ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ ΜΗΤΕ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΗΤΕ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 26-9-2018.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνεται ο πολιτικός έρωτας που έχει ήδη χρονικό βάθος μεταξύ τής κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τού αμερικανικού παράγοντα. Τούτο έχει ιδιαίτερες προεκτάσεις στα εθνικά μας ζητήματα, την στιγμή που ξεπουλιέται κατ’ εντολήν τού Νεοταξισμού το όνομα τής Μακεδονίας Μας και δημιουργείται κατά τρόπο εγκληματικό ανύπαρκτη «μακεδονική» εθνότητα, όπως τούτο σαφέστατα περιγράφεται στη Συμφωνία των Πρεσπών και διαλαλείται από Σκόπια και ΗΠΑ, με την απολύτως συμπεφωνημένη ανοχή των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας. Έχει επιπλέον πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός ότι την ίδια ώρα τελείται μια έντονη διαμάχη μεταξύ των ΗΠΑ και τής Ρωσίας για την κατάληψη τής θέσεως τής αδιαφιλονίκητης υπερδύναμης.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, οι Αμερικανοί κάνουν ιδιαίτερα έντονη την παρουσία οικονομικών και πολεμικών μέσων τους στην Αλεξανδρούπολη με διπλό στόχο. Πρώτον, την αξιοποίηση τού φυσικού αερίου τής περιοχής για την τροφοδότηση τής Ευρώπης, προκειμένου να αποκλείσουν τη ρωσική παρουσία, όπως ακριβώς πράττουν με την καθοδήγηση και τον απόλυτο έλεγχο των Σκοπίων. Και δεύτερον, οι Αμερικανοί θέλουν να αποκτήσουν στρατιωτική βάση χερσαίων και ναυτικών στρατιωτικών δυνάμεων, ώστε να δυνηθούν ενώπιον πολεμικών επιχειρήσεων να κλείσουν την έξοδο τού Βοσπόρου στην Ρωσία, αποκλείοντας την κάθοδο των Ρώσων σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Την ίδια χρονική στιγμή, ο πρωθυπουργεύων εν Ελλάδι τού παγκοσμιοποιημένου νεοταξισμού Τσίπρας επισκέπτεται στις ΗΠΑ πολιτική ηγεσία και τραπεζίτες τής σιωνιστικής αποικίας και βραβεύεται από πρακτορικούς κύκλους για την πολιτική των ανοικτών συνόρων μέσα από την αποδοχή λαθροπροσφύγων. Και παράλληλα, εδώ στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο τού νεοταξισμού, κάθε προπηλακισμός που σημειώνεται ενάντια σε κάποιο καθεστωτικό πρόσωπο αναφέρεται από τούς γραικύλους ως αποτέλεσμα «ακροδεξιών» επιθέσεων. Ενώ όταν Έλληνες Πατριώτες δέχονται επιθέσεις, οι γνωστοί δράστες μόνον παράσημο δεν λαμβάνουν…  Κι όλα τούτα, όταν αναρχοπράκτορες εισβάλλουν μέσα σε εκκλησιές μας, ενώ Ουράνιο Τόξο και «Μακεδονική Στέγη Πολιτισμού» στήνουν «μακεδονικές βραδιές» στην Ελεύθερη Μακεδονία μας και κάθοδο στις ευρωεκλογές!!!

Εις ότι αφορά την επιχειρούμενη εμπλοκή τής Ελλάδος ανάμεσα στις διεθνείς συγκρούσεις των «δυνατών», η θέση τής Ελλάδος είναι η προάσπιση των δικών της και μόνον εθνικών συμφερόντων και δικαίων και όχι η στοχοποίησή της χάριν ξένων σκοπών. Όποιος αποδέχεται τον ελληνικό στρατηγικό σχεδιασμό, μόνον αυτός μπορεί να θεωρηθεί φίλος. Η Αληθινή Ελλάς μεγαλώνει και δεν μικραίνει, λευτερώνοντας ελληνικές ψυχές και εδάφη.

Η ακεραιότητα και η ισχυροποίηση τής Ελλάδος είναι υπόθεση που θέλει πίστη και αγάπη στα εθνικά ιδανικά που διαθέτει μονάχα το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Η Νίκη τής Μεγάλης Ελλάδος και τού Ελληνικού Εθνικισμού μήτε αναβάλλεται μήτε ανακόπτεται. Απλά επιβάλλεται με την ισχυρή βούληση τού Ελληνισμού. Διότι ο Εθνικιστής δεν είναι δεξιός, αριστερός, ακροδεξιός, ακροαριστερός και τα τοιαύτα. Ο Εθνικιστής είναι Έλλην Αγωνιστής που εκφράζει ολάκερο τον Ελληνισμό όπου γης και την άνοδο τής Ελλάδος στη θέση αληθινά Μεγάλης Δυνάμεως μέσα από την εδαφική της ολοκλήρωση, την κοινωνική της συνοχή, την εθνική ανάπτυξη και κυριαρχία, την ισχυροποίηση τής διεθνούς της θέσης.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: