ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 8-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το κράτος και το παρακράτος τού ψευτορωμέϊκου χαρακτηρίζονται στις πολιτικές τους αντιλήψεις και ενέργειες από μια δομική αποστροφή στην έννοια τού έθνους και μια ολέθρια διάθεση αφανισμού των εκφραστών του. Είναι ο νεοταξικός διεθνισμός που είτε ως φιλελευθερισμός είτε ως σοσιαλισμός είτε ως κομμουνισμός και κάθε παράγωγη έννοια, αποτελεί τον ένα και αδιαίρετο εκτελεστικό βραχίονα τού παγκοσμιοποιητή σιωνιστή τυράννου που επιθυμεί την πτώση τού εθνικού κράτους με την εξόντωση τού Λαϊκού Εθνικισμού στο δρόμο προς την παγκόσμια διακυβέρνηση τής ανθρωπότητας. Και είναι αυτός ο λόγος που ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν έχουν αντιπάλους αλλά θανάσιμους εχθρούς.

 

Στην Πατρίδα μας Ιερή Ελλάδα που είναι η γενέτειρα τής αρχέγονης και γνήσιας Εθνικής Ιδέας που γονιμοποίησε τον Εθνικισμό με την αγάπη και την κοσμοθεωρία τού ενιαίου σώματος τής πίστης στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και την Οικογένεια, ο ελληνόφωνος νεοταξικός παράγοντας επιδιώκει την πλήρη απόσυρση ημών των Εθνικιστών και τής Χρυσής Αυγής. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση τού εγκλεισμού τού ιδρυτή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Νικολάου Μιχαλολιάκου και των λοιπών στελεχών και συναγωνιστών μας στις φυλακές προ ενός έτους άνευ αποδεικτικών στοιχείων με μια αβάσιμη κατηγορία περί δήθεν εγκληματικής οργάνωσης και δίχως ολοκλήρωση τής προβλεπόμενης τελικής εκδίκασης τής υπόθεσης. Και με την συμπλήρωση 1 έτους τής πολιτικής δίωξης κάποιοι άγνωστοι με σαφείς προθέσεις και έχθρα προς τον Λαϊκό Εθνικισμό τοποθέτησαν νύχτα γκαζάκια στο αυτοκίνητο τής συναγωνίστριας και πρώην βουλευτού κας Ελένης Ζαρούλια…

 

Οι συνειρμοί και τα συμπεράσματα είναι προφανή. Κάποιοι θέλουν εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές φοβισμένους και αδρανείς, όταν η φτωχοποίηση των Ελλήνων εν μέσω των δήθεν υγειονομικών μέτρων κατά τού κορονοϊού βαθαίνει και οι τουρκικές προκλήσεις σε βάρος των εδαφικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων εντείνονται. Οι τιμές στα αγαθά διατροφής καθώς και στις πρώτες και τις καύσιμες ύλες αυξάνονται βαθμιαία. Όμως αντί να τίθενται βάσεις επίλυσης των προβλημάτων τής ελληνικής καθημερινότητας, δημιουργούνται έντονα προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την σχολική αξιολόγηση των παιδιών μας που οδηγούν σε καταλήψεις των σχολείων τις οποίες επιχειρούν να καπελώσουν εξωσχολικοί ελληνόφωνοι κομμουνιστές με βίαιες διαθέσεις. Οι μαθητές με πατριωτική διάθεση αποκρούουν τα ρόπαλα των διεθνιστών και τότε το παρακράτος εκφράζει το ίδιο αντιεθνικιστικό μένος με το κράτος που δήθεν αποστρέφεται.

 

Είναι χαρακτηριστική η ρητορεία μίσους που εκφράζουν οι αναρχοαριστεροί με την επίφαση τής υποτιθέμενης μαθησιακής τους τάχα ιδιότητας ενάντια στη Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας στα φυλλάδια που εκδίδουν. Λένε λοιπόν οι ανθέλληνες διεθνιστές ότι η φυλάκιση των αρχηγών τής «εγκληματικής οργάνωσης» δεν αρκεί. Μιλούν για την ύπαρξη δήθεν πυρήνων «φασιστών» στα σχολεία και για δήθεν επιθέσεις «φασιστών» σε μαθητές με καδρόνια και λοστούς στην Σταυρούπολη τής Θεσσαλονίκης και αλλού, χρεώνοντας σε συναγωνιστές μας τις δικές τους βαρβαρότητες. Οι αριστεροί παρακρατικοί μιλούν για ισότιμα δικαιώματα στη μόρφωση και τη ζωή χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, θρησκεία και συνήθειες, δείχνοντας την αποδοχή τής ενσωμάτωσης των λαθροεποικιστών και τού πολυπολιτισμού που σκορπούν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι.

 

Οι αναρχοαριστεροί παρακρατικοί εξισώνουν τούς κατοχικούς πολιτικούς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας με τον καθάριο Ελληνικό Εθνικισμό μας, λέγοντας ότι τάχα έχουμε απέναντί μας τον ελληνικό λαό που διεκδικεί να πάρει στα χέρια του λεύτερη την Πατρίδα που τού κλέβουν. Μάς κατηγορούν ότι έχουμε απέναντί μας τον λαό για τον οποίο αγωνιζόμαστε και στον οποίο ολόψυχα και αποκλειστικά ανήκουμε. Και μάς κατηγορούν αυτοί που παρέχουν την πλήρη ανοχή τους στο κατοχικό καθεστώς στο οποίο ανήκουν και οι ίδιοι οι αριστεροί με τις κοινές τους θέσεις υπέρ μνημονίων, λαθρομεταναστών, δήθεν υγειονομικών μέτρων αντίχριστου και νεοταξικού ελέγχου, εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικών εδαφών.

 

Από την άλλη πλευρά πληροφορηθήκαμε την υπόθεση τού πρώην αριστερού δημοσιογράφου και μετέπειτα όψιμα τάχα μου ακροδεξιού βουλευτή τής ΝΔ Κ. Μπογδάνου να προβαίνει σε αντικομμουνιστικές δηλώσεις από τού βήματος της βουλής. Μεταξύ άλλων ο Μπογδάνος αναφέρθηκε σε μια φράση τού αείμνηστου Γρίβα Διγενή ότι μεταξύ Άγγλων, Τούρκων και κομμουνιστών χειρότερος εχθρός είναι οι κομμουνιστές. Κατόπιν ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας αποκήρυξε τον Μπογδάνο τον οποίο διέγραψε το κόμμα του το οποίο ο εν λόγω διαγραφείς βουλευτής είπε ότι θα εξακολουθεί να το στηρίζει ψηφίζοντας τούς νόμους του. Διότι πολύ απλά το λεγόμενο συνταγματικό τόξο των καθεστωτικών πολιτικών κομμάτων, δεξιών, αριστερών και κεντρώων, ετοιμάζεται να συμπτύξει ευρεία οικουμενική κυβέρνηση για την προσχώρηση τής πολιτικά σκλαβωμένης Ελλάδος στην παγκόσμια διακυβέρνηση που θα περάσει μέσα από παγκόσμια πτώχευση και γεωπολιτική σύγκρουση.

 

Τα κόμματα τού ψευτορωμέϊκου τηρούσαν τις μεταξύ τους προσχηματικές αποστάσεις προκειμένου να βαστήξουνε τον ευκολόπιστο ελληνικό λαό διαιρεμένο. Τότε το κράτος τηρούσε τάχα μου αποστάσεις από το παρακράτος. Τώρα μπροστά στις ολέθριες συνέπειες τής νεοταξικής κατοχής οι μάσκες πέσανε. Το κράτος διοικεί και το παρακράτος περιφρουρεί για λογαριασμό τού κοινού διεθνή εντολέα τους. Οι κομματικοί πραιτοριανοί τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης ενώνονται και πολεμούν από κοινού τον Λαϊκό Εθνικισμό μας προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση τού πιστού και πατριώτη ελληνικού λαού. Το μένος των δυνάμεων τού σιωνιστικού ανθελληνισμού δεν θα περάσει. Ο Θεός σήμανε την ώρα τής τελικής κρίσης για την επικράτηση Αληθείας και Δικαίου. Το ανίκητο φως τού Εθνικιστικού Ελληνισμού θα επικρατήσει. Ο Πιστός στην Ορθοδοξία και το Αίμα τής Φυλής Ελληνισμός θα ενωθεί. Κι έτσι θα αποδιώξουμε τούς άπιστους ανθέλληνες, θα κάμουμε την Πατρίδα μας κάστρο απόρθητο και θα συντρίψουμε την παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Κι έτσι θα ανατείλει Χρυσή η Αυγή τής νέας Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: