ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 19-2-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η λευτεριά είναι αιχμαλωτισμένη και αλυσοδεμένη σαν τον πιστό ελληνισμό και τον ελληνικό εθνικισμό. Την καπηλεύονται και την επικαλούνται καταχρηστικά τα όρνεα τής παγκοσμιοποίησης, οι πολιτικοί τους κράχτες και τα παρακρατικά τους όργανα, δήθεν διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα μια ενιαία φύση στο νεοταξικό κορμί. Όλα λοιπόν γίνονται από τούς τυράννους στο όνομα τής δύστυχης λευτεριάς προκειμένου να κρατηθούν κατά γης δεμένοι οι ραγιάδες και να μην την αναστήσουν οι Αληθινοί Έλληνες, τα παιδιά τής θύελλας και οι μαχητές τής Ελληνικής Φυλής.

 

Στο ζήτημα τού κατασκευασμένου κορονοϊού επιτείνεται η καλλιέργεια τού φόβου στο λαό με συζητήσεις επί συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα στα καθεστωτικά ΜΜΕ σχετικά με τα εμβόλια και τα ψηφιακά πιστοποιητικά. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε για τις διαφωνίες που εκδηλώνονται στις ευρωπαϊκές χώρες με γνώμονα τις αντιδράσεις όπως λένε των αντιεμβολιαστών. Με την διαφορά βέβαια ότι όσοι αντιδρούν δεν είναι γενικώς αντίθετοι στην χρησιμότητα των εμβολίων αλλά στο συγκεκριμένο εμβόλιο που ήδη έχει προκαλέσει σοβαρά ζητήματα υγείας σε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως.

 

Ήδη πολλές κρατικές αρχές στους δήθεν ελεύθερους λαούς έχουν θέσει ζήτημα πειθαρχικών διώξεων, προσωρινών παύσεων εργασίας και απολύσεων σε όσους αρνηθούν να εμβολιασθούν, με πρώτους τούς υγειονομικούς υπαλλήλους. Στην Βρετανία ο επικεφαλής τού Εργατικού Κόμματος προτείνει να τεθούν εκτός νόμου οι «αντιεμβολιαστές» και στις ΗΠΑ νομικοί υποστηρίζουν πως αν και το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό, υπάρχει χωρίς αμφιβολία λένε νομική βάση ώστε οι επιχειρήσεις υγείας να μην προσλαμβάνουν εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Και φυσικά ξέρουμε πολύ καλά ότι τα μαντάτα εύκολα ταξιδεύουν και στα μέρη μας από τούς εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης.

 

Μα και στα εθνικά μας ζητήματα οι πιέσεις στην Ελλάδα μας για να συρθεί μέσα από έναν αρνητικά δυναμιτισμένο διάλογο με τούς Τούρκους στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για την απώλεια τής εθνικής μας κυριαρχίας στο Ανατολικό Αιγαίο συνεχίζονται με την κορύφωση των προκλήσεων. Οι Τούρκοι λοιπόν βγάλανε νέα ναυτική οδηγία με την οποία δεσμεύουν τα ύδατα δυτικά των νήσων μας Αη Στράτης και Λήμνος προκειμένου να διενεργήσουν στα χωρικά μας ύδατα σεισμικές έρευνες για την ανεύρεση υδρογονανθράκων. Οι έρευνες αυτές θα διαρκέσουν έως τις 2 Μαρτίου και φυσικά όπως πάντα το ερευνητικό σκάφος Τσεσμέ των Τούρκων θα συνοδεύεται από πολεμικά σκάφη.

 

Που είναι η αντίδραση των αρμοδίων αρχών για την εθνική μας ασφάλεια; Πότε θα υπερασπιστούμε την διαρκώς βαλλόμενη εθνική μας ανεξαρτησία; Η οποιαδήποτε εμμονή τής Πατρίδος μας στην αποδοχή των τουρκικών προκλήσεων με το βλέμμα στραμμένο στον διάλογο που μάς ζητούν να συρθούμε οι ψευτοσύμμαχοι οδηγεί στην καταγραφή των τουρκικών διεκδικήσεων. Όταν ο εχθρός ασκεί επιθετική ενέργεια, το αληθινά λεύτερο εθνικό κράτος καλείται να βυθίσει τον εισβολέα στον πάτο τής αλαζονείας του. Ότι ο βάρβαρος παύει να απασχολεί τον Έλληνα όταν ο Έλληνας συντρίβει τον βάρβαρο.

 

Η Ελλάς δεν είναι ελεύθερη χώρα. Ο Ελληνισμός μας είναι σκλαβωμένος. Το ψευτορωμέϊκο δεν εκφράζει τον λαό. Εκφράζει τούς λαθρομετανάστες με τούς οποίους αντικαθιστά το λαό, εκφράζει το παρακράτος και τις απεργίες πείνας του, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το Ελληνικό Έθνος, τον αφοσιωμένο στην Πίστη και την Φυλή Έλληνα και τα παιδιά του. Αυτήν την Μαρτύρων και Ηρώων Γη την λευτέρωσαν οι πρόγονοί μας με τα όπλα και οι ψευτορωμιοί πολιτικοί την σκλάβωσαν με τα παλιόχαρτα τής υποταγής. Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά. Πολλές φορές οι Πατριώτες και Εθνικιστές οδηγήθηκαν στις φυλακές και τον θάνατο και οι Εφιάλτες στήριξαν την ηγεμονία τους με την αντιπαροχή γης και εξουσιών στα χέρια μισελλήνων.

 

Τούτη τη φορά ωστόσο ο εθνικιστικός μας αγών γίνεται προκειμένου να δώσουμε το φιλί τής ζωής στην μισολιπόθυμη Πατρίδα μας. Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου. Το δικαίωμα τού λόγου και τής βουλήσεως μάς το έχουν στερήσει. Η ενότητα κι αυτή έχει αντικατασταθεί από τον διχασμό και την παραλυσία τού φόβου. Η υγεία τού Ελληνικού Έθνους είναι το μέγα ζητούμενο. Η λήψη των αποφάσεων από εμάς τούς ίδιους κι όχι από τούς τυράννους τής παγκοσμιοποίησης που σέρνουν τούς λαούς στην πιο στυγνή σκλαβιά.

 

Ο ελεύθερος νους μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις. Ο ενωμένος Ελληνισμός με τη δύναμη και τον πολιτισμό του αντιμετωπίζει νικηφόρα όλα του τα προβλήματα. Δεν θα μάς νικήσουν οι σταυρωτήδες τής οικουμένης. Ζωή έχουν μονάχα τα κράτη που διοικούνται και στελεχώνονται από τα έθνη τους. Η γη των πατέρων μας ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά μας. Είμαστε οι μαχητές τής Αλήθειας και τού Φωτός. Η πνοή τού Ελληνισμού είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός του. Στα Θερμά Νερά ζώνη πυρός ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός. Ήρθε η ώρα να γίνουμε δύναμη μεγάλη και αυτεξούσια. Η ασθένεια τού νεοταξισμού να εκλείψει δια παντός από προσώπου γης. Η Ελλάς γιατρεύει τις πληγές τής ζωής και ανοίγει δρόμους εθνικής ισχύος και κυριαρχίας. Ο Θεός είναι μαζί μας. Η ώρα έφτασε.    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: