ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Ω ΠΑΝΩΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ


ΑΘΗΝΑ 8-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Στις 8 Μαρτίου εκάστου έτους εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα τής γυναίκας. Στην Ελλάδα τής Πίστης και τού Πολιτισμού εορτάζουμε όλες τις ημέρες τού χρόνου την Γυναίκα. Στην ελληνική κοινωνία η γυναίκα είχε πάντα την δική της εξέχουσα θέση. Η Ελληνίδα σύντροφος πάντοτε συνδιαμορφώνει με τον δικό της αγώνα στο πλευρό τού άνδρα της τον κόσμο μας μέσα από το υπέροχο και ευλογημένο αίσθημα και καρπό τής αγάπης. 

Η Ελληνίδα μάνα φέρνει στον κόσμο και ανατρέφει τα παιδιά της, δίδοντάς τους τα νάματα τής αρετής και τής πίστης στο Θεό και την Πατρίδα, πολλαπλασιάζοντας ταυτόχρονα την Ελληνική Φυλή. Η Ελληνίδα εργαζόμενη στηρίζει την οικογενειακή οικονομία, όταν κάποιοι οδηγούν τον λαό μας στη φτώχεια και την απελπισία. Η Ελληνίδα βαστάει απρόσβλητη την ελληνική οικογένεια από τις σύγχρονες και νοσηρές μορφές συμβίωσης. Η Ελληνίδα είχε πάντα μέσα στην ελληνική κοινωνία τη δική της μοναδική θέση, δίχως να έχει μεταβληθεί ποτέ σε αντικείμενο εκμετάλλευσης. 

Σε άλλες χώρες οι γυναίκες εξακολουθούν και σήμερα να βασανίζονται και να υποβιβάζονται με τρόπο εξευτελιστικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στην Ελλάδα μας, η γυναίκα με ατράνταχτες ιστορικές αποδείξεις πάντοτε μορφώνονταν, αθλούνταν, έδινε ανέκαθεν το έντονο και δημιουργικό της στίγμα στην κοινωνική ζωή. Η Ελληνίδα απολάμβανε και απολαμβάνει πάντα την Τιμή τής αναγνώρισης για την προσφορά της. Στο ζήτημα τής Πίστης αμέτρητες είναι οι Ελληνίδες που μαρτύρησαν για την αγάπη τους στον Πατέρα Θεό μας. 

Στο Εθνικιστικό μας Κίνημα η Ελληνίδα έχει καθοριστική συμβολή στον Εθνικό Αγώνα τού Ελληνισμού μας, στην πολιτισμική του έκφραση, στην φυλετική μας διαχρονία. Η Ελληνίδα στηρίζει τον σύντροφό της και τον παροτρύνει για τον καλό σκοπό και διαφυλάττει τη ζωή των παιδιών της, τόσο σε καιρούς ειρηνικούς όσο και σε καιρούς πολεμικής αντάρας. Από τον καιρό των Θερμοπυλών και τού Ζάλογγου έως τις σημερινές δύσκολες ημέρες μας και πάντοτε. Έπαινος και Τιμή λοιπόν σού πρέπει ω Πανώρια Ελληνίδα Γυναίκα. Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: