ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 11-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το σχέδιο τής εξάπλωσης τής παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι ο προκαθορισμένος σκοπός τού διεθνούς νεοταξικού παράγοντα. Είναι ένα αποτρόπαιο σχέδιο που έχει επινοηθεί επάνω στην κατάργηση των εθνικών κρατών, την πτώση πίστεως και πολιτισμού και την μετατροπή των λαών σ’ ένα ομοιογενές μόρφωμα ραγιάδων. Αυτή η νέα και εκτεταμένη παγκόσμια τυραννία περνάει μέσα από την εμβολιαστική τροποποίηση τού ανθρώπινου γενετικού κώδικα, την παγκόσμια πτώχευση των λαών, την μείωση τού πληθυσμού ενδεχομένως και με την χρήση εκτεταμένης παγκόσμιας γεωπολιτικής σύγκρουσης και τελική μεθοδευμένη «λύση» την παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Η αλληλουχία τραγικών γεγονότων όπως η μεθοδευμένη χρήση τού κατασκευασμένου κορονοϊού, η στοχευμένη καταστροφή τού οικοσυστήματος από τις πυρκαγιές μέχρι την κλιματική αλλαγή μέσω τής χρήσης τεχνολογικών μεθόδων και η κορύφωση τού φαινομένου τής λαθρομετανάστευσης πρέπει να εξεταστούν και να ιδωθούν ως μια ενότητα στο σχέδιο τής παγκοσμιοποίησης. Άλλωστε τα δήθεν υγειονομικά μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό φέρανε τον εγκλεισμό των πληθυσμών, το σταμάτημα των μεταφορών, την εγκατάλειψη τής παραγωγικής οικονομίας και τής αγοράς εργασίας. Η στοχευμένη καταστροφή τού οικοσυστήματος δηλητηριάζει το ατμοσφαιρικό οξυγόνο, μειώνει την τροφική αλυσίδα και κάνει ευάλωτο το έδαφος στις φυσικές καταστροφές. Και φυσικά οι πολεμικές συγκρούσεις και οι πολιτικές κρίσεις διασπείρουν τούς λαθροεισβολείς στα δήθεν ελεύθερα κράτη ως τάχα μου απελπισμένες υπάρξεις.

 

Ας δούμε τώρα κάποια αληθινά περιστατικά που έχουν συμβεί και έχουν προωθήσει το στημένο πρόβλημα, ώστε να έρθουν κατόπιν ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι δημοκράτες εντολοδόχοι πολιτικοί του ανά τα κράτη τής υφηλίου να δώσουν τις βολικές τους «λύσεις». Δημοσιογράφος σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι στράφηκε στη διάρκεια τής εκπομπής ενάντια σε μάνα που δεν θέλει να εμβολιαστούν τα παιδιά της με αφορμή τον κορονοϊό, λέγοντάς της ότι «θα σάς απομονώσουμε από την κοινωνία προκειμένου να προστατευθούμε». Κι όταν η μάνα είπε στον δημοσιογράφο ότι αυτό δεν συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα, εκείνος απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα δημοκρατίας!!!

 

Σε άλλη περίπτωση, μακριά βέβαια από τα ενημερωτικά δελτία τού συρμού, αναφέρθηκε ότι στο μακρινό 2009 είχαν μιλήσει για το σχέδιο τού μαζικού εμβολιασμού ένας αμερικανός δημοσιογράφος και μια γιατρός στον τότε κυβερνήτη τής Μινεσσότα Τζέσε Βεντούρα. Κι όταν ο Βεντούρα ρώτησε ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά, ο μεν Τζόουνς απάντησε η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, διότι θέλουν μια παγκόσμια δικτατορία προκειμένου να υλοποιήσουν το σχέδιο μείωσης τού πληθυσμού μέσω τού συστήματος υγείας. Η δε Δρ. Rima Laibow απάντησε ότι σύντομα θα επιβληθεί παγκόσμιος αναγκαστικός εμβολιασμός! Και τούτες οι αποκαλύψεις έγιναν το 2009.

 

Σε μια άλλη ξένη εκπομπή πρόσφατα αναφέρθηκε ότι πίσω από τούς εκβιαστικούς και παράνομους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς βρίσκεται το σχέδιο για την παγκόσμια πτώχευση σύμφωνα με δύο πρώην τραπεζικούς επενδυτές, καθώς η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα έχει φαλιρίσει με στόχο την Μεγάλη Επανεκκίνηση τής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Ο δε Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος σε μια εκδήλωση όπου παρεβρέθη μίλησε για το χακάρισμα ανθρώπων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη και τη μαζική έλευση ξένων πληθυσμών που θα ανατρέψουν τον εθνικό πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και ο συγκεκριμένος ιεράρχης είναι ένας ακόμη εκ τής εκκλησιαστικής ιεραρχίας που διακατέχεται από οικουμενιστικές αντιλήψεις…

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι όλα γίνονται με στόχο την εξάλειψη των Λευκών Χριστιανικών Εθνών και όσων εν γένει λαών αντιστέκονται και δέχονται κατά κόρον τούς ασφυκτικούς ελέγχους επάνω στις θρησκευτικές, οικονομικές, κοινωνικές και εθνικές τους υποδομές. Οι λαθροεισβολείς και οι διεθνιστικές κομματικές φατρίες τής αστικής δημοκρατίας, οι λαθρέποικοι και οι κρατικές και παρακρατικές συμμορίες που υποδέχονται αυτούς και την παγκοσμιοποίηση δεν υπόκεινται στον έλεγχο των συνευρέσεων και των οικονομικών τους συναλλαγών. Επομένως σκοπός των κατοχικών καθεστώτων είναι όντως η δημιουργία ενός ομογενοποιημένου τύπου ανθρώπου, ο έλεγχος μιας μειωμένης ανθρώπινης μάζας και η παγκόσμια τυραννία τής σατανικής παγκοσμιοποίησης τού αντίχριστου νεοταξίτη.

 

Η μόνη λύση για τη Νίκη τής Θείας Αλήθειας και τής Εθνικής Νομοτέλειας είναι η επιστροφή των κρατών στην διοίκηση και τη λειτουργία των εθνικών δυνάμεων πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας. Να αναλάβουν τα Έθνη στα στιβαρά τους χέρια τα κράτη. Οι Δυνάμεις τής Πίστης στο Θεό και την Εθνοφυλετική Ομοιογένεια να προσδιορίσουν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία των αληθινά ελεύθερων πολιτειών. Η Ελλάς θα πορευτεί με την Οικουμενική Αλήθεια τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού στην κορυφή τού αγώνα τής Εθνικής Ελευθερίας.

 

Κάθε Πολιτεία, κάθε Εθνικό και Λαϊκό Κράτος να πορευτεί με γνώμονα τις αρχέγονες και ιερές Παραδόσεις σεβόμενη ταυτόχρονα την απαραβίαστη εθνική κυριαρχία όλων των άλλων πολιτειών. Η ανάπτυξη, η υγεία, η παιδεία, η άμυνα, η ασφάλεια κάθε κράτους είναι υπόθεση των εθνικών τους κοινοτήτων που τηρούν την αυθυπαρξία ως κόρη οφθαλμού μαζί με τον αυτοσεβασμό όλων των λαών. Κάθε εθνικό κράτος μια χωριστή μονάδα σε μια ανθρωπότητα ελεύθερων λαών. Η Ειρήνη και η Συνεργασία θα παγιωθούν σε στέρεες βάσεις όταν στην Ιερή Ελλάδα μας και σε κάθε ελεύθερο έθνος επικρατήσει ο Λαϊκός Εθνικισμός.       

  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: