ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 23-2-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Σήψη, παρακμή, ανηθικότητα και προδοσία χαρακτηρίζουν το ελληνόφωνο καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας. Καμία ελληνική αξία δεν έχει στη φυσιογνωμία και τη συμπεριφορά του ο μεταπράτης τής παγκοσμιοποίησης.  Η διάβρωση τής ελληνικής κοινωνίας δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος αλλά νοοτροπία και σχεδιασμός συστημικός, υπόθεση όλων των κατοχικών κομμάτων που επιδιώκουν την πτώση τής πίστης, τού ήθους και τής ελληνικής εθνικής ταυτότητας. Επιδίωξή τους είναι η μετατροπή τού ελληνικού λαού σε έναν εσμό ραγιάδων που περνάει μέσα από τη φτωχοποίηση και τη συρρίκνωση εν τέλει τού Ελληνισμού μας.

 

Η υποκρισία έχει λάβει τις διαστάσεις τής διαστροφής, τού βιασμού και της παιδεραστίας στην στυγνή εκμετάλλευση του ανθρώπινου παράγοντα. Χρόνια ολόκληρα ακούμε τις περιπτώσεις των έκφυλων που έχουν παρεισφρήσει στην πολιτική, στην υποκριτική κακοτεχνία κάποιων κακοποιών τού ήθους που μόνο ηθοποιούς δεν τούς λες και τούς λοιπούς θεσμούς τού ψευτορωμέϊκου. Κάποτε, όταν το κράτος ήταν εθνικιστικό και επομένως αληθινά ελληνικό, στα ελληνικά σπίτια εισερχόταν ο χαρακτήρας τού ηρωισμού και τού οικογενειακού χαρακτήρα τής Ελληνικής Φυλής. Στους χρόνους όμως των δημοκρατικών εμπόρων τού έθνους παρεισέφρησε η κακομοιριά και ο σοδομισμός.

 

Η βιομηχανία των προτύπων που προβάλλεται μέσα από τούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς τού θεάματος και τής ενημέρωσης παράγει αποχαυνωμένους ή στην καλύτερη περίπτωση απογοητευμένους πολίτες που είναι ικανοί να δεχτούν την μικρότητα, την ηττοπάθεια και εν τέλει την συρρίκνωση και αλλοτρίωση τού έθνους που προωθεί η τυραννία των προδοτών. Η σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και παιδιών έχει γίνει βατήρας ανέλιξης κάποιων αρχόντων τού τόπου. Και ο βιασμός τού Ελληνικού Έθνους φτάνει μέχρι την οικονομική εξαχρείωση, την μείωση τής παραγωγής στοιχειωδών αγαθών, την μετάλλαξη τής πληθυσμιακής σύνθεσης και την απώλεια τής εθνικής ανεξαρτησίας. Διότι το κρατικό προτεκτοράτο έχει βαλθεί να διαγράψει το Γένος των Ελλήνων από το χάρτη των Ζωντανών Λαών, όπως ακριβώς πράττουν όλα τα δημοκρατικά καθεστώτα - θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης.

 

Τον τελευταίο καιρό ακούμε την πρόταση τής εισαγωγής στην διατροφική συνήθεια των λεγομένων μεταλλαγμένων τροφίμων. Το ακούσαμε αυτό ακόμη και από τον διαβόητο Γκέιτς με επίκληση στην αντιμετώπιση τής λεγόμενης και κατευθυνόμενης από τούς νεοταξίτες κλιματικής αλλαγής. Οι γνωστοί μας αεροψεκασμοί έχουν μεταβάλλει σε πολλές περιπτώσεις τις καιρικές συνθήκες, προκαλώντας ζημίες στην καλλιέργεια αγαθών τής πρωτογενούς παραγωγής. Η πρόταση τής αντικατάστασης των φυσικών τροφών από τις μεταλλαγμένες μάς βάζουν σε κάποιες σκέψεις για την υιοθέτηση μεταξύ των μέτρων κατά τού κορονοϊού και καλά τής απαγόρευσης τού ψαρέματος και τού κυνηγιού. Παράλληλα οι βίαιες καιρικές μεταβολές από την μια πλευρά και οι απαγορεύσεις τής μετακίνησης πολιτών από τον ένα νομό στον άλλο έχουν προκαλέσει αφενός μεν την αχρήστευση μέρους των αγαθών και αφετέρου την δυσλειτουργία των λαϊκών αγορών. Στην δε επαρχία ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών αποσπώνται από την γεωργία και την κτηνοτροφία στα πολυκαταστήματα προκειμένου να συντηρήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους.

 

Θα έρθει καιρός που θα μάς παρουσιάζουν τα αφύσικα για φυσικά και τα παράλογα για λογικά. Και ακόμη θα έρθει καιρός που θα υπάρχουν όλα τα αγαθά αλλά δεν θα μπορούμε να τα αγγίξουμε. Έτσι μάς είπαν οι Γέροντες τής Πίστης και όπως φαίνεται ο καιρός αυτός είναι εδώ. Βέβαια τα μέτρα για τούς εμβολιασμούς και τα ψηφιακά τσιπάκια δεν άφησαν ανεπηρέαστους και κάποιους ιερωμένους που αποδέχτηκαν σε επίπεδο Ιεραρχίας την περιστολή τής Θείας Κοινωνίας και Λειτουργίας.

 

Το κράτος ολάκερο ούτως ή άλλως νοσεί. Αυτό όμως δεν αποτρέπει την αμείωτη εισβολή λαθρομεταναστών και την ενσωμάτωση αυτών από το ψευτορωμέϊκο όταν η οικονομία φθίνει, ο Ελληνισμός λιγοστεύει και τα κρούσματα τής υποτιθέμενης πανδημίας αυξάνονται και στις εισόδους των συνόρων, γιατί η παγκοσμιοποίηση θέλει τούς ισλαμιστές αφροασιανούς που μάς έρχονται κυρίως από την Τουρκία να λάβουν τη θέση των Ελλήνων στην Πατρίδα μας. Οι δε Τούρκοι που προωθούν τούς προστατευόμενους τους στα μαρτυρικά χώματα και τις θάλασσές μας, ταυτόχρονα εισβάλλουν με ερευνητικά και πολεμικά σκάφη διεκδικώντας με στημένους διαλόγους και εισβολές ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Περιοχές στις οποίες έχουν εγκατασταθεί από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς οι λαθροεισβολείς.

 

Η διαστροφή και η προδοσία τού κατοχικού καθεστώτος πρέπει να λάβει τέλος. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται την κάθαρση τής ελληνικής κοινωνίας και την παροχή εθνικού οράματος, αναπτυξιακών λύσεων και εθνικού στρατηγικού σκοπού. Η εργασία αυτή είναι βασική επιδίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Η ηθική, ο ηρωικός τρόπος ζωής και ο σεβασμός των οικογενειακών αξιών παράλληλα με την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής αποτελούν τούς αξιακούς κώδικες τής συμπεριφοράς μιας Εθνικής και Λαϊκής Πολιτείας όπως την οραματιζόμαστε για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι διεστραμμένοι που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα αποβληθούν από την ελληνική κοινωνία εμπίπτοντας στους κανόνες πάταξης τής εσχάτης προδοσίας και τής προσβολής τής ανθρώπινης ακεραιότητας και αξιοπρέπειας με ποινές εξοντωτικές.

 

Στον τομέα τής πρωτογενούς παραγωγής σκοπός τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι η αύξηση των Ελλήνων που απασχολούνται στην γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία. Τα οικονομικά κίνητρα με την αξιοποίηση των εθνικών πλουτοπαραγωγικών πόρων θα κατευθυνθούν αφενός μεν στην ενίσχυση πολυπληθών ελληνικών οικογενειών, αφετέρου δε στην παροχή αγροτικών εκτάσεων και των απαραίτητων αγροτικών εξοπλισμών σε περισσότερους Έλληνες. Η σίτιση τού γενικού ελληνικού πληθυσμού και η αύξηση τού πληθυσμού σε κάθε περιφέρεια τής χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και κάθε νησί συνδέεται άμεσα με τις ασχολίες τής γης. Αυτό πάντα σε συνδυασμό με την αντίστοιχη αύξηση των δομών τής παιδείας, τής υγείας και τής ασφάλειας που οι ανθέλληνες έχουν σκόπιμα μειώσει προκειμένου να αυξήσουν την αστυφιλία. Οι αεροψεκασμοί και οι κάθε είδους παρεμβάσεις των νεοταξιτών θα παταχθούν από τις δυνάμεις τής Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

 

Τα εθνικά μας θέματα και η πάταξη τής λαθρομετανάστευσης είναι ζητήματα με συναφή σπουδαιότητα προκειμένου να διαφυλαχθεί η εθνική μας ασφάλεια, η εθνική μας κυριαρχία και η εθνική μας ταυτότητα. Τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα τής Πατρίδος μας θα φυλαχθούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με τις Υπηρεσίες Συνοριοφυλακής και Λιμενικού. Οι παράνομες είσοδοι θα αποτραπούν και οι μηχανισμοί που τις προωθούν θα αντιμετωπιστούν ως εχθρικοί εισβολείς. Τα μέτρα των διεθνών κανονισμών θα τηρηθούν στο ακέραιο εκμηδενίζοντας την παρουσία λαθρομεταναστών όχι μόνο με την αποτροπή των νεοεισερχομένων, αλλά και με την απέλαση ακόμη κι αυτών που έχουν παρανόμως νομιμοποιηθεί. Οι δε διάλογοι με την Τουρκία θα αντικατασταθούν με την επέκταση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και με την διεκδίκηση των ελληνικών πατρίδων.

 

Το κράτος μας θα διοικηθεί από το Έθνος. Η Εθνικιστική Ελλάς θα γίνει κράτος διεκδικητικό, απαιτητικό, αναπτυξιακό, κυριαρχικό, με τα καθάρια χέρια και την θεληματική διάθεση των πιστών και μαχόμενων Ελλήνων. Ελληνικός στρατηγικός σχεδιασμός, περισσότεροι Έλληνες σε μια πλατύτερη Ελλάδα, με αυτάρκεια αγαθών και επαρκή στρατιωτική ισχύ. Ο ηρωικός και ο φυσικός τρόπος ζωής θα φέρει την επέκταση και την κατοχύρωση των προαιώνιων ελληνικών εστιών, κάνοντας τον Ελληνισμό ακατάλυτο φρουρό και αναπτυξιακή δύναμη τής γης του. Η επάρκεια των αγαθών τού πρωτογενούς παράγοντα θα μάς βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε επαρκώς την παγκόσμια φτωχοποίηση που επιδιώκουν οι αντίχριστοι νεοταξίτες. Το ζωντάνεμα τής γης θα βοηθηθεί και από την σχεδιαζόμενη δημογραφική άνθιση με την βοήθεια των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων. Και κείνοι που θέλουν να μάς κλέψουν εθνικά εδάφη, θα δουν τι σημαίνει Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με τούς ατσάλινους ελευθερωτές Φρουρούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: