ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι νόμοι τής τυραννίας επισκιάζουν και ματαιώνουν την εδραίωση τού δικαίου και εθνικά επωφελούς επί τού αδίκου και εθνικά επιζήμιου που θριαμβεύει. Το ψεύδος προβάλλεται ως είδηση από τον εθνοκτόνο που εμφανίζει τον εθνικό αγωνιστή ως τάχα μου εγκληματία. Η επιστήμη μετατρέπεται σε βιολογικό όπλο και το ψευτορωμέϊκο μετατρέπει την Ελλάδα σ’ ένα κράτος δίχως Έλληνες τούς οποίους καταδικάζει σε αφανισμό. Τα εθνικά μας θέματα δυναμιτίζονται και η νέα Κερκόπορτα ανοίγεται στον εχθρό για το χαμό μας. Οι Μαχητές όμως τού Έθνους βρισκόμαστε στις επάλξεις, δίδουμε την μάχη για την επικράτηση Αληθείας και Δικαίου και η Μεγάλη Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών ζει και θα νικήσει.

 

Η δικαιοσύνη ποδηγετείται από το ψευτορωμέϊκο προκειμένου να παράσχει στήριξη στα υποτιθέμενα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται τάχα ως προστατευτικό μέσο κατά τού κατασκευασμένου κορονοϊού. Κι ενώ τα κρούσματα και οι ολέθριες συνέπειες κατά τής ανθρώπινης ζωής που οφείλονται στον κορονοϊό προβάλλονται από το σύστημα, οι αντίστοιχες ολέθριες συνέπειες που οφείλονται στα εμβόλια αποσιωπούνται ακόμη κι όταν γίνονται προσφυγές στην υποτιθέμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Το ακαταδίωκτο τής υγειονομικής τυραννίας καλύπτεται και νομικά. Τι και αν εγνωσμένοι και αναγνωρισμένοι γιατροί αποκαλύπτουν ότι ενώ αυξάνονται οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό, αυξάνονται και οι θάνατοι. Όποιος λέει την αλήθεια που ξεμπροστιάζει τις προθέσεις γονιδιακού ελέγχου μιας μειωμένης ανθρωπότητας φιμώνεται.

 

Όμως το ψευτορωμέϊκο ως ο απόλυτος πραιτοριανός τού παγκοσμιοποιητή τυράννου υπό την πολιτική κάλυψη τής αστικής δημοκρατίας έχει αποδείξει με τις πράξεις του ότι επιδιώκει μια δήθεν Ελλάδα χωρίς Έλληνες, όπου κι αυτή η έρημη Πατρίδα θα μετατραπεί σε πολυεθνικό χώρο. Σε μια πρόσφατη έρευνα που έκανε η ενημερωτική ιστοσελίδα pronews, οι εναπομείναντες Έλληνες κάτοικοι τού κέντρου των Αθηνών αναφέρθηκαν στην μεγάλη έξαρση τής εγκληματικότητας των αλλοδαπών, μίλησαν για τα τεράστια πολυεθνικά κεφάλαια που έχουν δεσμεύσει μεγάλες πρώην ελληνικές κτηριακές υποδομές και δήλωσαν πως έχουν μετατραπεί σε μειονότητα στη γη των πατέρων τους. Τα αδέρφια μας τού κέντρου των Αθηνών που έχουν σχηματίσει επιτροπές κατοίκων λένε ξεκάθαρα πως ζουν σαν να βρίσκονται στην Καμπούλ. Και την ίδια στιγμή η καρδιά κάθε αληθινού Έλληνα στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση σχίζεται ακούγοντας την μάνα τής Μυρτούς που είχε βιάσει αλλοδαπός στην Πάρο χτυπώντας την βάναυσα και αφήνοντάς την παράλυτη, να λέει με ιερή αγανάκτηση ότι το ψευτορωμέϊκο αρνείται να δώσει βοήθεια 2900 ευρώ μηνιαίως για την φροντίδα τής κορούλας της…

 

Υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες τής κατάληψης τής Ιερής Ελλάδος μας από την παγκοσμιοποίηση των σταυρωτήδων νεοταξιτών με τις ενέργειες των ανθελληνικών καθεστωτικών κομμάτων όλου τού διαβόητου συνταγματικού τόξου, πρέπει να καταλάβουμε ότι το πολιτικό σύστημα είναι εχθρός και όχι εκφραστής τού αέναου Ελληνισμού μας. Υπό αυτές άλλωστε τις συνθήκες οι Τούρκοι, προβάλλοντας τις εξαγγελίες τής ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, μίλησαν για δήθεν τουρκικά κυριαρχικά δικαιώματα που θα ασκήσει η Άγκυρα εναντίον μας στα χωρικά μας ύδατα, όταν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν εγκαταλείψει την ελληνική ΑΟΖ άνευ διακηρύξεως στους Τούρκους συνομιλητές τους με τούς οποίους συζητούν την νομή τού Αιγαίου μας.

 

Αυτό το άθλιο πολιτικό καθεστώς τολμάει να συκοφαντήσει κάθε ελεύθερη ελληνική συνείδηση και φυσικά και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επειδή λέει με τόλμη την πλήρη αλήθεια στον φοβισμένο ελληνικό λαό. Μέσα σε μια πολιτεία όπου οι πολιτικοί και θρησκευτικοί θεσμοί έχουν γονατίσει στην άθλια παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου σκότους, η ομολογία τής πραγματικότητας και η πολιτική πρόταση αφυπνίσεως και απελευθερώσεως τής Ελληνικής Φυλής είναι πράξη θάρρους και ευθύνης εθνικής και ιστορικής.

 

Η Πατρίδα μας είναι η αθάνατη Γη Μαρτύρων και Ηρώων που δώσανε το αίμα τους για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Μεγάλης Ελλάδος την ελευθερία. Είναι η Πατρίδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες τής Ελλάδος Χριστιανών και Εθνικιστών, στους Έλληνες δηλαδή που πιστεύουν στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Και η ευθύνη μας είναι να βαστήξουμε στα χέρια μας την Πατρίδα μας απαλλαγμένη από διεθνιστές και κοσμοπολίτες νεοταξίτες, να φτιάξουμε Εθνικό Κράτος αυτάρκες και γεωπολιτικά ισχυρό που μπορεί να σταθεί όρθιο και στις πλέον δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα, όταν οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις απεργάζονται παγκόσμια φτώχεια και πόλεμο. Είναι η Ελλάς που στηρίζεται στα υλικά αγαθά και τις πνευματικές της αξίες, η Ελλάς που ενώνει τον πιστό λαό της, η Ελλάς που λυτρώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά, η Ελλάς που απωθεί τον νεοταξικό βαρβαρισμό στεκούμενη στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Πίστη, Πατρίδα, Πολιτισμός είναι η οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Αυτή η Αληθινή Αγία και Μεγάλη Ελλάς ανήκει στα παιδιά μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: