ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 20-4-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το νεοταξικό καθεστώς που έχει απλωθεί διεθνώς με το πρόσωπο τής αστικής δημοκρατίας επιδεικνύει τεράστια υποκρισία, αλαζονεία και εγωκεντρισμό, με σαφή τη διάθεση υποταγής των λαών. Η εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης περνάει μέσα από την σύνθλιψη των προσωπικών και των εθνικών ελευθεριών. Η επιβολή των υποτιθέμενων υγειονομικών μέτρων κατά τού κορονοϊού εξυπηρετεί τον περιορισμό των σκέψεων και ενεργειών τού πολίτη. Και οι γεωπολιτικές συγκρούσεις στα Θερμά Νερά από το ουκρανικό πεδίο και τη Μαύρη Θάλασσα έως το ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο βαθαίνουν, κουβαλώντας πολεμικές φλόγες.

 

Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί δήθεν ενημέρωσης τού κατοχικού καθεστώτος βάλθηκαν να πείσουν τον ελληνικό λαό για την υποτιθέμενη σθεναρή αντίσταση τού υπουργού εξωτερικών Δένδια στην Άγκυρα έναντι των τουρκικών προκλήσεων. Οι συνομιλίες όμως τής υποταγής και τής οπισθοχώρησης στο Αιγαίο μας ξεκίνησαν και αυτό που επιθυμεί το ψευτορωμέϊκο είναι να αποσείσει τις ευθύνες του για την προσυμφωνημένη ήττα. Διότι αν δεν είχε προσκυνήσει τον εχθρό, έπρεπε ήδη να κλείσει το κεφάλαιο διαπραγματεύσεις.

 

Κι όμως, οι προσκυνημένοι ελληνόφωνοι πολιτικοί προχωρούν στον ολισθηρό δρόμο, επιδιώκοντας ένα άλλοθι που μπορεί να είναι ακόμη και ένα θερμό πολεμικό επεισόδιο τύπου Ιμίων, προκειμένου να επέμβει ο σιωνιστικός παράγοντας των ψευτοσυμμάχων για να επισφραγίσει την προδοσία τύπου Πρεσπών στο Αιγαίο ως ειρηνική τάχα διευθέτηση. Ο Άγιος Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης μάς είχε πει ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι ένα χτύπημα στην ζώνη των έξι μιλίων και ότι η Ελλάς θα πάρει πίσω τα εδάφη που τής κλέψανε. Η Ελλάς πρέπει να αντέξει και ως Εθνικιστική Ελλάς σίγουρα θα αντέξει και θα νικήσει.

 

Παράλληλα στο ουκρανικό πεδίο η Ρωσία προχωρεί στην προστασία των ρωσόφωνων επαρχιών και πληθυσμών πέριξ τής Κριμαίας που βρίσκονται στα πρώην ανατολικά σύνορα τής Ουκρανίας, αποκλείοντας την πρόσβαση ξένων παρεμβάσεων με την χρήση χερσαίων και εναέριων στρατιωτικών μέσων. Τα ουκρανικά πολεμικά μέσα δεν έχουν τη δυνατότητα προσέγγισης των νέων ρωσικών επαρχιών και όποιος ξένος θελήσει να προσεγγίσει την Αζοφική θάλασσα, θα μπορεί να το κάνει μόνον με έγκριση τής Ρωσίας. Από τις πολιτικές και οικονομικές απελάσεις και κυρώσεις η αντιπαράθεση Ρώσων, Αμερικανών και λοιπών συμμάχων τους περνάει στο καθαρά προπολεμικό πεδίο των αναχαιτίσεων και αποκλεισμών μέσων και περιοχών. Και από την απόσχιση τής ουκρανικής εκκλησίας από το Πατριαρχείο Μόσχας, η υπόθεση οδεύει σ’ έναν πόλεμο με γενικές διαστάσεις και επιπτώσεις παγκοσμίως.

 

Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό και η ιστορική δικαιοσύνη απέναντι στις σχεδιαζόμενες νεοταξικές αυθαιρεσίες θα είναι πολύ αυστηρή. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που έχουν θέσει στο επίκεντρο τής δράσης τους την αισχρή ύβρη σε βάρος τής υγείας για να θέσουν στην αντίχριστη ψηφιακή αιχμαλωσία τον άνθρωπο και τα έθνη, δείχνουν ότι επιθυμούν την διενέργεια ενός αιματηρού παγκόσμιου πολέμου. Κι αυτό θα ανατρέψει τα βλάσφημα σχέδιά τους, διότι τα ενισχυμένα οπλοστάσιά τους και η αντιπαλότητα για τα πρωτεία τής βαρβαρότητας θα εκμηδενίσουν την ισχύ των υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων. Διότι αληθινά Μεγάλη Δύναμη είναι μόνον αυτή που έχει αρχές και ήθος. Φτάνει αυτή η δύναμη που διαχρονικά στην ιστορία ήταν πάντα η Ελλάς, όπως και κάθε αληθινά ελεύθερο έθνος να σχηματίσει εθνικιστική διακυβέρνηση συντρίβοντας πάσα μορφή διεθνισμού.

 

Η Ελλάς βρίσκεται εκ των πραγμάτων και για λόγους βαθύτερης ουσίας στο κέντρο των εξελίξεων. Η Τουρκία ζητά έδαφος και κυριαρχικά δικαιώματα σε Ελεύθερη Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα η αναφορά των τουρκομογγόλων σε τουρκική μειονότητα στη Θράκη μας και αποστρατικοποίηση των νήσων μας. Φυσική ροή τής ιστορίας αποτελεί το δόγμα ότι ο εχθρός παύει να σε απασχολεί μόνον όταν τον αφανίσεις, αφού η σκλαβιά εδαφών είτε θα λήξει είτε θα επεκταθεί. Όμως οι δράστες που επινόησαν και ευνόησαν από τον καιρό τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης τον ερχομό τού Τούρκου στην περιοχή, δεν θέλουν απέναντί τους ισχυρό ανταγωνιστή. Κι ακόμη περισσότερο τώρα που η ανθρωπότητα βρίσκεται πολύ κοντά σ’ έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, τον οποίο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές βλέπαμε να πλησιάζει μαζί με την τουρκική προκλητικότητα, αλλά οι λεγόμενοι δημοκράτες μιλάγανε για ακρότητες. Ακρότητες που εκφράζουν εν τέλει και εκπροσωπούν οι ίδιοι.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε ένα σαφέστατο και αδιαπραγμάτευτο Όχι τόσο στην σατανική παγκοσμιοποίηση όσο και στην παραχώρηση έστω και μιας πέτρας ελληνικής. Εκφράζουμε την πίστη μας στην Μεγάλη Ιδέα, στην πλήρη απελευθέρωση των σκλαβωμένων πατρίδων μας και την ενσωμάτωσή τους στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα, την γνήσια απόγονο τής Αυτοκρατορικής Ρωμανίας. Το Ελληνικό Κράτος είναι η Πατρίς Χριστού, Αγίων, Ηρώων και τής Αθάνατης Ελληνικής Φυλής. Επιπλέον, δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να γίνουμε εξάρτημα καμίας ανταγωνιστικής σύγκρουσης και κανενός πολέμου ξένων συμφερόντων που επιθυμούν την κατάλυση τού εθνικού μας κράτους και των ελεύθερων εθνών εν συνόλω.

 

Αυτό επομένως που επιθυμούμε είναι η ανάληψη τής εξουσίας τής Πατρίδος μας στα καθαρά ελληνικά μας χέρια, έχοντας στο πλευρό μας τον ενωμένο και πιστό ελληνικό λαό και τον ένδοξο ελληνικό στρατό. Επιθυμούμε την απόλυτη θωράκιση τής εθνικής μας ανεξαρτησίας και την πλήρη άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Αυτή που πρέπει να ενισχυθεί είναι η ελληνική πολεμική βιομηχανία και να αξιοποιηθούν οι ελληνικοί πόροι υπέρ τού Ελληνικού Έθνους κι όχι να δοθεί δύναμη στους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Η Πίστη και η Ελευθερία τού Ελληνισμού, η Ορθοδοξία και η Μεγαλοσύνη τής Ελληνικής Φυλής, η Ισχύς και ο Πολιτισμός μας συνιστούν την Εθνική μας Αναγέννηση που είναι η ασφαλής οδός για να επιτύχουμε Χρυσή την Αυγή τής Ελλάδος ως Μεγάλης Δυνάμεως στην κορυφή τής οικουμένης.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: