ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 6-8-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ανθρώπινη ζωή και η εθνική κυριαρχία στην Πατρίδα μας έχουν καταλυθεί από τούς πολιτικούς πραιτοριανούς που ασκούν την εξουσία και τον έλεγχο τού κράτους για λογαριασμό των δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης. Τα ζητήματα τής υγείας και τής ασφάλειας των πολιτών καταστρατηγούνται προκαλώντας απώλειες ανθρωπίνων ζωών, συνθηκών επιβίωσης και περιβαλλοντικής υποστήριξης. Αιχμή τού δόρατος τού νεοταξισμού είναι εσχάτως ο κατασκευασμένος κορονοϊός και οι κατευθυνόμενες πυρκαγιές σε όλη την εθνική επικράτεια.

 

Φόβος, διχασμός, απομείωση πληθυσμού και φτωχοποίηση είναι η τακτική των σατανοκίνητων δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης. Τα φαινόμενα εμφανίζονται παγκοσμίως στον χάρτη των εθνών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι σκοπός των ολετήρων είναι η αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα αποτελέσματα των ολέθριων πράξεων αποδεικνύουν τον κυνισμό των ενεργούντων μαζί με την έλλειψη κριτικής σκέψης. Κι έτσι στο ζήτημα τού κορονοϊού οι εμβολιασμένοι οδηγούνται στο κρεβάτι τού πόνου σε αυξημένο βαθμό και τα ψηφιακά πιστοποιητικά έρχονται για την αντίχριστη ταυτοποίηση τού ανθρώπινου οργανισμού μαζί με τις κάρτες τού πολίτη που θα έχουν το τσιπάκι.

 

Στο ζήτημα των πυρκαγιών η πύρινη λαίλαπα καταπίνει πολλές περιφέρειες ταυτόχρονα και για πολλές ημέρες, εξαφανίζοντας χλωρίδα, πανίδα και αγροτικές καλλιέργειες. Οι διασωστικές δυνάμεις κάνουν ό,τι μπορούν, έχοντας ωστόσο περιορισμένες δυνατότητες σε έμψυχο υλικό και εξοπλισμό. Εκρηκτικοί μηχανισμοί έχουν βρεθεί σε πολλές περιπτώσεις περιμετρικά των καιόμενων περιοχών, καταδεικνύοντας εμπρηστική δολιότητα. Οι δε κατεχόμενες πολιτικές αρχές τής Πατρίδος μας ρίχνουν τις ευθύνες στην κλιματική αλλαγή, ξεχνώντας τεχνηέντως να αναφέρουν ότι γι’ αυτήν την αλλαγή δεν είναι υπεύθυνος ο λαός αλλά οι αεροψεκασμοί και η μετατροπή των καιρικών συνθηκών σε βιολογικό όπλο από τις τεχνολογικές παρεμβάσεις των εντολέων τους. Η κλιματική αλλαγή λοιπόν είναι έγκλημα των δήμιων τής παγκοσμιοποίησης των σταυρωτήδων σιωνιστών.

 

Οι πυρκαγιές που πλήξανε ολάκερη την Ελλάδα αποτελούν έναν απόλυτα συντονισμένο ακήρυχτο πόλεμο. Τα αποτελέσματα αυτού τού πολέμου είναι ορατά. Καταστροφή καλλιεργειών και δραματική μείωση τής ανθρώπινης τροφικής αλυσίδας. Μεγάλες απώλειες ζώων και μείωση φυσικής ομορφιάς και κυρίως ατμοσφαιρικού οξυγόνου. Ανατροπή επομένως των φυσικών ισορροπιών και δημιουργία κλίματος μείωσης τής ζωής στο μέλλον. Και φυσικά η πλέον άμεση επίπτωση είναι η πείνα και η φτωχοποίηση πολλών συνανθρώπων μας, γεγονός που θα ανατρέψει τον διατροφικό ανεφοδιασμό όλης τής ελληνικής κοινωνίας.

 

Η δε εξάπλωση των πυρκαγιών σε στρατηγικά και κομβικά σημεία τής χώρας μας σε συνδυασμό με την ύπαρξη πολυπληθών λαθροεισβολέων από την μια πλευρά και την ύπαρξη τεράστιων κερδοσκοπικών συμφερόντων που επιδιώκουν τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών από την άλλη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Και οι μεν λαθροεισβολείς είναι ισλαμιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία και επομένως ιδανικοί πεμπτοφαλαγγίτες των τουρκικών διεκδικήσεων. Οι δε αιολικές πηγές ενέργειας δεν υπηρετούν τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα στήνονται διόλου τυχαία σε αποψιλωμένες από πράσινο περιοχές.

 

Ο ολέθριος σχεδιασμός τής παγκοσμιοποίησης είναι φανερό ότι βρίσκει την συνέχειά του στις νεοταξικές φλόγες που πρέπει να εξεταστούν ως συνέχεια των μνημονίων, τής λαθρομετανάστευσης, τού κορονοϊού και μιας γενικευμένης γεωπολιτικής σύγκρουσης συμφερόντων που ακολουθεί. Όλα αυτά τα δεινά αποτελούν χαρακτηριστικά τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που είναι υπηρέτης τού αφελληνισμού και τής καταστροφής τής Πατρίδος μας.

 

Η απάντηση έρχεται από την μία και μόνη ελληνική ιδεολογική σκέψη και πρόταση, τον Ελληνορθόδοξο Λαϊκό Εθνικισμό. Είναι η λευτεριά τού Ελληνικού Έθνους που περνάει μέσα από την διοίκηση τής Πατρίδος του από το ίδιο και την ισχύ τού Ενωμένου Ελληνισμού. Είναι η ελληνοποίηση τής πολιτικής, τής κοινωνίας, τής παιδείας, τής υγείας, τής ενέργειας, τής οικονομίας, τής στρατιωτικής θωράκισης τής Ελλάδος μας.

 

Η γεωφυσική θέση και τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα τής Πατρίδος μας, η πίστη και τα πνευματικά αποθέματα τού πολιτισμού μας, η δυνατότητα μιας δυναμικής παρέμβασης τής Ελληνορθόδοξης και Εθνικιστικής Ελλάδος διεθνώς αποτελούν κίνδυνο για τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου και πηγή έμπνευσης για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση. Η Ελλάς επομένως οφείλει να γίνει Μεγάλη Δύναμη Ισχύος και Δικαίου. Τότε οι νεοταξικές φλόγες πάσης μορφής θα σβήσουν οριστικά. Όταν η Ελλάς καταστεί ακμαίο Εθνοκρατικό Καθεστώς και οι προδότες με τούς βαρβάρους εκλείψουν δια παντός.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: