ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 1-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι εμπνευστές τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης σιωνιστές και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι προχωρούν στην εκκαθάριση τού τοπίου για να επιτύχουν τα άνομα, απάνθρωπα και αντεθνικά σχέδιά τους. Από την μια πλευρά έχουμε την δημιουργία των τεχνητών προϋποθέσεων ενόψει νέων περιοριστικών μέτρων με στόχο κατ’ αρχήν τούς ανεμβολίαστους. Από την άλλη πλευρά ζούμε την κάθοδο εκατομμυρίων λαθροεισβολέων από το Αφγανιστάν προς την Ελλάδα και την Ευρώπη μετά από την επιστροφή των Ταλιμπάν στην ηγεσία τού Αφγανιστάν άνευ δυτικών αντιστάσεων, αφού στόχος των νεοταξιτών, των Τούρκων και των λαθροεισβολέων είναι η καταστροφή τής Ελλάδος και κατόπιν και των υπολοίπων εθνικών κρατών.

 

Τον φετινό Αύγουστο οι παγκοσμιοποιητές ξεπέρασαν όλα τα όρια θράσους και απανθρωπιάς. Ο κατασκευασμένος κορονοϊός ακολούθησε την ίδια πορεία που ακολούθησαν και τα εμβόλια που δήθεν θα τον σταματούσαν. Τα αριθμητικά δεδομένα των εμβολιασμών μεταφράστηκαν σε ποσοτικά κρούσματα κορονοϊού σε βαθμό τέτοιο που αποδεικνύεται η μεταδοτικότητα τής νόσου από τα πειραματικά εμβόλια που εξακολουθούν όπως λέγουν ιατροί και φαρμακοποιοί να έχουν θετική γνωμοδότηση κι όχι αδειοδότηση. Την ίδια στιγμή αποδεικνύεται η ύπαρξη και η κυκλοφορία εικονικών εμβολίων με φυσιολογικό ορό παράλληλα με τα εμβόλια.

 

Η Ελλάς ωστόσο τον Αύγουστο δεν ήλθε αντιμέτωπη μόνο με το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού. Απέναντί μας είχαμε εκτεταμένες πυρκαγιές στην χερσαία και νησιωτική Ελλάδα με κορύφωση τού δράματος στην Βαρυμπόμπη και την Αττική έως την Εύβοια. Χιλιάδες εκτάσεις με δασικό πλούτο, ζωάκια και καλλιέργειες παραδόθηκαν στις φλόγες. Περιουσίες, σπίτια και παραγωγικές μονάδες αφανίστηκαν. Σε μια περίπτωση χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή εποχιακού πυροσβέστη. Καταγγελίες για σκόπιμη αμέλεια τού κρατικού μηχανισμού σημειώθηκαν. Η τροφική αλυσίδα συρρικνώθηκε, το ατμοσφαιρικό οξυγόνο μειώθηκε και η φυσική άμυνα σε περίπτωση βροχοπτώσεων εκμηδενίστηκε. Με αυτόν τον ρυθμό μαζί με τούς αεροψεκασμούς κατασκευάζεται η περίφημη κλιματική αλλαγή, για να βγουν ήδη πολιτικοί και να κάνουν λόγο για την υποτιθέμενη ανάγκη υβριδικού τύπου δέντρων, ενεργειών και τροφίμων…

 

Φτώχεια, οικολογική καταστροφή, φόβος αναδεικνύονται μέσα από τον κορονοϊό και τις πυρκαγιές. Διχαστικά μέτρα παράλληλα συνοδεύουν την καινοφανή νεοταξική πανδημία, καθώς οι ανεμβολίαστοι ελεύθεροι Έλληνες δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν και να ζουν κανονική ζωή, ενώ οι ελληνόφωνοι τύραννοι θέλουν τούς επικίνδυνους εμβολιασμούς ακόμη και στα παιδιά μας στα σχολεία. Η Πίστη και η Πατρίδα μας βάλλονται από την συρρίκνωση των δραστηριοτήτων και την ενοχοποίησή τους με την συνδρομή δυστυχώς επίορκων ακόμη και στη διοικούσα Εκκλησία. Και παράλληλα το καθεστώς, όπως λέγουν μέσα ενημέρωσης, θα εγκαταστήσει χαφιέδες στα μέσα μαζικής μεταφοράς με σκοπό την δήθεν καταγραφή παραπόνων και προβλημάτων, αλλά στην πραγματικότητα θα καταγράφουν τις λαϊκές αντιδράσεις!!! Οι «μυστικοί επιβάτες» όπως τούς αποκαλεί το ψευτορωμέϊκο είναι υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας που έχει υπογράψει σύμβαση με το υπουργείο μεταφορών, ενώ είναι γνωστοί στο Μαξίμου, το υπουργείο προστασίας τού πολίτη και την ΕΥΠ, όπως λέγουν τα ίδια μέσα ενημέρωσης.

 

Την ίδια στιγμή ο ασκός τής λαθρομετανάστευσης διευρύνεται με την εντελώς σκόπιμη εισβολή φανατικών ισλαμιστών Αφγανών λαθροεισβολέων με την ενίσχυση των σταυρωτήδων σιωνιστών. Κι έτσι είδαμε τον υιό τού Σόρος Αλεξάντερ να κατακρίνει την ύπαρξη τού τείχους ανάσχεσης τής λαθρομετανάστευσης στον Έβρο και να ζητά από την Πατρίδα μας την διευκόλυνση τής πορείας και εγκατάστασης των λαθρεποίκων στα εδάφη που ονειρεύονται να καταλάβουν. Ήδη μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ελέγχονται από τον Σόρος έχουν φτάσει στην Αλβανία για να εγκαταστήσουν μαζί με τον κολλητό τού Σόρος Αλβανό πρωθυπουργό Ράμα τούς πρώτους Αφγανούς στην πονεμένη και κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρό μας.  

 

Ψευτορωμέϊκο και νεοταξίτες θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες στην κυριολεξία και με αποδείξεις. Η Ελλάς έχει βρεθεί στο μάτι τού κυκλώνα ενός προς το παρόν ακήρυχτου πολέμου. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πατρίδα μας σταματάει τυράννους προδότες και βαρβάρους εισβολείς. Και η λύση είναι μία. Να υψώσουμε ως Έθνος το ανάστημά μας. Να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες που πιστεύουμε στο Θεό, την Ορθοδοξία, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ηγετική Προσωπικότητα τού Ελληνισμού μας. Αυτή είναι η θέση τού Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού μας.

 

Θέλουμε μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ότι ο αυθεντικός Ελληνικός Εθνικισμός μας είναι η αγάπη στις αξίες και τα ιδανικά μας. Θέλουμε την Ελλάδα που είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά η εστία, το σχολείο, το εργαστήριο και το απόρθητο κάστρο των Ελλήνων στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση. Θέλουμε την ελευθερία και τού τελευταίου Έλληνα και τής τελευταίας ελληνικής εστίας. Θέλουμε τον ακατάλυτο δεσμό όλων των ελληνικών κοινοτήτων όπου γης μέσα από την πραγμάτωση τού Πανελληνισμού ώστε να εργαστούμε συλλογικά και να αναπτύξουμε την Μητέρα Ελλάδα ως πραγματικά Μεγάλη Δύναμη δικαίου με ισχυρή γεωπολιτική παρουσία.

 

Η υγεία τού Ελληνικού Έθνους και η ακεραιότητα τής Ελληνικής Πατρίδος είναι στα χέρια τα ελληνικά και μόνον. Η ελληνική γη είναι η κληρονομιά των προγόνων μας που θα την αναστήσουμε και θα την κληροδοτήσουμε ακόμη πιο δυνατή στα παιδιά μας. Η Θεία Αλήθεια και η Ελληνική Ιδέα θα συντρίψουν τα σκοτάδια και τα σφραγίσματα τής σατανικής παγκοσμιοποίησης. Ο Χριστός, η Ελλάς και η Ελληνική Οικογένεια είναι η οδός τού Ελεύθερου Ανθρώπου, είναι η οδός τού Έλληνα Ανθρώπου που μάχεται με το πνεύμα και το ατσάλι, με την Αγάπη και τον ασυμβίβαστο Αγώνα  για την Νίκη τής Ζωής κατά τού θανάτου. Ο Έλλην ήρθε η ώρα να λευτερώσει ψυχές και συνειδήσεις και να φτιάξει έναν νέο ελληνικό πολιτισμό ακόμη και εν μέσω πυρός και σιδήρου, σπάζοντας δια παντός τα δεσμά τής νεοταξικής τυραννίας με την Αγία, Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης να αναδύει ολόχρυση την αυγή σ’ έναν αληθινά ελεύθερο κόσμο.    

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: