ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-4-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η ατιμία τής πολιτικής και τής θεσμικής τάξης τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος δεν μπορεί να υπολογιστεί με βάση τα όρια τής λογικής. Όλοι οι εκφραστές τής Πολιτείας στα «ελεύθερα» χριστιανικά έθνη έχουν προσκυνήσει τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Η δε τερατογένεση τής υπόθεσης τού κορονοϊού έχει καλύψει όλα τα πραγματικά προβλήματα τής εθνικής μας κοινότητας. Κι αν το ζήτημα παρέμενε στην παράμετρο τής νόσου, θα ψάχναμε τα όρια τής σοβαρότητας. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το μείζον ζήτημα είναι η διασφάλιση τής εθνικής μας ελευθερίας και αυθυπαρξίας.

Σήμερα καλούμαστε να απαντήσουμε ως ελληνικός λαός στο κρίσιμο ερώτημα που αφορά την διαχρονικότητα τής Ελληνικής Φυλής. Θα επιβιώσει το ελληνόφωνο κράτος ή το Ελληνικό Έθνος; Κι ακόμη, θέλουμε να είμαστε Όρθιοι και Ζωντανοί Έλληνες ή σκυφτοί και επιθανάτιοι ραγιάδες; Είμαστε Πιστοί Έλληνες τού Ιησού Χριστού και Θεού μας ή αλυσόδετοι στο νου οπαδοί τού νεοταξισμού; Θέλουμε να μείνουμε κυρίαρχοι Έλληνες ή να αφανιστούμε αλλοτριωμένοι μέσα στον κουρνιαχτό τού πολυφυλετικού κοσμοπολιτισμού;

Έλληνες, οφείλουμε να τοποθετηθούμε γρήγορα, άμεσα και με σαφήνεια. Οφείλουμε ομολογία πίστης και εθνικής συνείδησης. Δεν μπορούμε να είμαστε και πιστοί και νεοταξίτες. Δεν μπορούμε να είμαστε και Έλληνες και κοσμοπολίτες. Δεν μπορούμε να είμαστε και Έλληνες και ραγιάδες. Ο Έλλην είναι Όρθιος και Ζωντανός, παιδί τού Θεού και πολεμιστής τής ισχυρής Ελλάδος, πρώτος μεταξύ ίσων μέσα στα έθνη. Τρανώνει την κληρονομιά τής γης που παρέλαβε. Διατηρεί το αυτεξούσιο. Δεν υποτάσσεται στην καρικατούρα μιας παθογένειας που την κατευθύνουν ελληνόφωνοι παλιάτσοι και απατεώνες τής παγκοσμιοποίησης.

Οι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι τού νεοταξισμού παίζουν και εμπαίζουν το λαό με την διάρκεια τού κορονοϊού και τα στάδια που θα διαβεί η νόσος και η επιβαλλόμενη αντιμετώπιση αυτής. Θα επανέλθει η οικονομική ζωή τής χώρας την τάδε ή την δείνα ημερομηνία. Θα καμφθεί το φαινόμενο τώρα και το φθινόπωρο θα επανακάμψει. Δεν θα καμφθεί το καλοκαίρι. Θα χρειαστούν τόσα χρόνια μέχρι να εμφανίσουν το εμβόλιο που ήδη έχει ως λέγεται βρεθεί. Και στην άκρη τού νήματος μάς ετοιμάζουν το σατανικό χάραγμα που αποκαλούν ψηφιακή ταυτοποίηση. Όποιος θα την λαμβάνει, θα κυκλοφορεί και όποιος δεν την λαμβάνει, δεν θα κυκλοφορεί. Μονάχα που η Ελλάς είναι Γη τού Χριστού και οι αντίχριστοι θα ξεριζωθούν έως τον τελευταίο.

Το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας είναι νοσηρό, είναι επικίνδυνο, είναι θανατερό και δεν μάς πρέπει διόλου η συνύπαρξη με αυτό το ψευτορωμέϊκο. Μάς μιλούν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πάνω από την ατομική βούληση, παραβιάζοντας κάθε έννοια των ελευθεριών τού ανθρώπου. Κι έτσι, ψήφισαν στο κοινοβούλιο τής ντροπής και τού ανθελληνισμού τροπολογία σχετικού νόμου για την υγεία υπέρ τής υποχρέωσης τελέσεως των εμβολιασμών, όταν γνωρίζουμε πόσοι κίνδυνοι ενέχονται για την ανθρώπινη υγεία και όταν ακόμη και οι έντιμοι ιατροί συνιστούν στους ασθενείς τους ποια εμβόλια πρέπει να κάνουν και ποια δεν πρέπει να κάνουν.

Πίσω επιπλέον από το τρομοκρατικό χτύπημα τής πανδημίας που επιφέρει ο νεοταξισμός με τα κυριαρχικά τερτίπια που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στις προσωρινά μεγάλες δυνάμεις, κρύβονται τα αληθινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Είναι η πλήρης απορρόφηση τής λαθρομετανάστευσης που αποτελεί τον δούρειο ίππο Τούρκων και Σιωνιστών. Είναι η οικονομική ύφεση από την νέκρωση τής παραγωγικής δραστηριότητας ένεκα τού κορονοϊού. Είναι η ανεργία, η ύπαρξη άστεγων Ελλήνων, ο δημογραφικός μαρασμός μας, η φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό ένεκα βιοποριστικών λόγων. Μάς αντικαθιστούν με αλλόφυλους και αλλόπιστους και ταυτόχρονα αφήνουν χώρο στους διεκδικητές ελληνικής γης στον βορρά και τα νησιά μας.

Παράλληλα οι εκκλησίες μας εξακολουθούν να βιώνουν συνθήκες αντίχριστου εγκλεισμού. Αυτό συμβαίνει διότι η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός συνιστούν την ψυχή και το σώμα τής Φυλής μας. Οι εχθροί μας θέλουν την ολιγοψυχία τού ελληνικού λαού. Επιδιώκουν οι αντίχριστοι το διαζύγιο Ορθοδοξίας και Ελληνισμού. Και τούτο διότι η θρησκευτική και η εθνική μας ταυτότητα είναι η φύση μας, η δύναμή μας, η πυξίδα τής ορθής πορείας μας. Διότι αποστολή τού Ελληνισμού μας είναι η διάδοση τού Φωτός τής Αλήθειας. Και η Αλήθεια καταδεικνύει τον ρωμαλέο χαρακτήρα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος, τον αυτοκρατορικό χαρακτήρα τής πίστης που μάς καλεί ο Θεός να αναστήσουμε.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε μεγάλο αγώνα και κρίσιμη εθνική εργασία να επιτελέσουμε. Είναι η νίκη τής ζωής κατά τού θανάτου. Είναι το σπάσιμο των δεσμών τής δουλείας που βαστούν από τον καιρό τής αλώσεως τής Πόλης των Κωνσταντίνων. Διαλλείματα ολιγόχρονα γνωρίσαμε όταν είπαμε τα Όχι με Μεταξά και Παπαδόπουλο. Μα και πάλι δεν ξεριζώσαμε το κακό. Κι έτσι αυτό δεν έφυγε ποτέ από τη Γη Μαρτύρων και Ηρώων. Φούντωσε και είναι πάντα εδώ. Τώρα βάρβαροι και εσπερινοί ερίζουν ποιος θα μάς μικρύνει πιότερο. Τα βρίσκουν στο χαμό μας. Αλλά σκοτώνονται ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τον σιωνιστή επικυρίαρχο που αποτελεί τον αρχισυνάγωγο τού σατανά.

Ορθοδοξία και Εθνικισμός είναι οι δύο στυλοβάτες τής Ελληνικής Φυλής. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε την νέα και ισχυρή Ελλάδα επάνω στους δύο τεράστιους θεμελιακούς της λίθους. Να αποκτήσουμε σθένος και αποφασιστικότητα. Έχουμε φτιάξει αυτοκρατορίες και πολιτισμούς στο παρελθόν. Επομένως μπορούμε να ξαναφτιάξουμε αυτοκρατορία και πολιτισμό. Να γίνουμε απαιτητικοί απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Να γίνουμε μύστες τής Πίστης μας και μεγάλη δύναμη μέσα στην πλάση. Να πάρουμε όλη την ορμή και τούς χυμούς τής ιστορίας μας και τής γης μας. Να λευτερώσουμε ελληνικές ψυχές. Να λευτερώσουμε ελληνικά εδάφη. Να γεμίσουμε με ελληνόπουλα την Πατρίδα.

Θέλουμε την υγιή ανάπτυξη τής Πατρίδος μας. Θέλουμε την Ελλάδα που εργάζεται και μάχεται σε καιρούς ειρηνικούς μα και πολεμικούς. Θέλουμε την Ελλάδα τής κοινωνικής δικαιοσύνης στην οποία το πρόβλημα ενός Έλληνα λύνεται από ολάκερο το Έθνος. Θέλουμε την Ελλάδα τής συλλογικότητας πέρα και πάνω από τον ατομικό εγωισμό. Θέλουμε την Ελλάδα που ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες, την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Θέλουμε την Ελλάδα στην οποία όλοι οι Έλληνες έχουν το σπίτι τους που δεν μπορεί κανείς να τούς το πάρει. Όλοι οι Έλληνες κάτω από μια στέγη θαλπωρής. Θέλουμε την Μεγάλη Ελλάδα όλων των ελεύθερων ελληνικών πατρίδων. Και σ’ αυτήν την Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάδα Βασιλιάς μας είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: