ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 12-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η υπέρτατη κρίση και η ώρα για την απόδοση τής ιστορικής δικαιοσύνης πλησιάζει με γρήγορους ρυθμούς. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί πραιτοριανοί τής παγκόσμιας διακυβέρνησης μένουν κάθε μέρα έκθετοι στα μάτια τής ελληνικής κοινωνίας η οποία καλείται πλέον άμεσα να πάρει θέση. Ή ο Ελληνισμός λεύτερος και κυρίαρχος θα πάρει την Πατρίδα μας στα χέρια του για να την τρανώσει ως Μεγάλη Δύναμη συντρίβοντας δια παντός τον αντίχριστο νεοταξισμό ή θα αφανισθεί. Αλλά ο Ελληνισμός έχει ιερό χρέος και η απάντηση είναι σαφής. Ο Εθνικισμός μας θα στείλει στον Καιάδα τής ιστορίας το ψευτορωμέϊκο και η ελληνοποίηση με γνώμονα την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία των αξιών και των ιδανικών μας θα σβήσει το σκοτάδι τής νεοταξικής παγκοσμιοποίησης.

 

Οι πολιτικοί τύραννοι σφίγγουν διαρκώς τον κλοιό τής ασφυξίας στην καθημερινότητα τής ελληνικής κοινωνίας. Εν καιρώ υποτιθέμενης ειρήνης η φτώχεια και η ξενοκρατία μετατρέπονται σε όπλα επικίνδυνα. Οι τιμές στα βασικά αγαθά και τις πρώτες ύλες συνεχίζουν να πετούν στα ύψη, κάνοντας το τραπέζι των νοικοκυριών και την παραγωγική δραστηριότητα τού λαού μας ακριβοθώρητα και ανεπαρκή. Παράλληλα η εθνική ασφάλεια εκμηδενίζεται από την αλλοδαπή εγκληματικότητα και ο Έλληνας γίνεται μειοψηφία από τούς λαθροεισβολείς. Ο λαθροεποικισμός ενσωματώνεται σε δυσθεώρητα ποσοστά στην ελληνική κοινωνία και οι λαθρομετανάστες ελέγχουν μαζί με τα ξένα οικονομικά συμφέροντα τις ζωές των Ελλήνων. Χαρακτηριστική περίπτωση το κέντρο των Αθηνών, ο Άγιος Παντελεήμονας κι όχι μόνο. Βιαιοπραγίες και πυροβολισμοί, ναρκωτικά και πάσης άλλης μορφής εγκληματικότητα συντείνουν στην δημιουργία μιας δήθεν Ελλάδος δίχως Έλληνες.

 

Οι διαχωρισμοί σε βάρος τού λαού μας με αφορμή τον κατασκευασμένο κορονοϊό συνεχίζονται. Οι πολιτικοί τού συνταγματικού τόξου των μνημονίων, τής παγκοσμιοποίησης και τού πολυπολιτισμού θέλουν τούς Έλληνες διχασμένους για λόγους τάχα μου υγειονομικούς. Εσείς οι εμβολιασμένοι κυκλοφοράτε περισσότερο, εσείς οι ανεμβολίαστοι σχεδόν καθόλου και η ελληνική κοινωνία παραμένει υπό περιορισμό. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι ο έλεγχος και το αντίχριστο φακέλωμα τού νου και των πράξεων τού λαού προκειμένου να μην υπάρξει εθνική απελευθέρωση και αναγέννηση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Την ίδια στιγμή τα εθνικά μας θέματα γνωρίζουν εκρηκτική πίεση. Κι αυτό την ίδια ώρα που στην Τουρκία διαδίδονται φήμες για την υγεία τού Ερντογάν. Οι σιωνιστές θέλουν στην Πατρίδα μας πτώχευση και πολιτειακή ανωμαλία και στην Τουρκία τούς πιο πιστούς συνεργάτες στην κατεύθυνση μιας πολεμικής σύγκρουσης. Παράλληλα οι προκλήσεις σε βάρος τής Ελλάδος μας κορυφώνονται. Οι Τούρκοι προχωρούν σε ασκήσεις έρευνας, διάσωσης και περιβαλλοντικής προστασίας στο κεντρικό Αιγαίο, το δε Oruc Reis προβαίνει σε έρευνες για υδρογονάνθρακες στην κυπριακή ΑΟΖ άνευ ουδεμίας αντιστάσεως και με την συνοδεία τουρκικών πολεμικών σκαφών. Το δε γαλλικό ερευνητικό πλοίο που μισθοδοτείται από την κοινοπραξία χωρών για τον αγωγό Eastmed βρίσκεται εγκλωβισμένο στη Λάρνακα. Οι Τούρκοι δεσμεύουν και την ελληνική υφαλοκρηπίδα και την κυπριακή ΑΟΖ, ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου η Exxon Mobil έχει προγραμματίσει γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ με την άδεια τής κυπριακής κυβέρνησης.

 

Είναι σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το ψευτορωμέϊκο και οι ψευτοσύμμαχοι που καμώνονται τις δήθεν μεγάλες δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης έχουν εκμηδενίσει την ύπαρξη ελληνικού στρατηγικού σχεδιασμού, κατευθύνοντας τις πράξεις τού κράτους μας στην πολιτική ομηρεία και την εξάλειψη τού Ελληνισμού. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει ως κεντρικό άξονα τής πολιτικής του για την ισχυροποίηση τού Ελληνισμού την ανάπτυξη ενός ηγεμονικού ελληνικού στρατηγικού σχεδιασμού. Είναι η ενότητα τού ελληνικού λαού, η εθνική οικονομική ανάπτυξη με την αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πόρων, η στήριξη τής ελληνικής κοινωνίας και τής εθνικής μας άμυνας, η ελευθερία κάθε εθνικής εστίας και εδάφους μας, η ανθεκτικότητα τής Ελλάδος έναντι τού οικονομικού κραχ που σχεδιάζουν οι νεοταξίτες σταυρωτήδες παγκοσμίως και η ανάδειξη τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη δικαίου και ισχύος στην κορυφή τής οικουμένης. Όσοι έχουν συμφωνήσει σε συνθήκες υποταγής για την Πατρίδα μας, οι συνθήκες τής ντροπής θα πεταχτούν στα σκουπίδια τής ιστορίας, οι δε φορείς διεθνισμού και ξενοκρατίας θα εξοβελιστούν από τις ζωές μας.

 

Ελληνισμός και παγκοσμιοποίηση σιωνιστική είναι έννοιες ασύμβατες. Σκοπός τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η ελευθερία πάσης Ελληνικής Κοινότητος, η εφαρμογή τού ελληνικού πολιτισμού για την ανάπτυξη και την ισχυρή γεωπολιτική παρουσία τής ελληνικής κοινωνίας και τού Ελληνικού Έθνους, η κοινωνική δικαιοσύνη και η εθνική ισχύς τής Φυλής μας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Και τότε είναι σίγουρο ότι ο βαρβαρισμός των νεοταξιτών θα οδηγεί στον εκμηδενισμό. Προϋπόθεση ανατάσεως και αναγεννήσεως τής Ελλάδος είναι η επάνδρωση τού ελληνικού κράτους από τούς πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Σκοπός μας είναι η νέα Ελλάδα να στηριχθεί στην κοινωνική συμμαχία και την εθνοφυλετική αλληλεγγύη των ικανών και αποφασισμένων Ελλήνων προκειμένου να χτίσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα δια των δικών μας χειρών. Τότε θα επιτευχθεί νομοτελειακά η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: