ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 27-4-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εθνική μας ταυτότητα και το αυτεξούσιο τής Πατρίδος μας, η ίδια η εθνική μας αυθυπαρξία και εν τέλει η βιολογική συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής τίθενται υπό αμφισβήτηση με τις ενέργειες των νεοταξιτών εντολέων και των πολιτικών τους εντολοδόχων. Η πίστη και η ελευθερία μας καταλύονται από τούς προαιώνιους εχθρούς τού Ελληνισμού μας και τούς σύγχρονους ψευτορωμιούς κοτζαμπάσηδες δήθεν για το καλό τής υγείας μας. Με την ξεκάθαρη πρόθεση των σταυρωτήδων σιωνιστών να μετατραπεί η Ελλάς από κυρίαρχη χώρα σ’ έναν χώρο με μια ισχνή και εθνικά απορφανισμένη μειονότητα Ελλήνων έως τού αφανισμού της, άνευ ορθόδοξης πίστης και εθνικής ηγεσίας.

 

Η υπόθεση τού κατασκευασμένου κορονοϊού εξελίσσεται μέσα από κρυφά μονοπάτια και προκλητικές μεθοδεύσεις στην διαδρομή ήττας και παράδοσης τού Ελληνισμού στα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης. Η διαδικασία αυτή αφορά αντίστοιχα όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη προκειμένου να υποκύψουν στην τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η Ελλάς ωστόσο αποτελεί το κάστρο εκείνο που θέλουν οι εχθροί μας να πέσει πρώτο, διότι εμείς οι Έλληνες φέρουμε το Θείο και ιστορικό φορτίο τής Αληθείας και τής Νομοτέλειας που αποτελούν ο Αληθινός Λόγος τού Πατρός Θεού μας και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Η ενότητα και η ισχύς τού Ελληνικού Έθνους, η άνοδος τής Ελληνικής Φυλής με όρους ηγεμονικής δυνάμεως δικαίου και ελευθερίας θα γκρεμίσει δια παντός τούς δρόμους τής πολυπολιτισμικότητας και τής ανομίας των εχθρών Θεού και Ανθρώπου που θέλουν τούς λαούς άβουλους υπηρέτες τους.

 

Η Αλήθεια και το ψέμα, το δίκαιο και το άδικο, η ζωή και ο θάνατος συγκρούονται για μια ακόμη φορά στο διάβα τής ιστορίας των εθνών. Το Φως και το σκοτάδι δίνουν την μάχη προκειμένου να προοδεύσει  η ανθρωπότητα και να παγιωθεί η ειρήνη με τις Εθνικές Δυνάμεις στην κεφαλή ή να επικρατήσει η διεθνιστική δουλεία. Τις Εθνικές Δυνάμεις εκφράζει η Ελληνοορθοδοξία και ο Ελληνικός Εθνικισμός. Και τη διεθνιστική δουλεία εκφράζει ο εωσφορικός σιωνισμός και οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας. Εν τέλει, το ζήτημα είναι αν θέλουμε και αν αξίζουμε να παραμείνουμε Έλληνες εξασφαλίζοντας την Πίστη μας, την Εθνική μας Ανεξαρτησία, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την εθνική συνεννόηση όπου γης, την ανάπτυξή μας και την πραγμάτωση των αξιών μας μέσα από έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Η Ελευθερία και η Πίστη τού Ελληνισμού μας τούτη την στιγμή βρίσκονται εν αιχμαλωσία. Τούτες τις ημέρες ο διεθνής Τύπος μέσω τού γερμανικού περιοδικού Der Spiegel κι όχι μόνο προέβη σε αποκαλύψεις για την συνεργασία τής ελληνικής κατοχικής κυβέρνησης με μια εταιρία λογισμικού ονόματι Palantir. Η συγκεκριμένη εταιρία φέρεται να δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση τής πανδημίας και των πιθανών αντιδράσεων των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης. Επιπλέον, η εν λόγω εταιρία φέρεται να συνδέεται άμεσα με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και να έχει λάβει τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών. Ακόμη και το τουρκικό ενημερωτικό μέσο TRT έσπευσε να γράψει για οργανωμένη κατασκοπεία τής CIA συνδεδεμένη με το Ισραήλ. Στο μεταξύ η εν λόγω συνεργασία αποφασίστηκε να τερματιστεί.

 

Στο ζήτημα τής Πίστης μας η πρόκληση βαθαίνει μετά το κλείσιμο των εκκλησιών μας που προηγήθηκε. Έτσι λοιπόν η ελληνόφωνη κυβέρνηση και η  προσκυνημένη διοικούσα Εκκλησία αποφάσισαν να κορυφωθεί η Θεία Λειτουργία τής Αναστάσεως στις 9 το απόγευμα τού Μεγάλου Σαββάτου αντί για τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή τής Λαμπρής. Μέχρι τούδε και βάσει των αποστολικών κανόνων και τού Ιερού Πηδαλίου, το Πάσχα εορτάζεται μετά την πρώτη πανσέληνο τού Μαρτίου που έπεται τής εαρινής ισημερίας. Όμως αντί τής 4ης Απριλίου, φέτος το Πάσχα θα εορταστεί στις 2 Μαΐου, μια ημέρα μετά το εβραϊκό «Πάσχα». Επιπλέον, με την μετάθεση τής ώρας τής Αναστάσεως συρρικνώνεται ο χρόνος τής νηστείας, ενώ παραβιάζεται και ο Ιερός Κανόνας που ορίζει ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται δύο λειτουργίες σε μια άγια τράπεζα εντός μιας ημέρας. Επιπροσθέτως, παραβιάζεται το ρηθέν Προσκυνούμεν Αυτού την Τριήμερον Έγερσιν, εμφανίζοντας μια διήμερον έγερσιν Τού Χριστού μας.

 

Ποιος λοιπόν κυβερνάει και ορίζει την πνευματική και την πολιτική μας ύπαρξη και υπόσταση; Ακόμη και ένα ζήτημα υγείας οι νεοταξίτες το έκαμαν όχημα διάλυσης τής εθνικής, τής θρησκευτικής και τής οικονομικής μας ζωής. Την ίδια στιγμή οι προκλήσεις σε βάρος τής εθνικής μας ασφάλειας κορυφώνονται. Οι τουρκοφερμένοι λαθροεισβολείς προωθούνται στα νησιά, τις πόλεις και τα χωριά μας προβαίνοντας σε πράξεις εγκληματικής αυθαιρεσίας και οι Τούρκοι συνομιλούν με τούς αμερικανοσιωνιστές και λοιπούς ψευτοσυμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας και το ξεπούλημα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο μας.

 

Θέλουν λοιπόν την Πατρίδα μας οι σταυρωτήδες νεοταξίτες με τούς πολιτικούς τους συμμάχους κατεδαφισμένα ερείπια. Η λύση είναι η αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Είναι η στήριξη τής Πίστης και τής Εθνικής μας Ισχύος. Είναι η Ορθοδοξία και ο Πανελληνισμός μας. Η ενότητα των Ελλήνων και σύσσωμων των Ελληνικών Κοινοτήτων όπου γης, με τον Ελληνισμό μια και μόνη παράταξη, είναι η αληθινή και ασφαλής οδός τής Φυλής μας που οδηγεί στην ανατολή ολόχρυσης τής αυγής τού μέλλοντός μας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας προβαίνει στην προώθηση των Εθνικών μας Ιδανικών και Δικαίων μέσα από την χάραξη εθνικού στρατηγικού σκοπού.

 

Η Εθνική και Θρησκευτική μας Ταυτότητα πηγάζει μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών για το αυτεξούσιο, την διατήρηση τής κρατικής μας υπόστασης, την εθνική μας ανεξαρτησία, την αξιοποίηση τού ζωτικού γεωφυσικού μας χώρου. Προασπίζουμε την θωράκιση τής Πατρίδος μας και τηρούμε τις Παραδόσεις μας καθαρές και ανόθευτες. Μετουσιώνουμε τις Αλήθειες τής Ορθοδοξίας μας και απλώνουμε τα λάβαρα τής Ρωμανίας μας, τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας στις εθνικές μας εστίες. Και η υγεία μας είναι ζήτημα εθνικής βουλήσεως κι όχι αντίχριστου ηλεκτρονικού ελέγχου. Καλή Ανάσταση αδέρφια μου!!! Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: