ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 2-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι φυσικοί και νομοτελειακοί εχθροί τού Ελληνισμού στρέφονται ενάντια στην πλέον ενεργή μορφή έκφρασής του, την ελληνική νεολαία. Ο αναβρασμός που καλλιεργείται στην παιδεία στο περιθώριο τής εκμετάλλευσης τού νεοταξικώς κατασκευασμένου κορονοϊού βρήκε την υγιή απάντηση από τα παιδιά τής Ελλάδος που φέρουν το εθνικό συναίσθημα και την Ελληνική Φυλή και δημιουργικότητα στην ψυχή. Και τότε το αριστερό παρακράτος από την μία πλευρά και το κομματικό κράτος από την άλλη στράφηκαν ενάντια στα παιδιά μας και τη Χρυσή Αυγή ταυτόχρονα. Και τούτο διότι η πολιτική φωνή τού Ελληνισμού που λέγεται Λαϊκός Εθνικισμός πήρε σαφή θέση υπέρ τού ανθού τής Ελληνικής Φυλής, υπέρ τής ελληνικής νεολαίας.

 

Το ελληνόφωνο νεοταξικό καθεστώς θέλει να διαλύσει την ελληνική παιδεία απορρυθμίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να θέσει στο περιθώριο τής κοινωνίας τα παιδιά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται αυτό το εθνοκτόνο σχέδιο. Μην ξεχνάμε την ήδη επιβαλλόμενη αλλοίωση τής ελληνικότητας και τής αληθείας στα μαθήματα τής ορθόδοξης πνευματικότητας, τής ελληνικής ιστορίας και τής εθνοφυλετικής μας συνέχειας. Κάθε τι ελληνικό που εφαρμόζει την εθνική μνήμη στην παρούσα ζωή τού Έθνους μας αποβάλλεται από την εκπαίδευση ώστε να μην οδηγηθούν τα ελληνόπουλα στην αναζήτηση τής αναστάσεως τού ισχυρού, δημιουργικού και κατακτητικού των δικαίων του Ελληνισμού.

 

Στην παρούσα χρονική στιγμή και την ώρα που το ελληνικό σχολείο παραπαίει μέσα από την διαδικασία αποξένωσης τού παιδιού από την ορθή σχολική μάθηση, η πολιτεία τού ψευτορωμέϊκου προχωράει στο ψαλίδισμα των προϋποθέσεων τής μαθησιακής εξέλιξης των παιδιών μας. Επιχειρείται λοιπόν η εφαρμογή στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις για τις σχολές τού μέτρου τής τράπεζας θεμάτων όπου στην ύλη τού σχολικού βιβλίου προστίθεται επιλογή εξεταζόμενης ύλης από τον δάσκαλο εκτός βιβλίου και άγνωστης στους μαθητές. Επιπλέον συνεχίζεται το μέτρο τού περιορισμού τής βαθμολογίας των παιδιών μας με την εφαρμογή σκόπιμου χαμηλού μέσου όρου βαθμολογίας. Κι έτσι τα παιδιά μας αντιδρούν, κάνουν καταλήψεις διαμαρτυρίας στα σχολεία τους και ζητούν να αξιολογηθούν βάσει των αντικειμενικών τους γνώσεων, τής διδακτέας ύλης και τής θεληματικής τους απόφασης να χτίσουν αληθινή και δημιουργική ελληνική ζωή με τα δικά τους χέρια και τον ελληνικό σπινθηροβόλο νου. Να φτιάξουν την Πατρίδα τους με τα δικά τους όνειρα και την γεμάτη Ελλάδα καρδιά τους.

 

Αντίδραση άμεση ενάντια στα νεανικά ελληνικά όνειρα είχαμε από την πλευρά τής αριστεράς και των συναφών κομματικών εκφράσεων τού ελληνόφωνου νεοταξικού κράτους και παρακράτους. Είναι η παρέμβαση που θέτει σε εφαρμογή η κομμουνιστική πτέρυγα προκειμένου να εκμεταλλευτεί και να καπελώσει τις αντιδράσεις των ελληνοπαίδων, δίδοντας σ’ αυτές το δικό της πολιτικό προσωπείο τής δήθεν αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια. Θέλει η αριστερά σε συνεννόηση με τα σοσιαλφιλελεύθερα και ψευτοπατριωτικά κομματικά μορφώματα τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας να αποσπάσει το βλέμμα τής ελληνικής νεολαίας από τα νάματα τού πηγαίου Ελληνικού Εθνικισμού. Κι επειδή η Χρυσή Αυγή ερμηνεύοντας αυθεντικά την γνήσια ελληνική ψυχή που οδηγεί τα παιδιά μας στην οδό ενός ανθοφόρου ελληνικού πνεύματος υποστηρίζει ξάστερα την ελληνική νεολαία, ο κομματικός μηχανισμός τού ελληνόφωνου νεοταξισμού πετάει την μάσκα τής υποκρισίας στρεφόμενος τόσο κατά των παιδιών που δίδουν τον ελληνικό αγώνα όπως στη Σταυρούπολη τής Θεσσαλονίκης όσο και κατά τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

 

Δεν μάς εκπλήσσει διόλου το ανθελληνικό μένος τού κατοχικού καθεστώτος. Αυτό έχει προσηλωθεί στην επιβράβευση στρεβλών προτύπων μέσα από κακέκτυπες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις ακόμη και μέσω τού ευρωκοινοβουλίου, όπως η διδαχή από τις πρώτες εκπαιδευτικές βαθμίδες τής δήθεν κανονικότητας τής ομοφυλόφιλης «οικογένειας». Μιλάμε για ένα ψευτορωμέϊκο που επιπλέον θέλει μια Ελλάδα δίχως Έλληνες αυτόχθονες στο αίμα και τη φυλή. Μιλάμε ακόμη για ένα κράτος που δέχεται τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά όταν σε λίγες ημέρες πάει στο τραπέζι των συνομιλιών με τούς Τούρκους για να μοιράσει το Αιγαίο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτό το ανθελληνικό και αντιφυσικό «κράτος» να είναι τίποτε άλλο παρά εχθρός των παιδιών τής Ελλάδος, τού Εθνικού Φρονήματος και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ευχαριστούμε το Θεό που είμαστε Έλληνες και τα παιδιά μας βαδίζουν στην ιερή οδό των υψηλών ιδανικών και πεπρωμένων τής Ελληνικής Φυλής. Αισθανόμαστε υπέροχα που τα γεννήματα τού Ελληνισμού μας βαδίζουν στην κατάκτηση τού ελληνικού μέλλοντος και τής εθνικής μας αναγέννησης. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στηρίζει την ελληνική νεολαία και την βαθύτατα ελληνική εκπαίδευση που δίδει αληθινή γνώση και βήμα ανάδειξης των αποκτηθέντων χαρισμάτων των παιδιών μας. Η Ελλάς που λαμβάνει τη ζωή στα χέρια της με γνώμονα την πνευματική ανάπτυξη και την εθνική ισχύ είναι το φυσικό κάστρο και ο πολύτιμος κόσμος που ανήκει στα παιδιά της, στα ελληνόπουλα που αποτελούν το αίμα, την καρδιά, την διανόηση και την πυγμή τής Φυλής μας μέσα από την πολύτιμη πνευματική της αναγέννηση.     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: