ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 5-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Οι νοσηροί εγκέφαλοι τής νέας τάξης πραγμάτων έχουν βαλθεί να μεταλλάξουν την Θεία Νομοτέλεια των εθνικών κοινωνιών, διαπράττοντας μέγιστη ύβρη προς τον Πατέρα Θεό μας. Εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο παράγοντα και αφού τον εξαθλιώσουν με τις φτιαχτές κρίσεις τους, επιδιώκουν να αφαιρέσουν την Πίστη, τον Πατριωτισμό και τις εστίες τού λαού, αντικαθιστώντας τον μέσα από την παράνομη μετακίνηση ξένων πληθυσμών, ώστε να καταργήσουν τον ντόπιο πληθυσμό.

Η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς είναι ο κυριότερος στόχος μετάλλαξης τού εθνολογικού ιστού τής κοινωνίας, διότι αποτελούμε την κύρια άμυνα και τον κύριο εκφραστή των δυνάμεων τής ελευθερίας. Ευρισκόμενοι στο κέντρο των ηπείρων και διαθέτοντας υψηλές πνευματικές παρακαταθήκες και γεωφυσικό πλούτο, οι σιωνιστές νεοταξίτες θέλουν να μάς εξοντώσουν με τον πλέον ύπουλο τρόπο. Με την εξάλειψη τής Ελληνοορθοδοξίας και των Αρετών τής Πίστης μας, με τη φτωχοποίηση και την νεομετανάστευση των παιδιών μας, με την ενσωμάτωση των λαθρογυρολόγων, λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων.

Όμως ο Ελληνισμός μας και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας ταυτίζονται. Τα αντανακλαστικά τού λαού μας, παρά τα βάσανα και τούς πόνους που βιώνει από τη δυστυχία, παραμένουν ζωντανά. Η εκπληκτική αποδοχή των πολιτικών προτάσεων τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος από την ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των ακροαριστερών τάσεων των ψευτορωμιών παγκοσμιοποιητών.

Στην Καλλιθέα το παρακλάδι των γνωστών «αντιρατσιστών» και «αντιφασιστών» τής ΚΕΕΡΦΑ σε μια αφίσα τους, αναφερόμενοι στον υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» Τρύφωνα Μπουγά και τις υποψηφιότητές του με την Χρυσή Αυγή, ζητούν τη φίμωση των Ελλήνων που αιμορραγούν κοινωνικά και δημογραφικά και την αναπλήρωσή τους από ξένους. Ζητούν την περιστολή τής δράσης τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος διότι αποτελούμε την μόνη γνήσια φωνή των αναγκών και των πόθων τού Ελληνισμού. Ζητούν όλα όσα εκφράζει η παγκοσμιοποίηση και ο ελληνόφωνος πολιτικός της εσμός.

Την ίδια στιγμή, η καθεστηκυία τάξη των ψευτορωμιών προέβαινε στη σύλληψη των Ελλήνων Πατριωτών κατοίκων στην Μυτιλήνη που αναστήλωσαν τον Ιερό Σταυρό τού Ιησού Χριστού και Θεού μας. Υπενθυμίζουμε ότι κάποιοι ασπόνδυλοι είχαν ζητήσει την πτώση τού συγκεκριμένου Σταυρού τού Θεανθρώπου για να μην … θίγονται οι ισλαμιστές λαθρογυρολόγοι! Και ακούσαμε τώρα το ουδετερόθρησκο και αντίχριστο ψευτορωμέϊκο να διώκει τούς εν Χριστώ και Ελλάδι αδερφούς μας διότι προέβησαν στην αναστήλωση τού Ιερού Συμβόλου τής Πίστης μας «παρανόμως» σε δημόσια έκταση!!!

Το κράτος τής αστικής δημοκρατίας ομολογεί ότι δεν θέλει τον Χριστό στην Πατρίδα μας! Κι εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε τούς αντίχριστους στην Ελλάδα μας. Κι αυτή την θέση εκφράζει πολιτικά μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Διότι οι Έλληνες, έχοντας πάρει το χρίσμα τού Αποστολικού Έθνους από τον ίδιο τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, δίδουμε διαχρονικά όλους τούς εθνικοαπελευθερωτικούς μας αγώνες για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ιερής Πατρίδος μας Ελλάδος την Ελευθερία.

Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν οι Τούρκοι Τζαμιά για τις μουσουλμανικές πλημμυρίδες λαθρομεταναστών που μάς στέλνουν ανά την Ελλάδα κι εμείς να έχουμε ενδοτικούς πολιτικούς που τούς δίδουν το θρησκευτικό μέσο νομιμοποίησης τής κατοχικής παρουσίας. Να ακούγονται μουσουλμανικά παράπονα για τούς χώρους τού Τζαμιού στο Βοτανικό, γιατί δεν έχει μιναρέ. Και να διώκεται η άρση τού Σταυρού τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας, όταν την ίδια στιγμή αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις που παρακρατικοί και οι προστατευόμενοι τους βεβηλώνουν καθημερινά ορθόδοξα εκκλησάκια σε όλη την αιματοβαμμένη ελληνική γη.

Έως εδώ. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών για Πίστη, Ελευθερία και Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνων. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα, στο Πνεύμα και τη Συνείδηση. Ο Πιστός Ελληνισμός λαμβάνει τις αποφάσεις, κυβερνά τον τόπο του, εργάζεται για την ανάπτυξή του, μάχεται για το τράνεμα των αληθειών και τής γης του απόλυτα και ολοκληρωτικά. Η Ελλάς είναι Κράτος Ορθόδοξο και Εθνικό, είναι το Κράτος των Ελλήνων.

Οι πόλεις και τα χωριά μας θα γεμίσουν με τον Ελληνισμό να παραμένει στις εστίες του, να γεννά ακόμη περισσότερους Έλληνες και να ζει την επιστροφή όσων έφυγαν. Διότι το Έθνος των Ελλήνων για να ζήσει, πρέπει οπωσδήποτε να βαστήξει τα παιδιά του στον τόπο που γεννιούνται. Οι Έλληνες που ωθήθηκαν σε άλλους τόπους, πρέπει να επιστρέψουν στις πόλεις και τα χωριά τους. Η γη να ανθοβολήσει, με τις εκκλησιές και την εργασία να δίδουν τους καλύτερους πνευματικούς και ζωοφόρους καρπούς. Και ο Λαϊκός Εθνικισμός μας θα αποδώσει την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: