ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗ ΥΠΕΡ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 31-12-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκείνος που έγινε δούλος τού Κυρίου, θα φοβηθεί μόνο τον δικό του Δεσπότη. Και εκείνος που δεν φοβάται ακόμη Αυτόν, φοβάται πολλές φορές τη σκιά του.
Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης.

Ο έχων Πίστη βαθειά ριζωμένη μέσα του και γνώθι σ’ αυτόν, έχει ήδη τειχίσει στερεά εαυτόν και τούς οικείους του, έχει δε επιπλέον ασφαλίσει την ύπαρξή του με τον πλέον αδιαπέραστο θώρακα. Ότι ο μόνος φόβος μέσα μας είναι εις Θεόν, μεθερμηνευόμενος εις την ελληνική λαλιά ως σεβασμός ακατάλυτος. Και είη ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

Ο Θεός είναι πάντα στο πλευρό μας. Κι αν η Ελλάς γνώρισε τυράννους πολλούς, ο μέγιστος εχθρός είναι αυτός που έχει εισχωρήσει στα σπλάχνα μας, στην κοινωνία και στην γεωπολιτική αυλή μας. Διότι η Ελλάς, μεθερμηνευόμενη στην αρχέγονη ελληνική λαλιά Γη τού Φωτός, έχει από την αρχή τού κόσμου τον προορισμό τής αποστολικότητας και τού πολιτισμού. Έχει δε επιπλέον φράξει πολλές φορές τον δρόμο στον αντίχριστο βαρβαρισμό. Και αποτελεί πάντα η Ιερή Πατρίδα μας τον στόχο προς εξόντωση τού τυράννου. Έως ότου νικήσουμε οριστικά τον τύραννο.

Ας μην κακομοιριάζουμε λοιπόν. Κι ας μην απελπιζόμαστε επιπλέον. Δεν έφυγε ο Θεός από το πλευρό των Ελλήνων. Εμείς είμαστε που οφείλουμε να επιστρέψουμε στους κόλπους τού Αρχηγού τής Πίστης και τής Πατρίδος μας. Η δε λαίλαπα που εισχώρησε μέσα από τα τείχη τού Ελληνικού Κάστρου με όλους τούς ειδεχθείς τρόπους που μετέρχονται οι θρασύδειλοι σατανάδες παγκοσμιοποιητές, είναι το ξυπνητήρι των συνειδήσεων. Ότι έφτασε ο καιρός να συντρίψει το Ανέσπερο Φως ολοσχερώς από προσώπου γης το σκότος.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης μάς είπε ότι εκείνος που έγινε δούλος τού Κυρίου, θα φοβηθεί μόνο τον δικό του Δεσπότη. Ο Άγιος μάς είπε ακόμη ότι και εκείνος που δεν φοβάται ακόμη Αυτόν, φοβάται πολλές φορές τη σκιά του. Κι όταν λέμε στην μία και μόνη Ορθή Πίστη στον Ένα και μόνο Ζώντα Θεό δούλος, εννοούμε τον Απόστολο και Στρατιώτη που λαμβάνει Γη, Προσκύνημα και Αλήθεια με απόλυτη συνείδηση και ελευθερία βουλήσεως στα χέρια του, για να προασπίσει τη Φυλή του και να καταυγάσει με το φως τής αληθείας την πλάση.

Αυτός είναι ο Έλληνας. Πιστός στο δρόμο τού Πατρός Του. Πειθόμενος πάντα στα ρήματα Αγίων και Ηρώων. Λάτρης Δικαίου και Δημιουργίας. Ταξιδευτής λαός και κοσμοπλάστης τής ωραιότητας και τής καλαισθησίας ήθους και έργων ζωής. Σταθερός στα νάματα τής πίστεως που τον οδήγησαν να λάβει ακριβό Χρίσμα από τον Χριστό. Προστάτης τής ανθρώπινης ζωής στα χώματα που βλάστησε και δίκαιος έναντι τού λαού του και όλων των λαών. Έως ότου ο χρυσός έδεσε τον πιστό λαό στα ανίερα δεσμά του και έκανε τον παράνομο προδότη εξουσιαστή στα έθνη.

Είναι απίστευτο και αληθινά εξοργιστικό το γεγονός ότι η Ελλάς που νικούσε πάντα με τα ιερά όπλα στο Πεδίο τής Τιμής, η Ελλάς που αγωνίζεται πάντα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία, η Ελλάς νικήθηκε για πολλοστή φορά στα χαρτιά των τοκογλύφων σταυρωτήδων.

Αλλά δεν σταμάτησε δυστυχώς εκεί η κατρακύλα μας. Οι εραστές τού χρυσού που δολοφόνησαν τον Μεγαλέξανδρο, που δίκασαν και σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο, που καταδίωξαν Ήρωες και Ελληνισμό, αυτοί που πούλησαν ελληνικό αίμα και προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, αυτοί που φέρανε δάνεια και μνημόνια, όλοι αυτοί φέρανε τον διαχρονικό εχθρό ως δήθεν κακόμοιρο λαθρογυρολόγο που υπηρετεί την βρώμικη εταίρα παγκοσμιοποίηση, ζητώντας το θάνατο Ορθοδοξίας και Ελληνισμού.

Τα περιστατικά τής οδύνης μα και τής προειδοποίησης τής Φυλής μας έρχονται διαρκώς με αυξανόμενο ρυθμό. Στη Δράμα συνέβη μία μαρτυρία που πραγματικά με συγκλόνισε για τον τρόπο τής εμφάνισης και καταγραφής της. Ένας σεβάσμιος ιερέας, ευρισκόμενος εντός τού ιερού ναού στον οποίο υπηρετεί το Θεό, τελούσε μοναχός του μια λειτουργία, όταν εισέβαλαν ξαφνικά λαθρομετανάστες. Αυτοί ρώτησαν με θράσος και απειλητικά τον ιερέα, έχοντας στα χέρια τους σουγιάδες, αν είναι χριστιανός!!! Και εκείνος, ως Παπάς και ως Έλλην, απάντησε ναι. Κι όταν έκαμε την κίνηση να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, οι μπραίμηδες τού σταυρωτή νεοταξισμού τράπηκαν σε φυγή.

Πόσα άραγε περιστατικά πρέπει να συμβούν ακόμη για να αφυπνιστεί ο λαός μας και να αντιληφτεί ότι ο προαιώνιος σιωνιστής εχθρός έχει βγάλει οριστική απόφαση να συντρίψει τον Ελληνισμό για να στήσει το τρόπαιο τής βδελυγμίας στο κουφάρι μας; Ακόμη και μέσα στις άγιες ημέρες που μάς οδήγησαν στη φάτνη τού νιογέννητου Χριστού μας, οι ελληνόφωνοι θεσμικοί εκφραστές τής προδοτοκρατίας και τής νεοταξικής κατοχής στολίσανε την Πατρίδα μας με ουδέτερα και αντιχριστιανικά «στολίδια» στις πόλεις μας, για να μην τσαντιστούν οι «ευπαθείς κατατρεγμένοι» εισβολείς…

Ο εθνικός και εθνικιστικός αγών για την αληθινή λευτεριά συνεχίζεται και περατώνεται μονάχα με την επίτευξη τής απόλυτης νίκης. Είναι μια νίκη υπέρ Θεού και Ιερής Ελλάδος που πολύ ποθεί η καθάρια ορθόδοξη και ελληνική ψυχή μας. Κάθε προσκύνημα, κάθε γειτονιά, κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε νησί, πάσα γη και θάλασσα που έχει ποτιστεί με αίμα ελληνικό, θα γενούν δια παντός η πλήρης και πλέρια ελληνική καστροπολιτεία τής καρδιάς μας. Και οι γεωπολιτικοί διάδρομοι από τούς οποίους μάς έρχονται οι κράχτες των Τούρκων και των διεθνών αφεντικών τους, κι αυτοί ελληνικοί μέλλουν να γίνουν.

Αφού ο εχθρός έχει συνεργάτες στα σπλάχνα μας, τότε φέρνουμε την κάθαρση με την αποβολή παρασίτων από τα νώτα μας. Κι αφού ο εχθρός έρχεται από δικά μας χώματα κατειλημμένα, η λύση είναι το σπάσιμο των δεσμών, το τράνεμα τής Ελλάδος, η κατανίκηση των εισβολέων, η επιστροφή μας στις ρίζες μας. Τα προσκυνοχάρτια θα καούν στις φλόγες τής δικαιοσύνης. Η Ορθοδοξία θα ακολουθήσει την Μεγάλη Ελλάδα μας στην διάδοση τής Αληθείας ολούθε, στην οδό που μάς δείχνει ο Χριστός μας. Και στα παιδιά μας θα δώσουμε το καλύτερο κληροδότημα τής ζωής μας, την πιο όμορφη και τρανή Ελλάδα όλων των εποχών. Εύχομαι από καρδιάς το 2020 να είναι έτος θριάμβων για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, έτος γεμάτο ευλογία, υγεία, χαρές και ευτυχία. Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα για τα παιδιά μας και πάντες ημάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: