυριαρχούν έκφυλα πρότυπα;

Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν έδωσε την έγκριση να γκρεμιστούν ο Ελληνισμός και τα ήθη του. Μπορεί να παραπλανήθηκε πάμπολλες φορές από ηγετίσκους που φοράγανε ψεύτικη ελληνοσύνη επάνω τους, ναι, αυτό σίγουρα έγινε. Μπορεί να παρασύρθηκε από τα ταξίματα ψεύτικων χρημάτων και παραδείσων που τού παρουσιάστηκαν ως εύκολοι, ως δικοί του, ως δήθεν λύση, που έφεραν ωστόσο την κατάρρευση τής παραγωγής και την εγκατάλειψη τής γης στα κοράκια των τόκων. Όμως ποτέ δεν υπέγραψε ο ελληνικός λαός τον θάνατο των παιδιών του. Αγαπούσε πάντα και θα αγαπάει για πάντα τον Χριστό και την Ελλάδα, την Πίστη του, τον Πατριωτισμό του, τον Εθνικισμό του.

Ήρθε λοιπόν η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών. Ήρθε η ώρα τής Αλήθειας και τής Αναγεννήσεως τού Ελληνισμού. Ήρθε η ώρα να απλωθεί το φως τής πραγματικής γνώσεως και τής υπεύθυνης συμπεριφοράς των Ελλήνων μακριά από τα φκιασίδια τής πλάνης. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε τα παιδιά τής νηνεμίας μα και τής καταιγίδας. Καματάρηδες και πολεμιστές μαζί. Αγαπούμε τη Θεία Δημιουργία και την Φυλή που μάς ανάθρεψε. Αγαπούμε τη Νομοτέλεια τού Θεού και την κληρονομιά των Προγόνων μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αδιάλειπτα την ιστορία μας, δίδοντας τούς καλύτερους Έλληνες όλων των εποχών, δίδοντας τον καλύτερο εαυτό μας στην Πατρίδα και τα αδέρφια μας. Να εργαστούμε, να μοχθήσουμε, να δημιουργήσουμε νέο πολιτισμό, να πάρουμε τις τύχες και τις αποφάσεις στα χέρια μας.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε οι χτίστες τού καιρού τής νέας δόξης με χέρια καθάρια και ελληνικά. Είμαστε το δίχως άλλο τα αδέρφια τής αληθινής ελληνοσύνης, είμαστε τα πραγματικά αδέρφια σου ω ταλαίπωρη Ελλάδα που θες να ζήσεις ξανά, να σταθείς στα πόδια σου. Είμαστε εδώ για να σού πούμε τα όνειρα, τα σχέδια, τούς πόθους μας που είναι πόθοι κάθε συνειδητοποιημένου αδερφού μας. Στην γειτονιά, στην πλατεία, στο σπίτι, στο χωράφι, στο μετερίζι τού μόχθου, στην πόλη, στο χωριό, στο νησί, θα έρθουμε όπου βρίσκεσαι πανώριε Έλληνα, για να σού δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο, να σού πούμε με απέριττα, αληθινά και ουσιώδη λόγια τις θέσεις τού Έλληνα Εθνικιστή, να σφίξουμε τα χέρια μας και να ανοικοδομήσουμε μαζί την Αληθινή Ελλάδα. Μακριά από τα ψέματα των ανθελλήνων και των μισελλήνων.

Ο λαός μας έχει κάθε δικαίωμα να διαφωτιστεί από το αίμα τής καρδιάς του. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, σε τούτο τον ιερό τόπο που γέννησε την ιδεολογία τής εθνικής υπόστασης και τής φυλετικής ταυτότητας σε μια αδιαίρετη ενότητα με την Ορθή Δόξα τού Θεού, έχουμε ιερό χρέος να διαρρήξουμε τα τείχη τής φίμωσης και τής τυραννίας ενός ολάκερου λαού που τάχθηκε εκ τού Πατρός να λευτερώνει και να εκπολιτίζει. Με τα χέρια μας, με τον νου μας, με το δικό μας στρατηγικό σχεδιασμό, με την γη που παραλάβαμε, με τον λαό μας, μ’ αυτά που βγάζει ο τόπος μας θα πάμε μπροστά. Με την εθνική αλληλεγγύη, με την αγάπη στο Θεό, την Πατρίδα και τον Ελληνισμό, με την απελευθέρωση όλων των Ελλήνων από κάθε είδους δεσμά. Για μια Μεγάλη και Δίκαιη, Ορθόδοξη, Ελληνική και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: