ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 4-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Κάποιοι «πατριώτες», όπως αυτοαποκαλούνται, δεν βλέπουν στοχοποίηση τής Πατρίδος μας από τον παγκόσμιο νεοταξικό παράγοντα. Δεν τον αντικρίζουν ούτε στην περίπτωση τού κατασκευασμένου κορονοϊού ούτε στην περίπτωση τής ενισχυμένης λαθρομετανάστευσης, με τελική αιχμή τού δόρατος το Αφγανιστάν. Φυσικά, διότι το κόμμα τής Νέας Δημοκρατίας όπου εδράζονται συμμετέχει μαζί με ολόκληρο το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας συνειδητά στην διάλυση και τον αφελληνισμό τής Πατρίδος μας. Ως εκ τούτου, οι «πατριώτες» τού ψευτορωμέϊκου κύπτουν την κεφαλή και ζητούν υπάκουα συγνώμη για τις επιτηδευμένες για τα μάτια τού κόσμου και μόνον αντιρρήσεις τους στο παρελθόν προς τον ανέκαθεν εντολέα και αφεντικό τους, τον διεθνή σιωνισμό.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι λεγόμενοι δημοκράτες προδίδουν τον πάντα ευκολόπιστο ελληνικό λαό. Αρκεί να θυμηθούμε τα δάνεια, τα μνημόνια, το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων όπως στην περίπτωση τής Μακεδονίας μας, την απορρόφηση των λαθρομεταναστών, τα παζάρια με την Τουρκία, τις σκόπιμες πυρκαγιές και εσχάτως τον κορονοϊό. Στόχος των ελληνόφωνων και βαρβαρόφωνων νεοταξιτών είναι μια Ελλάδα με ελάχιστους Έλληνες φτωχούς και φοβισμένους, ραγιάδες μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους στην υπηρεσία αντίχριστων ανθελλήνων.

 

Σκοπός των παγκοσμιοποιητών τού διεθνούς σιωνισμού είναι η πτώση των εθνικών κρατών με την μείωση τού παγκόσμιου πληθυσμού μέσω τής υγειονομικής καταστροφής και εν συνεχεία με την παγκόσμια πτώχευση και την παγκόσμια πολεμική σύγκρουση. Επιδίωξη τού εβραιοσιωνισμού είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου και των σκοτεινών του δυνάμεων. Και η Ελλάς αποτελεί τον πρώτο στόχο των νεοταξιτών προκειμένου να μην ενωθεί πολιτικά ο Ελληνισμός και η πτώση της να παρασύρει και τα λοιπά χριστιανικά, ευρωπαϊκά, δημοκρατικά και δήθεν ελεύθερα ομοίως έθνη.

 

Ο Έλλην δεν ενδιαφέρεται για τις γνώμες των εχθρών τής Φυλής του, δεν διαγράφει την ιστορική αλήθεια, δεν εξουσιάζεται από ανθέλληνες και ξένες γενικότερα βουλήσεις, δεν πουλάει πατριωτισμό ψεύτικο για να κερδίσει εύνοια και εξουσία, διότι τότε δεν είναι Έλλην αλλά ελληνόφωνος ρίψασπις που ζει με τις πλάτες των εχθρών τής Ελλάδος. Κάποτε είχα πει για κάποιους που δηλώνανε υποκριτικά εθνικιστές και υπερπατριώτες ότι το Εθνικιστικό Κίνημα έχει μια γνήσια έκφραση που πολιτεύεται με θάρρος και αγωνιστικότητα προς την εξουσία με την αγάπη τού λαού και τις καθαρές θέσεις του αδέσμευτο. Και από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας δούρειος ίππος που είναι μια συστημική ακροδεξιά με σκοπό την συγκυβέρνηση με τούς φιλελεύθερους και το κατοχικό καθεστώς. Κάποιοι τότε είχαν γκρινιάξει. Κατόπιν με επαλήθευσαν, μετακόμισαν στην Νέα Δημοκρατία και πλέον σκύβουν το κεφάλι στους σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές.

 

Ο νεοταξισμός δεν θέλει ενωμένο τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό σε ένα αρραγές μέτωπο. Είναι σαφές ακόμη και στον πλέον ανυποψίαστο αυτό το γεγονός, όπως επίσης και ότι οι εχθροί Ελληνισμού και Εθνικισμού είναι οι ίδιοι ακριβώς. Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι πανηγύριζαν για την πτώση τής Χρυσής Αυγής. Ο Έλλην Άνθρωπος πορεύεται με το ανάστημα ορθό χτίζοντας ατόφιο ελληνικό πολιτισμό και το κράτος του φρούριο άπαρτο από εκείνους που το επιβουλεύονται. Ο Έλλην πορεύεται με την Ευλογία Τού Θεού και την μαχητικότητα τής Ελληνικής Φυλής, οδεύει με άξονα Πίστη και Δίκαιο, εξαπλώνει τις Ελληνικές Κοινότητες προασπίζοντας τις εστίες του. Ο Ελληνισμός είναι Έθνος Αποστολικό και Αυτοκρατορικό, δεν είναι εσμός σκλάβων και δορυφόρος αντίχριστων βαρβάρων. Ο Έλλην Άνθρωπος βαστά στα χέρια του τις τύχες του, την εξουσία τής Πατρίδος του και την κοινωνική του συνοχή. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό. Οδεύει με γνώμονα την Εθνική Ισχύ και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ιδού ο γνήσιος Λαϊκός Εθνικισμός μας.

 

Ο Έλλην Εθνικιστής προχωράει στην πραγματοποίηση των πολιτικών του στόχων σε συνάρτηση, συνεννόηση και σύμπλευση αποκλειστική με τον ελληνικό λαό που πιστεύει στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Ο Έλλην Εθνικιστής επιδιώκει να ανέλθει στην εξουσία τής Πατρίδος του με το δικό του πολιτικό πρόγραμμα και τις ιδέες του χωρίς την παραμικρή εξάρτηση από το φαύλο τυραννικό καθεστώς που δεν έχει καμία θέση στην Πατρίδα μας. Ο Έλλην Εθνικιστής επιδιώκει την ανάπτυξη τής Πατρίδος μας και την απελευθέρωση των Ελλήνων από κάθε μορφής δουλεία, επιδιώκει μια Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή. Ο Έλλην Εθνικιστής θέλει τον Πιστό Ελληνισμό ενωμένο, ένα αδιάσπαστο και αδιαίρετο Εθνοφυλετικό Σώμα με γνώμονα την Ελληνική Παράδοση και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Κανένας διαχωρισμός τού λαού μας, κανένας διχασμός και καμία παγκοσμιοποίηση δεν περνούν. Προδότες και βάρβαροι θα ηττηθούν. Η Επανελληνοποίηση τής Γης των Μαρτύρων και των Ηρώων είναι ο σκοπός μας στην οδό αναδείξεως τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: