ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 24-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εκκολαπτόμενη Παγκοσμιοποίηση αναζητά τις γεωπολιτικές συνθήκες αναγνώρισης τής τυραννικής της διακυβέρνησης επάνω στην γεωπολιτική σύγκρουση Δύσης και Ανατολής, ΗΠΑ, Ρωσίας και των συμμάχων τους. Η συγκεκριμένη σύγκρουση πλέον περνάει ραγδαία στο επίπεδο των στρατιωτικών συγκρούσεων που βαδίζουν στο γενικό παγκόσμιο επίπεδο. Οι συγκρούσεις αυτές διασχίζουν γεωγραφικά διαμερίσματα και περάσματα τού πλανήτη που αφορούν άμεσα την Πατρίδα μας Ελλάδα στα καίρια ζητήματα τής Εθνικής μας Ασφάλειας, τής Κοινωνικής μας Συνοχής αλλά και τής αναζητούμενης γεωπολιτικής ισχύος τού Ελληνισμού μας προκειμένου το Έθνος μας να παραμείνει Ζωντανό στην Γη των Πατέρων του προασπίζοντας το μέλλον πάσης Ελληνικής Κοινότητας.

 

Οι διαδρομές στις οποίες αναφερόμαστε είναι η Μαύρη Θάλασσα, η Μέση Ανατολή, η Ανατολική Μεσόγειος και φυσικά το Αιγαίο μας που αποτελούν σταυροδρόμι τής Οικουμένης και συναπάντημα γεωπολιτικού ελέγχου και πλούσιων γεωφυσικών πόρων. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση μαζί με ολάκερο το ψευτορωμέικο πολιτικό καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας μάς εμπλέκουν με τις πολιτικές τους αποφάσεις και πάλι στα δίχτυα των αμερικανοσιωνιστών παγκοσμιοποιητών. Μετά λοιπόν από την στήριξη που παρείχαν στην Ουκρανία έναντι των Ρώσων, τώρα οι ψευτορωμιοί πολιτικοί στηρίζουν τούς έτερους συμμάχους των ΗΠΑ, τούς ισραηλινούς έναντι τής ισλαμιστικής κυρίως και έπειτα παλαιστινιακής Χαμάς.

 

Η Παγκοσμιοποίηση όμως όχι απλώς δεν θέλει ελεύθερα έθνη αλλά τα χρησιμοποιεί έως εξαντλήσεως και αφανισμού αυτών. Τουναντίον, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές επιδιώκουμε ξεκάθαρα την πλήρη Ελληνοποίηση τής ζωής μας, των ελευθεριών μας, των αποφάσεων, των πράξεων, τής ανάπτυξης και εν τέλει τής Ισχύος τής Πατρίδος μας που μάς έχουν στερήσει οι Εφιάλτες Νεοταξίτες. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση παραχωρεί όλες τις αμυντικές δομές και τα κάστρα τού Εθνικού Στρατού μας στους Αμερικανούς. Κι έτσι μετά από τη Σούδα και την Αλεξανδρούπολη τώρα τούς δίνει τα κλειδιά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα όπου θα συγκεντρωθούν Αμερικανοί στρατιωτικοί και αεροσκάφη. Το αεροδρόμιο τής Ελευσίνας όπως λένε πηγές τού ΓΕΕΘΑ θα μετατραπεί σε αμερικανικό στρατηγείο.

 

Όλα αυτά τα εθνικώς απολύτως επικίνδυνα και απαράδεκτα γίνονται προκειμένου το ψευτορωμέϊκο και οι Αμερικανοί εντολείς τους να υποστηρίξουν το Ισραήλ απέναντι στη Χαμάς. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση και οι πολιτικοί της συνέταιροι, δήθεν πολιτικοί αντίπαλοι, τα κόμματα τής νεοταξικής δημοκρατικής κατοχής, υποστηρίζουν παράλληλα με το Ισραήλ και τον περίφημο και προδοτικό ελληνοτουρκικό διάλογο. Οι δε Τούρκοι, συλλέκτες και αποστολείς των κάθε λογής ισλαμιστών λαθροεισβολέων που το ψευτορωμέικο ενσωματώνει για να αντικαταστήσει τον ραγδαία μειωμένο Ελληνισμό μας, υποστηρίζουν τη Χαμάς και έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με το Ισραήλ.

 

Οι Τούρκοι λοιπόν λένε ότι τα αμερικανικά πλοία στην ανατολική Μεσόγειο τούς στοχεύουν και ότι ο τουρκικός στρατός πρέπει να καταλάβει την Ιερουσαλήμ. Μεγάλα λόγια απειλών μεταξύ έως σήμερα συμμάχων. Διότι στην άλωση τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τού Βυζαντίου και διαχρονικά Δυτικοί, Σιωνιστές και Τούρκοι εισβάλλουν από κοινού συνοδεία προδοτών στο Κάστρο τής Φυλής μας. Οι Τούρκοι λοιπόν στις μέρες μας έχουν πει ξεκάθαρα ότι διεκδικούν και θέλουν εκ νέου ύδατα και εδάφη στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο μας. Διόλου απίθανο λοιπόν δεν είναι να αναζητήσουν έναν παραπλανητικό αντιπερισπασμό για να στραφούν όχι στα Ιεροσόλυμα αλλά ενάντια σε γη Ελληνική.

 

Ποιοι όμως τάχα μου Έλληνες πολιτικοί θα υπερασπιστούν την Ιερή Ελλάδα μας και τον Ελληνισμό; Αυτοί οι Εφιάλτες που έχουν ανοίξει την νέα Κερκόπορτα στους αντίχριστους τυράννους τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης; Είναι αυτοί που μάς φέρνουν την ψευτοευρωπαϊκή ένωση στην Αθήνα για να ανακοινώσει τον ερχομό τού ψηφιακού ευρώ στον δρόμο για την αντίχριστη κάρτα ελέγχου συνειδήσεων τού πολίτη παγκοσμίως. Είναι ακόμη οι διάφοροι ψευτοανθρωπιστές που διαδηλώνουν για τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς αλλά όχι ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία, την στέρηση ελληνικών ελευθεριών και τη δεινή κατάσταση των ελληνικών νοσοκομείων. Είναι το νεοταξικό κράτος και μαζί του το παρακράτος που βεβήλωσε με απύθμενο θράσος το μνημείο των Εθνομαρτύρων Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη τούτες τις μέρες.

 

Όμως η Ιερή Ελλάς ζει και θα ζήσει στους αιώνες των αιώνων. Είναι η Ελλάς που ανήκει στους Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό που μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ανυποχώρητα. Η Αλήθεια φανερώθηκε και η ώρα τής δικαίωσης των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής έφτασε. Ενάντια στο τέρας τής παγκοσμιοποίησης θα φέρουμε την απόλυτη Ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς κλέψανε. Ενωμένοι σε ένα Εθνικό Σώμα, ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας θα φράξουμε τον δρόμο τού αιώνιου εχθρού συντρίβοντας τον. Η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας έρχεται. Όσοι δούλοι και προδότες, έξω από τα τείχη τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: