ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 29-1-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού  Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπληρώνονται 24 χρόνια από την μαύρη επέτειο των Ιμίων και ο νους μας γυρίζει στους Ήρωες τού Πολεμικού μας Ναυτικού Βλαχάκο, Καραθανάση και Γιαλοψό. Τέλη Ιανουαρίου τού 1996 το ελικόπτερο που επέβαιναν οι ήρωες κατέπεσε στα γαλανά νερά τού νυν και αεί ελληνικού Αιγαίου μας, οδηγώντας τους στην γειτονιά των Αγγέλων σιμά στον Πατέρα μας Θεό. Όλα εκτυλίχθηκαν ως απαρχή ενός ολέθριου σχεδίου που είχε εκπονηθεί  από τούς Τούρκους με την ηγεμονική στήριξη των σιωνιστών και την συνεργασία των ελληνόφωνων νεοταξιτών, ώστε να δρομολογηθεί η αφαίρεση τής εθνικής μας κυριαρχίας επί τού μισού Αιγαίου μέσα από τις λεγόμενες συνομιλίες για την … επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών!!!

 

Η μέθοδος που ακολουθείται είναι πάγια, διαχρονική και γνωστή. Παραβίαση των εθνικών μας κυριαρχικών ορίων και δικαιωμάτων  σε θάλασσα και αέρα, κατάλυση των διεθνών κανόνων τής ναυσιπλοΐας, εγκατάλειψη τής επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στο Αιγαίο στα 12 μίλια που μας δίδει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που όλο επικαλείται και ουδέποτε εφαρμόζει το ψευτορωμέϊκο πλην Ιονίου πελάγους, δήθεν αντίρρηση των πολιτικών αρχών τού ψευτορωμέϊκου, με τις ένοπλες δυνάμεις τής Πατρίδος μας στη μέση τού κυκλώνα και στο τέλος άνοιγμα τού διαδρόμου στους Τούρκους και τούς ψευτοσυμμάχους. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν πάντα την ψυχή τους στο Πεδίο τής Τιμής και στο τέλος το ελληνικό αίμα προδίδεται από τούς κατοχικούς πραιτοριανούς των κομμάτων τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.

 

Τις ημέρες εκείνες υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία στην Μυτιλήνη, στο 98 Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών Εθνοφυλακής. Τα αληθινά περιστατικά τής εθνικής τραγωδίας που θα ακολουθούσε τα γνωρίζαμε και τις προθέσεις τις αναμέναμε, σε αντίθεση με το λαό που τα μέσα επικοινωνίας τού έκρυβαν την πλήρη αλήθεια με άνωθεν εντολές. Κάλυμμα τής απόκρυψης των τουρκικών σχεδιασμών υπήρξε, μετά την γνωστοποίηση τής απαρχής των στημένων επεισοδίων, η υποτιθέμενη επιχείρηση αποτροπής ενός ελληνοτουρκικού πολέμου, ενώ στην πραγματικότητα είχε συμφωνηθεί παρασκηνιακά το γκριζάρισμα τού μισού Αιγαίου.

 

Όλα ξεκίνησαν όπως γνωρίζουμε και πρέπει να θυμίσουμε όταν ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο προσάραξε εσκεμμένα επάνω στα Ίμια. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όταν οι ελληνικές αρχές που τηρούσαν έως τότε το δικαίωμα τής έρευνας και διάσωσης έσπευσαν να βοηθήσουν το πλήρωμα τού τουρκικού πλοίου, ο καπετάνιος αρνήθηκε την ελληνική βοήθεια λέγοντας ότι η περιοχή των Ιμίων ανήκει στους Τούρκους και ότι θα ζητούσε βοήθεια από τούς δικούς του. Αυτή ήταν η αρχή για να κινητοποιηθούν οι ένοπλες δυνάμεις οι ελληνικές και των τουρκομογγόλων προσωρινών κατακτητών ελληνικών χωμάτων. Ήταν Δεκέμβριος τού 1995 όταν ξεκίνησε η δόλια διαδρομή αφαιρέσεως ελληνικών υδάτων που οδεύει μέσα από εξίσου δόλιες και στημένες κουβέντες και διεθνή δικαστήρια στις μέρες μας.

 

Ο ελληνικός στρατός ουδέποτε αιφνιδιάστηκε. Επιπλέον δεν υστερήσαμε ποτέ σε στρατιωτικές δυνάμεις και εξοπλισμό. Από την πρώτη στιγμή οι προετοιμασίες για την αντιμετώπιση ενός πολεμικού επεισοδίου σε στεριά, αέρα και θάλασσα υπήρξαν πυρετώδεις. Τα πολεμικά μας πλοία απέπλευσαν από τις βάσεις τους και σπεύσανε στην περιοχή. Οι περιπολίες χερσαίων και αεροναυτικών δυνάμεων είχαν σαρώσει το Πεδίο τής Τιμής. Η ελληνική σημαία που προϋπήρχε στα Ίμια και αφαίρεσαν τούρκοι πράκτορες που κατέφτασαν στην ελληνική νησίδα με το ένδυμα τού δημοσιογράφου είχε αποκατασταθεί στη θέση της με ενέργειες τού τότε δημάρχου τής Καλύμνου και αρχών τού νησιού. Όμως το ψευτορωμέϊκο είχε προσκυνήσει ενεργώντας τις συσκέψεις του σε κάποια υπόγεια κι όχι στο Πεντάγωνο…

 

Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε η προσάραξη τού τουρκικού πλοίου στα Ίμια, οι αρμόδιες υπηρεσίες τού στρατού μας είχαν φροντίσει να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες από τις κατάλληλες πηγές. Από το Δεκέμβριο μάλιστα τού 1995 όλες οι άδειες τού στρατιωτικού προσωπικού αναιρέθηκαν. Οι ατομικές σκοπιές φυλάσσονταν από δύο φρουρούς και στα φυλάκια εκτελούσε ταυτόχρονα υπηρεσία όλο το προσωπικό. Η εντολή που είχαμε λάβει ήταν να υπερασπιστούμε οπλισμό και σημαία ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς οι εχθρικές κινήσεις είχαν ξεκάθαρα βολιδοσκοπηθεί. Την δε τελευταία ημέρα πριν την προδοσία των ψευτορωμιών και το θάνατο των αδερφών μας, κληθήκαμε άπαντες στον στρατώνα από τις υπηρεσίες μας και ακούσαμε τον διοικητή να μάς λέει την μια και μόνη αλήθεια. Πάμε για πόλεμο. Θα κάνουμε το ιερό μας χρέος. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε. Ο Θεός μαζί μας.

 

Οι δήθεν σύμμαχοι είχαν αποφασίσει να μοιράσουν γεωφυσικό πλούτο και γεωστρατηγικό έλεγχο στο Αιγαίο. Να πούμε στο σημείο αυτό μεταξύ άλλων ότι στα Ίμια υπάρχει σε μεγάλη αναλογία παγκοσμίως το όσμιο που χρησιμεύει στην παραγωγή πυρηνικών όπλων. Και βέβαια οι σταυρωτήδες τής οικουμένης είχαν ήδη ξεκινήσει την δέσμευση μεγάλων περιοχών στον παγκόσμιο χάρτη, προκειμένου οι στημένες κρίσεις από τον οικονομικό να οδεύσουν στον πολεμικό παράγοντα, με ορίζοντα σήμερα έναν παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί πολύ απλά οι νεοταξίτες τύραννοι θέλουν να μορφοποιήσουν την παγκοσμιοποίηση με την πτώση των εθνών και την ασύνορη ανθρωπότητα υποταγμένη στην παγκόσμια διακυβέρνηση τού Αντίχριστου.

 

Στις 12 η ώρα τη νύχτα βγήκαμε από τον στρατώνα και οδεύσαμε στα προαποφασισμένα σημεία διασποράς για την εκκίνηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Και μέσα σε έξι ώρες υποχρεωθήκαμε να γυρίσουμε ηττημένοι στο στρατόπεδο, χωρίς την ρίψη μιας έστω σφαίρας. Τα αδέρφια μας Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης είχαν βληθεί ύπουλα από Τούρκους κομάντος και είχαν περάσει στην αιωνιότητα. Η κυβέρνηση Σημίτη είχε ευχαριστήσει τούς Αμερικανούς και τα Ίμια είχαν λάβει παρανόμως αδιευκρίνιστο εθνικό χαρακτήρα. Λίγους μήνες αργότερα, Αύγουστο τού 1996, στην μαρτυρική Κύπρο μας δολοφονήθηκαν οι εθνομάρτυρες Τάσος Ισαάκ και Σολομός Σολομού, γιατί θέλησαν την μεγαλόνησο ελεύθερη, ενωμένη και ελληνική.

 

Τα χρόνια πέρασαν και οι προδοσίες προόδευσαν. Φτάσαμε στη συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στα Σκόπια. Τα κόμματα τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου που επικρότησαν και εφαρμόζουν αυτή την προδοτική συμφωνία εν μέσω των δήθεν αντιδράσεων κάποιων ψευτοπατριωτών, τώρα προχωρούν με επικεφαλή την φιλελεύθερη κυβέρνηση στην εφαρμογή μιας αντίστοιχης συμφωνίας στο Αιγαίο μας. Κι όλα αυτά, όταν οι Τούρκοι με τις πλάτες των ψευτοσυμμάχων απαιτούν αποστρατικοποίηση νησιών και τουρκοποίηση νησιών και νησίδων με όχημα τον γεωφυσικό πλούτο των υδάτων μας.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα τής Χρυσής Αυγής και ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος από την πρώτη στιγμή είπαμε την πάσα αλήθεια στον ελληνικό λαό, ζητώντας του την εγρήγορση στις επάλξεις τού Ελληνικού Έθνους στο πλευρό μας. Αν για κάποιους μετρά το νεοταξικό συμφέρον, για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές, για το σύνολο τού πιστού και ενσυνείδητου Ελληνισμού, υπεράνω πάσης σκοπιμότητας βρίσκεται το Ιερό Ελληνικό Αίμα των Αθάνατων Ηρώων μας. Είναι η προαιώνια φωνή τής Ελληνικής Φυλής που εκφράζουν οι Βλαχάκος, Καραθανάσης και Γιαλοψός και μάς διατάζουν να σταθούμε όρθιοι όπως στάθηκαν οι ίδιοι έως τού τέλους, ζητώντας μας να πράξουμε το ιερό χρέος μας.

 

Μην δίδετε ούτε μια πέτρα αιματοβαμμένη, μάς λέγουν οι Εθνομάρτυρες. Κι εμείς υπακούμε και συνεχίζουμε τον αγώνα τους. Ότι οι Έλληνες λευτερώνουν πληθυσμούς και εδάφη μηδέποτε υποχωρώντας και παραχωρώντας τίποτα απολύτως. Διότι η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που έχει έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμένες πατρίδες. Αφού λοιπόν κάποιοι θέλουν να διεκδικήσουν γεωφυσικά, οικονομικά και γεωπολιτικά κέρδη, αυτό σημαίνει ότι έφτασε η ώρα που όρισε ο Θεός και προσμένει η Παναγιά από την Ιερή Πατρίδα μας. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί θέλουν να βαστήξουν αιχμάλωτο το λαό μας με τα λυσσαλέα δήθεν υγειονομικά μέτρα και τα αντίχριστα εμβόλια για να μην σηκώσει το ανάστημά του. Η Ελλάς όμως οφείλει να προτάξει τις δικές της και μόνον διεκδικήσεις με μια λαϊκή και εθνικιστική κυβέρνηση που αξίζει σε μια αληθινή Αγία Ρωμανία. Έλληνες γρηγορείτε.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: