ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 17-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η νέα τάξη πραγμάτων έχει εξαπολύσει έναν αισχρό πόλεμο ενάντια στον άνθρωπο και τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Η Ελλάς βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού τού δολοφονικού μένους τού νεοταξισμού. Οι τύραννοι τής οικουμένης εφευρίσκουν ένα πρόβλημα ειδικής φύσεως που το γενικεύουν στη συνέχεια. Με πρόφαση το οικονομικό χρέος υποθήκευσαν την Πατρίδα μας, φτωχοποίησαν και έστειλαν στην αυτοκτονία και τη μετανάστευση Έλληνες, πούλησαν Μακεδονία και Αιγαίο. Και τώρα με τον τεχνητό και εργαστηριακά κατασκευασμένο κορονοϊό διαλύουν την εθνική οικονομία και βαθαίνουν τη φτώχεια, όταν ο κόσμος όλος οδηγείται σε παγκόσμια χρεοκοπία και στο σφαγείο τής μείωσης τού ανθρώπινου πληθυσμού.

Ο αντίχριστος σιωνισμός είναι το αφεντικό των δήθεν μεγάλων δυνάμεων και των καθεστωτικών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας. Είναι το σύνολο των εμπόρων τού χρήματος και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας που προκαλούν οικονομικές κρίσεις, πολέμους, λεηλασίες και υφαρπαγές εξουσιών στα κράτη που εισβάλλουν οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά. Η νέα μέθοδος τού βιολογικού πολέμου που εξαπλώνεται στις μέρες μας είναι ασύλληπτα τραγική και απάνθρωπη. Η έφοδος τού κορονοϊού φέρνει την περιστολή όλων των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Κλείσιμο σχολείων, μαγαζιών, επιχειρήσεων, εκκλησιών και περιστολή κυκλοφορίας. Εκμηδένιση ζωής, προσβολή ηθών και τώρα οικονομική απελπισία απλώνονται παντού στην κοινωνία μας.

Η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση προχωράει στην εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας τυραννίας της. Δεν είναι απλώς μια αίσθηση. Είναι ζωντανή και φρικτή πραγματικότητα. Το μήνυμα ενός φίλου μου είναι ενδεικτικό. Μια μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση παιχνιδιών περιστέλλει τις βάρδιες των εργαζόμενων, τα αντικείμενα απασχόλησης συρρικνώνονται και η εργασία θα γίνεται πλέον μέσα από ηλεκτρονικές παραγγελίες. Τα καταστήματα εστίασης και οι μαζικοί χώροι συναλλαγών κλείνουν. Την ίδια στιγμή η αντιμετώπιση τού επιδημικού ιού στη βάση τής καταστολής του είναι ανύπαρκτη και η μόνη που καταστέλλεται σε βάθος χρόνου είναι η ανθρώπινη ζωή.

Τα φαινόμενα τής δολοφονικής επέλασης τού κορονοϊού εξαπλώνονται σε όλες τις χώρες ραγδαία και βαθμιαία. Τα κρούσματα αυξάνονται. Τα θύματα πολλαπλασιάζονται. Και η κατάσταση θυμίζει ένα στράτευμα ψυχών που έχει τεθεί άοπλο και απροστάτευτο στα πυρά τού εχθρού. Το σχέδιο τού παγκόσμιου εχθρού είναι σαφές. Η παγκόσμια οικονομία οδηγείται στο απόλυτο πάγωμα των δραστηριοτήτων, το μηδενισμό τής ρευστότητας και την παγκόσμια χρεοκοπία. Στη συνέχεια, ο σατανάς νεοταξισμός θέλει πόλεμο, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, κάρτες τού πολίτη, σφράγισμα σώματος και νου, παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το οικονομικό πρόβλημα θα δημιουργήσει αλυσιδωτές κοινωνικές αναταραχές. Σε όλες τις ανάλογες κρίσεις, διαχρονικά κατασκευασμένες, το εθνικό κράτος παραλύει και οδηγείται σε πολιτειακή ανωμαλία. Ειδικότερα στις μέρες μας η παγκοσμιοποίηση θέλει διάλυση εθνών και κατάργηση συνόρων στον απόλυτο βαθμό. Θέλει λίγους και υπάκουους υπηκόους. Η φτωχοποίηση μαζί με την λαθρομετανάστευση που έχει εξελιχθεί σε σκοπούμενη λαθροεισβολή και εμπροσθοφυλακή εχθρικών στρατών, είναι ένα επικίνδυνο όπλο στα χέρια των παρακρατικών αναρχοπρακτόρων που τα νεοταξικά αφεντικά τούς θέλουν ως θύλακες ψεύτικων εμφύλιων πολέμων.

Παράλληλα, ο Τούρκος με αιχμή τού δόρατος τον Έβρο και τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου, απειλεί να μάς παρασύρει σ’ έναν πόλεμο που σίγουρα θα μετατραπεί σε παγκόσμιο. Η συνταγή που ακολουθείται από τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου περιλαμβάνει παγκόσμιο υγειονομικό σφαγείο, πτώχευση, πόλεμο, εγκαθίδρυση τού Αντίχριστου στο θρόνο τής παγκόσμιας εξουσίας. Οι δε υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις, διεκδικώντας γεωφυσικό πλούτο και εξουσία, στήνουν τα αντίπαλα συμμαχικά τους στρατόπεδα πέριξ ΗΠΑ, Ρωσίας, Ευρώπης και προσπαθούν με αμετροέπεια και κοντόφθαλμη αλαζονεία να αποκτήσουν γεωπολιτικό πλεονέκτημα σε Αιγαίο και Μεσόγειο, όταν ο θάνατος χορεύει δίπλα τους.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αποφασίσει να γίνει επιτέλους αληθινά ελεύθερο. Ο δε ελεύθερος είναι ο εύψυχος, ο τολμηρός, ο έχων την επιθυμία να κατακτήσει δίκαιο και ισχύ. Ελεύθερος είναι ο κατακτητής τής ζωής με την πίστη και τη δύναμη. Αυτός που στηρίζεται πρωτίστως στις δικές του δυνάμεις. Είναι το Έθνος που επιβάλει αποφάσεις, πολιτικές επιλογές και συμμαχίες με γνώμονα την θωράκιση τού λαού του. Τότε μόνον το Ελληνικό Έθνος θα γίνει σεβαστό και θα ηγηθεί στην σωτηρία τού ανθρώπου με Αρχηγό το Θεό. Όταν δυναμώσει τον Ελληνισμό του.

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το Εθνικό Φρόνημα και την επιθυμία τού ελληνικού λαού για αληθινή ζωή στα ύψη. Να δουν τα αδέρφια μας ποια είναι η αλήθεια και ποιοι πραγματικά τού τη λένε. Να δουν ότι το δήθεν εθνικό χρέος, ο κορονοϊός, η μείωση τού πληθυσμού, η φυγή στο εξωτερικό, η λαθρομετανάστευση και η Τουρκική επιθετικότητα σε συνάρτηση με τον πολεμικό αναβρασμό στα Θερμά Νερά μας είναι ο εθνικός συναγερμός. Ένας εθνικός συναγερμός που λέει πως οι συμφωνίες τής υποταγής και τα μικρόβια των σκοτεινών δυνάμεων πρέπει να συντριφτούν άμεσα και διά παντός.

Αλήθεια είναι ο Θεός και το Ελληνικό Έθνος. Την αλήθεια την ομολογούμε και την εφαρμόζουμε εμείς οι Πιστοί και Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής, Πατριώτες και Εθνικιστές. Τα δεσμά σπάνε από τη δύναμη τού Ζωντανού Έθνους. Το ψωμί και η υγεία τού λαού είναι ο κινητήριος μοχλός τής Θείας Νομοτέλειας και τού Πολιτισμού. 

Τα μνημόνια τής συμφοράς να πάνε στα σκουπίδια. Πάσα οικονομική υποχρέωση τού λαού προς το κατοχικό κράτος πρέπει να τερματιστεί και να εκλείψει η πανδημία τού κορονοϊού, η πανδημία τής χρεοκοπίας και η ίδια η κατοχή. Το Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος θωρακίζει τα εθνικά του σύνορα και κατοχυρώνει την κοινωνική του ομαλότητα με τον Στρατό του. Και στην Πολιτεία του ο Έλλην εργάζεται, μάχεται και νικά με τον Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό του. Διότι Ελευθερία σημαίνει περισσότεροι Έλληνες σε μια Μεγάλη Ελλάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: