ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ – Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 24-3-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τιμούμε φέτος τα 199 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικοαπελευθερωτικής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα σε μια Ελλάδα που ουδέποτε δυστυχώς έως σήμερα δικαιώθηκε και ουδέποτε γνώρισε πλέρια λευτεριά. Σε μια Ελλάδα που οι προδότες πάντοτε φυλάκιζαν τούς Πατριώτες. Σε μια Ελλάδα που οι Πατριώτες χύσανε το τίμιο αίμα τους για να αποδώσουν την Πατρίδα στα χέρια τής Ελληνικής Φυλής και οι προδότες γινόντουσαν και γίνονται έως τις μέρες μας εξουσιαστές. Και κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στους Ήρωες τής Φυλής μας που δώσανε την ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να συνεχίσουμε τον αγώνα τους.

Τιμούμε τούς προγόνους μας που μάς απάλλαξαν από τον οθωμανικό και ισλαμικό ζυγό. Την ίδια στιγμή ζούμε την επαναφορά τής παλαιάς κατοχής με την έφοδο των λαθροεισβολέων που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή των Τούρκων που ζητούν Θράκη και Νησιά. Το ψευτορωμέϊκο παραδίδει Πίστη και Πατρίδα σ’ αυτούς που σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο επειδή αρνήθηκε να αλλαξοπιστήσει και επέλεξε με το αίμα του να παραμείνει και να πεθάνει γραικός. Και ετοιμάζεται λέει αυτό τούτο το ψευτορωμέϊκο να γιορτάσει τού χρόνου την επέτειο των 200 χρόνων τού Εικοσιένα!

Η Ελλάς τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τού Γεώργιου Καραϊσκάκη και τού Παπαφλέσσα πήρε την απόφαση να στηριχθεί στα δικά της χέρια, χωρίς καμία ξένη πλάτη, με μόνη αλλά πανίσχυρη πλάτη το Θεό. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Η Ελλάς των Ηρώων τού Γένους μας πίστευε με πάθος στην απελευθέρωση πάσης γης ελληνικής, δίχως ούτε έναν Έλληνα σκλάβο. Πρωτεύουσα τής Πατρίδος μας έδειχνε ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης την Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη. Τούς δε τοκογλύφους σταυρωτήδες σιωνιστές που στήριξαν την Τουρκιά τούς άλωσε στην Τριπολιτσά. Για να τού το ανταποδώσουν προσκυνημένοι και ξένοι τοποτηρητές με την γνωστή άτιμη και στημένη δίκη περί δήθεν προδοσίας!

Οι κοτζαμπάσηδες τού καιρού εκείνου, μονίμως συμφιλιωμένοι με όλες τις καταστάσεις, καλλιέργησαν τον σπόρο τού διχασμού και επικαλέστηκαν την οικονομική βοήθεια των ξένων ως απαραίτητη. Χώρισαν τούς Έλληνες σε πολιτικά στρατόπεδα, αναλόγως τής ξένης επιρροής των «μεγάλων δυνάμεων», και υπέγραψαν την υποθήκευση τής Φυλής μας πριν καν αναγεννήσουμε κράτος ελληνικό. Φέρανε τα δάνεια και τα μνημόνια, δίδοντας προδοτικά μαθήματα στους ομογάλακτους πολιτικούς τους επιγόνους. Άφησαν πίσω σκλάβες ελληνικές πατρίδες τις οποίες αύξησαν οι επίγονοί τους. Κι ακόμη το ξεπούλημα τελειωμό δεν έχει με την προδοσία σε βάρος τής Μακεδονίας μας και την εισβολή σε Έβρο και Νησιά στο δρόμο τού λαθροεποικισμού.

Ποιος όμως συνέλαβε πρώτος αυτόν τον λαθροεποικισμό; Ήταν ο Ιμπραήμ Πασάς, όταν κατά την εισβολή του στην Πελοπόννησο για να καταστείλει την Επανάσταση των Ελλήνων ξεστόμισε ότι θα κουβαλήσει φελάχους από την αραπιά, προκειμένου να αφανίσει όπως έλεγε τούς Έλληνες και να ξεχαστεί το όνομά μας. Βρήκε τότε μπροστά του τον Παπαφλέσσα που ως άλλος Λεωνίδας όρθωσε το ανάστημά του με τούς δικούς του 300 μαχητές, προκειμένου να πάρει νέα φλόγα ο Αγώνας τής Ελληνικής Φυλής και να διαγραφούν στο Πεδίο τής Τιμής τα κουσούρια τής εσωτερικής φαγωμάρας που είχαν θέση σε κίνδυνο τον Ελληνισμό.

Να ξαναγίνει υπέρτατος στόχος η απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνική και μεγάλη Ελλάς. Η Ελλάς ως Μεγάλη Δύναμη. Αυτός ήταν ο σκοπός που φλόγισε τις καρδιές των Ηρώων τού Εικοσιένα. Να σηκωθεί όρθια η Αυτοκρατορική Ελλάς, η Αγία Ρωμανία μας. Ο όρκος δόθηκε στο Ευαγγέλιο τού Χριστού μας και όχι στην ανύπαρκτη τιμή των διαχρονικών πολιτικών κοτζαμπάσηδων, άθεων και απάτριδων. Και οι εκκλησιές γινήκανε ορμητήρια τού αγώνα, δίνοντας ευλογία στα ιερά όπλα και γράμματα στον υπόδουλο Έλληνα και τα παιδιά του μαζί με την Πίστη. Οι ναοί και οι ιερείς μας μείνανε όρθιοι στην πρώτη γραμμή τού πολέμου και όχι κλειστοί και γονατιστοί όπως στον καιρό των τεχνητών ιών που στοχεύουν σήμερα ζωές και ελευθερία.

Στις μέρες μας οι ιερείς που λειτουργούν τούς ναούς τού Πατρός Θεού μας στοχοποιούνται, όπως ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ που συνελήφθη επειδή άνοιξε τον μητροπολιτικό ναό τού Εσταυρωμένου στο λαό. Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο έβαζε απαγόρευση κυκλοφορίας για να αντιμετωπιστεί τάχα ένας κατευθυνόμενος τεχνητός ιός, όταν κάποιοι μεγαλόσχημοι τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σαν τον Μπιλ Γκέιτς μιλούσανε για εμβόλιο και ψηφιακή πιστοποίηση τού σώματος τού ασθενούς. Κινδυνεύουμε να παραδοθούμε στον προαιώνιο εχθρό αμαχητί, δίχως λύσεις αληθινές. Διότι η Αληθινή Ελλάς σώζει και δεν σώζεται. Κι ό,τι χάνεται με αίμα, με αίμα πάλι κερδίζεται. Δεν θα χάσουμε Πίστη και Πατρίδα με μπαμπεσιές, με νεοταξικά δηλητήρια, με απιστίες και παλιόχαρτα τής υποταγής.

Ο Γέρος τού Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παρακάλεσε την Παναγιά μας να ψυχώσει τον Ελληνισμό για να σηκώσει το ανάστημα του, ώστε να ανατρέψει την δουλεία. Να σταθεί η Φυλή μας διεκδικητική και απαιτητική. Να γίνει εκ νέου κυρίαρχη και να ζωντανέψει τα παλιά μεγαλεία. Για να τού δολοφονήσουν οι προσκυνημένοι τον γιο του Πάνο και να φυλακίσουν τον ίδιο. Και να δολοφονηθούν επιπλέον ο Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης και η Μπουμπουλίνα, όταν άλλοι ήρωες πέθαναν λεηλατημένοι από τη φτώχια, όπως ο Νικηταράς που είχε αφανίσει τόσους Τούρκους, ώστε να στραβώσει το ξίφος του και να τον τρέμουν οι μεμέτηδες.

Κι όμως, η Επανάσταση τού Εικοσιένα στην αρχή της είχε θερίσει τον εχθρό πριν καν επεκταθεί σε ολάκερο τον Ελληνισμό. Η απελευθέρωση τής Καλαμάτας και τής Τριπολιτσάς είχε κάνει αίσθηση ακόμη και στην Ευρώπη. Το ίδιο και οι συντριπτικές νίκες των ναυμάχων και πυρπολητών μας επί τού τουρκικού στόλου. Πριν καν αρχίσει η Επανάσταση, στο Σούλι είχε δοθεί το έναυσμα τής μεγάλης θυσίας, όταν γυναικόπαιδα πίπτανε στο Ζάλογγο προκειμένου να μην παραδοθούν στον Τούρκο. Και η θυσία τους έγινε όντως πύρωμα καρδιάς στους αγωνιστές τής εποποιίας τού Εικοσιένα για να έρθουν οι κατοπινές νίκες. Μέχρις ότου χωρισθούν οι Έλληνες σε αγγλικό, γαλλικό και ρωσικό κόμμα…

Σήμερα που σηκώνουν για πολλοστή φορά το κεφάλι Τούρκοι, εσπερινοί και σιωνιστές νεοταξίτες, σήμερα κιόλας ο Εθνικοαπελευθερωτικός Αγών μας επιβάλλεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Να συντριβούν τα τείχη τού διχασμού. Να γίνει μια και μόνη παράταξη η Ελλάς. Να φτιάξουμε Κράτος απόλυτα Ορθόδοξο και Ελληνικό. Εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Να σπάσουμε τα δεσμά και να απλώσουμε κυριαρχία και λάβαρα ελληνικά σε κάθε προσωρινά αλύτρωτη ελληνική γη. Να κάνουμε την γη μας κάστρο, πολεμίστρα και ανθοστόλιστο μύρο ενός προσκυνήματος που θα γίνει δύναμη φωτός και αληθείας.

Στην αντίχριστη παγκοσμιοποίηση δική μας απάντηση είναι η ένθεη ελληνοποίηση τής ζωής και τής ισχύος. Τότε θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα και το Τάμα τού Αγώνος που δεν επέτρεψαν οι προδότες, ο Ναός τού Σωτήρα που θέλησαν να ανεγείρουν και έδωσαν όρκο ιερό προς τούτο οι πρόγονοί μας. Και μόλις επιστρέψουμε για να κοινωνήσουμε στην Αγία Σοφία τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, τότε θα μάς λούσει το Φως τού Θεού και το Χαμόγελο τής Παναγιάς μας. Το δίκαιο θα σβήσει δια παντός την εστία τού κακού. Και φύλακας φρουρός τού δικαίου είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς, η Αυτοκρατορική Αγία Ρωμανία μας. Τότε θα έρθει η οριστική Νίκη και η δικαίωση των Ηρώων μας. Όταν γράψουμε κι εμείς οι απόγονοί τους ως οφείλουμε την δική μας ιστορία πλάι στη δική τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: