ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ΑΘΗΝΑ 28-9-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πολιτικοί και περιφερειακοί παράγοντες τού κατοχικού ψευτορωμέϊκου διαπιστώνουν και αναγνωρίζουν εσχάτως ότι οι υπερασπιστές των αδερφών μας που αντιδρούν στα εμβολιαστικά χαράγματα με πρόσχημα τον κορονοϊό είναι Έλληνες πιστοί χριστιανοί ορθόδοξοι και εθνικιστές. Σε μια περίπτωση μάλιστα στη Θεσσαλονίκη έγινε αναφορά σε χρυσαυγίτες και σε ορθόδοξους συλλόγους. Φυσικά!!! Και η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο Αληθινός Έλλην στηρίζεται στην απόλυτη Πίστη του στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Αγαπά τον Δημιουργό του και αγωνίζεται για την ελευθερία και τη δόξα τού Ελληνικού Έθνους, προασπίζοντας τις ιερές παρακαταθήκες τής Ελληνικής Φυλής.

 

Η εκστρατεία τού κατοχικού ελληνόφωνου νεοταξισμού συνεχίζεται στην κατεύθυνση τής επιβολής των εμβολιασμών γενετικής τροποποίησης και ολέθριων παρενεργειών με την επιχείρηση εξάλειψης των αντιστάσεων. Ήδη οι ποινικές διαδικασίες που ασκούνται από ελεύθερους πολίτες μπαίνουν στη «λογική» επεξεργασία τής προστασίας και τού ακαταδίωκτου όσων υπηρετούν τυφλά τις νεοταξικές πολιτικές επιδιώξεις ταυτοποίησης των εμβολιασμένων και περιθωριοποίησης των ανεμβολίαστων. Όμως τούτες τις κρίσιμες ώρες που οι σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου απεργάζονται την τελική φάση εξάπλωσης τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι προκλήσεις των εχθρών τού Ελληνισμού σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και τής εθνικής μας ελευθερίας πληθαίνουν.

 

Στην Ιταλία μάθαμε ότι έχει κάνει την εμφάνισή της μια αντιπροσωπεία τής ψευτομακεδονικής ορθόδοξης εκκλησίας των Σκοπιανών. Είναι μια ακόμη πράξη στην κατεύθυνση τής επιδείξεως τής δήθεν μακεδονικής εθνότητας που έστησε ο σιωνιστικός νεοταξισμός με την πλήρη ανοχή των ψευτορωμιών σε βάρος τής ελεύθερης και ελληνικής Μακεδονίας μας. Στην Πατρίδα μας από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς θυμήθηκε να αναφερθεί στην υπηρέτηση από την σημερινή ΝΔ αντιδεξιών πολιτικών μέτρων που κάποτε αποδοκίμαζε, όπως την διαβόητη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Με την διαφορά όμως ότι ο «εθνικόφρων» Σαμαράς και οι ομογάλακτοί του στο φιλελεύθερο κόμμα έκαμαν τα πάντα με τις εντολές των παγκόσμιων εντολοδοτών τους για να αφανίσουν την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό ως εστία ελληνικής έκφρασης και αντίστασης και από την άλλη πλευρά ανέβηκαν στην εξουσία στο όνομα τής Μακεδονίας μας ενάντια τάχα στη συμφωνία των Πρεσπών που σήμερα παλιοί συνεργάτες τού πρώην πρωθυπουργού εφαρμόζουν ως κυβέρνηση σε συνεργασία με τα Σκόπια με τις «μακεδονικές» αιτιάσεις και οικονομικές συνεργασίες.

 

Οι προκλήσεις σε βάρος τής Ελλάδος μας από την Τουρκία σε όλα τα επίπεδα επιπλέον πολλαπλασιάζονται. Έτσι λοιπόν μετά την άμεση διεκδίκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Καστελόριζο, τη Σάμο και την Κρήτη μέσω τουρκικών ερευνητικών και πολεμικών σκαφών, τώρα οι Τούρκοι διεκδικούν για μια ακόμη φορά την παροχή δικαιώματος ψήφου για την εκλογή των ψευτομουφτήδων στους τουρκοπράκτορες τής ελεύθερης Θράκης μας. Φυσικά οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι πιστοί Έλληνες εθνικιστές τής Θράκης μας, ο αγωνιζόμενος γηγενής λαός Ορθόδοξων Χριστιανών και Πομάκων και ταυτόχρονα οι Μητροπόλεις τής οικείας ακριτικής μας περιφέρειας. Την ίδια στιγμή λίγο πιο πάνω, στην περιοχή τού Κοσσυφοπεδίου που οι δυτικοί νεοταξίτες αναγνώρισαν ως δήθεν αλβανική, οι σερβικοί πληθυσμοί δέχονται ισχυρές πιέσεις και προπηλακισμούς από την αλβανική αστυνομία προκειμένου να περιορίσουν την παρουσία τους στη γη των πατέρων τους. Οι Σέρβοι προειδοποίησαν το ΝΑΤΟ να παρέμβει υπέρ τής νομιμότητας εντός 24 ωρών, αλλιώς θα το πράξουν οι σερβικές δυνάμεις.

 

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση για την φύση τού εχθρού που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι ο αντίχριστος νεοταξισμός τής σατανικής παγκοσμιοποίησης. Είναι η προσωρινή συμμαχία των δήθεν μεγάλων δυνάμεων. Και οι εχθρικές δυνάμεις αντιμετωπίζονται από τούς εκφραστές Θεού και Ανθρώπου, από τούς υπέρμαχους Ορθόδοξης Πίστης, Ελληνικού Πολιτισμού και Ελληνικής Φυλής που συμπτύσσει ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός. Διότι σκοπός μας είναι η οικουμενική υπερνίκηση των ιερών μας παραδόσεων και των εθνικών μας ιδανικών, είναι η λευτεριά και η γεωπολιτική ισχύς τού ενωμένου Ελληνισμού μέσα από την υπεροχή τού πνεύματος και τής φυσικής δυνάμεως των ελληνικών δικαίων. Η υγεία, η ανάπτυξη, η ελευθερία, η ίδια η εθνική αποστολή των Ελλήνων είναι η πίστη στην μετουσίωση τής δυνάμεως που έχουμε ως λαός να προασπίσουμε τη Γη Μαρτύρων και Ηρώων ιστάμενοι στην κορυφή τής οικουμένης.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: