ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 19-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η ιδεολογία τού ψευτορωμέϊκου είναι το ρουσφέτι και ο λόγος τής υπάρξεώς του είναι η πτώση τού Κάστρου τής Φυλής μας, λειτουργώντας ως πεμπτοφαλαγγίτης τού νεοταξισμού. Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας δουλεύουν τα έργα τού σατανά σιωνισμού με την απονεύρωση τού λαού και την έξαψη τής συστημικής τρομοκρατίας.

Ο λόγος ύπαρξης τού κατοχικού μορφώματος και τού παρακράτους του είναι η παραπλάνηση τού Ελληνισμού και ο τελικός αφανισμός τής Φυλής μας, με την αντικατάστασή της από ανθέλληνες γυρολόγους. Κι έτσι βλέπουμε τον κομματικό εσμό και τούς θεσμούς του να κόβουν και να ράβουν στα μέτρα τους νόμους και εκλογικές προθεσμίες. Να βολεύουν εαυτούς και αλλήλους κάτω από το βλέμμα τού χειμαζόμενου λαού.

Στήσανε λοιπόν οι «δημοκράτες» τη βιομηχανία τής «συνταγματικής μεταρρύθμισης». Ξεκινήσανε με την ανακήρυξη τού έως σήμερα ελληνορθόδοξου κράτους σε ουδετερόθρησκο μόρφωμα. Και συνεχίσανε με την απελευθέρωση τού εγκλήματος. Μετατρέψανε από κακούργημα σε πλημμέλημα την ρίψη των τρομοκρατικών βομβών, καλύπτουν την πολιτική δωροδοκία, καταργούν την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη και καλύπτουν το οργανωμένο έγκλημα τού παρακράτους ως ρυθμιστή τής άναρχης ζωής τού τόπου.

Τρομοκρατούν τον πολίτη και στήνουν αντισυγκεντρώσεις μίσους οι νεοταξίτες ολετήρες ενάντια στην εθνική συσπείρωση και την εθνικιστική ανάταση τού Ελληνισμού. Παράλληλα, τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας τάζουν προσωρινά «δώρα» στο εκλογικό σώμα και μεταθέτουν τον χρόνο των εθνικών εκλογών κατά τη βολή τους.

Μιλάνε για αυξήσεις κατωτάτων μισθών, μιλάνε για ρυθμίσεις «κόκκινων» δανείων, ακόμη και για προσλήψεις. Με τη διαφορά ότι οι ξένοι χρηματοδότες και εντολείς των κομμάτων μιλάνε για την ανάγκη νέου μνημονίου, μιλάνε για την απόσυρση των κόκκινων δανείων και την άρση περιουσιών, ενώ παράλληλα η αγορά των αγαθών στενεύει διαρκώς και η ακρίβεια σαρώνει. Την ίδια στιγμή, η Αριστερά μιλάει για εκλογές είτε στη λήξη τής παρούσας θητείας τον Οκτώβριο είτε τον Ιούνιο τού 2019, αν δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές!!!

Η Ελλάς οφείλει πάραυτα να ξαναγίνει, εκ νέου και δια παντός, κράτος εθνικό και κυρίαρχο. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι σταθερά προσηλωμένο σ’ αυτόν τον στρατηγικό σκοπό. Στη ζωή τής Πολιτείας και των τοπικών κοινωνιών τού Ελληνισμού ανώτερος ρυθμιστικός κανόνας είναι ο Νόμος και η Τάξη τού Έθνους. Ο ρυθμιστής τής πολιτικής ζωής τού Ελληνικού Έθνους είναι αποκλειστικά ο ελληνικός λαός. Η προστασία τής ανθρώπινης ζωής και ο έντιμος βίος των πολιτών καθορίζουν την εξουσία τού τόπου. Οι αρνητές τού ήθους και τής ελευθερίας των Ελλήνων απομακρύνονται από την ελληνική κοινωνία ποινικά.

Το Σύνταγμα τού Ελληνικού Έθνους προασπίζει την Πίστη, την Ελευθερία και την Κυριαρχία τής Ελληνικής Φυλής. Η δε φιλοπατρία είναι ορμέφυτο και φυσιολογικό ένστικτο τής οντολογίας μας. Όποιος διώκει την φιλοπατρία, αυτός εξορίζεται από την ελληνική κοινωνία προκειμένου να ζήσει ο λαός μας και τα παιδιά μας. Η Ελλάς έχει Ηγετική Τάξη το Έθνος και εξαλείφει παντελώς διεθνισμό και αναρχία.

Η εργασία είναι ιερή υποχρέωση τού κράτους προς τον ελληνικό λαό. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η παραγωγικότητα αγαθών και η παροχή υπηρεσιών με την διασφάλιση τού εθνικού εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι ο μισθός τού ελληνικού λαού πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του απόλυτα, εξαλείφοντας την φτώχια. Να μένει χρήμα για ώρα ανάγκης στο νοικοκυριό. Η δε προστασία τής κατοικίας των Ελλήνων είναι πάγια υποχρέωση τού κράτους. Το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος απαγορεύει την αρπαγή των ελληνικών σπιτιών. Η Ελληνική Αυγή είναι άγρυπνος φρουρός των Ελλήνων.

Στις τοπικές κοινωνίες, η απάλειψη πάσης μορφής εγκληματικότητας είναι η στρατηγική επιλογή των εθνικιστικών αυτοδιοικήσεων. Τόσο η διαφθορά και η διασπάθιση δημοσίου χρήματος με το οικονομικό έγκλημα όσο και η συμμοριτική δράση κατά τής κοινωνικής γαλήνης θα πάψουν οριστικά. Ο πατριωτισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων μαζί με την απρόσκοπτη εργασία τού λαού και την δημόσια ασφάλεια είναι ο οδικός μας χάρτης. Οι πόροι θα αποδοθούν σ’ αυτούς που τούς παράγουν. Οι περιουσίες θα παραμείνουν σ’ αυτούς που μόχθησαν. Και οι δρόμοι ανήκουν στους έντιμους Έλληνες και τα ελληνόπουλα. Το θέλουμε και θα το πετύχουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: