ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 6-10-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ζωή τού ελληνικού λαού έχει γίνει μια σύγχρονη και ιδιότροπη οδύσσεια. Η περιπλάνηση μέσα στις ατραπούς τού σύγχρονου κόσμου έχει αλλοιώσει τα ήθη, τις κοινωνικές αναζητήσεις και την ελευθερία τής Ελληνικής Φυλής μέσα στην Γη των Προγόνων της. Η εθνική και κοινωνική αλληλεγγύη έχει γίνει άγνωστος παράγοντας μέσα στην καταιγίδα τού νεοταξισμού που συντρίβει τα τείχη τής Πατρίδος και αποδέχεται τούς σύγχρονους εισβολείς άνευ αντιστάσεως τού Έθνους.

 

Οι εφιάλτες τής προδοσίας έχουν γίνει από ετών πολλών εξουσιαστές και η αξιολόγηση των προβλημάτων από τον Ελληνικό λαό έχει γίνει με εξευτελιστικά κριτήρια μέσα από την εξαγορά των συνειδήσεων για λόγους εφήμερης επιβίωσης. Δεν ισχύει αυτή η άθλια εικόνα βέβαια για ολόκληρο τον λαό μας. Όμως πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να προβούμε στις δέουσες λύσεις για το Ελληνικό Έθνος τού οποίου η επιβίωση είναι μέγιστο δικαίωμα και πάνω από όλα ιερό μας καθήκον.

 

Τα κουσούρια και τα προτερήματα τής Φυλής μας δεν είναι διόλου καινούργια. Είναι παμπάλαια και αναλλοίωτα όσο και η πορεία και η ιστορία τού Ελληνισμού μας στον κόσμο τούτο. Ωστόσο ο Αληθινός και Ανυπότακτος Ελληνισμός μας έδινε κάποτε τον αγώνα τής ζωής μέσα από την ανιδιοτελή τήρηση των Αρχών, των Παραδόσεων και των Ιδανικών του προκειμένου να διαφυλάξει την αυθυπαρξία του και την ευρυθμία του, χτίζοντας νέο πάντα Πολιτισμό, εμπνέοντας με τις αξίες αυτού τού Πολιτισμού Ενότητα στον Ελληνισμό και τηρώντας το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, την Πατρίδα ανεπηρέαστη και ανέγγιχτη από τούς εχθρούς της.

 

Θέλει ωστόσο πολύ μεγάλη ικανότητα και αντίληψη αυτή η αγέρωχη συμπεριφορά, διότι είναι γνωστό πλέον στους έχοντες ελεύθερο νου ότι οι εχθροί τού Ελληνισμού μας πλησίασαν τον λαό μας πολλές φορές προσποιούμενοι τον φίλο και άλλες τόσες δυστυχώς φυτεύοντας την άθλια ύπαρξή τους ανάμεσά μας ως δήθεν Έλληνες εξουσιαστές. Ο αληθινά απροσκύνητος ελληνικός λαός που οφείλουμε πάραυτα, τώρα αμέσως να αναστήσουμε, δρα και συμπεριφέρεται με γνώμονα τις εθνικές του ρίζες τού Ελληνικού Αίματος, τής Ορθόδοξης Πίστης, τής αναλλοίωτης Εθνικής μας Ταυτότητας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εν τέλει τής Εθνικής και Φυλετικής Συνοχής.

 

Ο Αληθινός Έλλην σαν δει την κακοδαιμονία να εισέρχεται στην αυλή τού συνέλληνα σπεύδει να αντιμετωπίσει εν τη γενέσει το κοινό πρόβλημα. Αυτή είναι η φυσιολογική ροή που όμως σχετίζεται με τον χαρακτήρα τού υπεύθυνου πολίτη, τις ατομικές επιδιώξεις του και τελικά την ύπαρξη εθνικού φιλότιμου και συνείδησης. Διότι στις μέρες τού υποτιθέμενου απελευθερωμένου δημοκρατικού κράτους τα τείχη κυριεύονται από την μέσα πλευρά και συγκεκριμένα με τις ενέργειες των ψηφισμένων ταγών. Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο οι αγώνες των Ελλήνων να κερδίζονται στα πεδία των μαχών και να χάνονται στις πολιτικές διαβουλεύσεις και τις κοινοβουλευτικές διεργασίες ανάμεσα σε ψευτοσυμμάχους και ελληνόφωνους προδότες.

 

Είδαμε τα δάνεια και τα επιδόματα τής πλέον ατιμωτικής ειρηνικής κατοχής και ντροπής να υποτάσσουν ευτελείς λαϊκές συνειδήσεις και να ξεχερσώνουν χωράφια. Είδαμε τις υποσχέσεις για αστική ζωή και διορισμούς από τούς δημοκράτες πολιτικούς, δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους, να δίνουν ψήφους στους εμπόρους τής Ιερής Ελλάδος μας. Είδαμε τα χρέη των ιδίων εμπόρων και πωλητών κατόπιν τής Πατρίδος μας με την ρέμπελη κραιπάλη να γίνονται εθνικά τάχα μου χρέη. Τα δήθεν εθνικά χρέη φέρανε τα μνημόνια που υποθήκευσαν την εθνική μας κυριαρχία στα νύχια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Είδαμε τις τεχνητές πανδημίες και κλιματικές κρίσεις και καλά να κλειδώνουν ελληνικά μαγαζιά, να ξεχερσώνουν ό,τι απόμεινε από την εθνική παραγωγή και να φέρνουν ακρίβεια, πείνα και φτώχεια. Είδαμε τούς παλαιούς κατακτητές που είχαμε γνωρίσει ως οθωμανική αυτοκρατορία να επιστρέφουν εκ τής Τουρκίας και λοιπών μισελληνικών χωρών ως λαθροεισβολείς, λαθρομετανάστες και δήθεν πρόσφυγες, άπαντες σε μάχιμη ηλικία, για να αντικαταστήσουν εμάς τούς Έλληνες στην Ιερή Γη των κάποτε Ανυπότακτων Προγόνων μας. Κι αυτό διότι εμείς οι νικημένοι απόγονοί τους με τις πολιτικές συνθήκες και πράξεις προδοτών ηττηθήκαμε και πλέον έχουμε υποστεί υπογεννητικότητα, δημογραφική αλλοίωση, νεομετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό. Οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις τους.

 

Και τώρα μαθαίνουμε από φιλοκυβερνητικές τουρκικές εφημερίδες ότι η πρώην ελεύθερη Ελλάς λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν στο περιθώριο γενικής συνέλευσης των ψευτοσυμμάχων στις ΗΠΑ σταματάει τον στρατιωτικό εξοπλισμό των νησιών τού Αιγαίου. Ελληνική Γη και Ύδωρ διαμοιράζονται στους εχθρούς μας με τα στρατόπεδα διαλυμένα. Και την ίδια στιγμή τα πειραματικά εμβολιαστικά σκευάσματα και οι αντίχριστες ταυτότητες με το τσιπ συνεχίζουν την πορεία τους σε βάρος τής υγείας και τής πίστης μας.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, πεφιλημένε και χιλιοπροδομένε, αυτά τα προβλήματα δεν σε αγγίζουν; Η αφαίμαξη τού Ελληνικού Έθνους δεν σε αφορά; Αυτά τα προβλήματα θα τα λύσουν οι εχθροί σου που σού τα φυτεύουν ως ψευτορωμιοί πολιτικοί και φίλοι των ψευτοσυμμάχων εχθρών σου και όχι εσύ ο ίδιος ο Ελληνισμός; Ο Μάχιμος Ελληνισμός , ο Πιστός Ελληνισμός, ο Πλέρια Αληθινός Ελληνισμός που τιμάει τούς αγώνες των Απροσκύνητων Προγόνων του και αγαπά τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά του, αυτός ο Ελληνισμός είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Και ο Αληθινός Έλλην Εθνικιστής δεν συνομιλεί με το ψευτορωμέϊκο πολιτικό καθεστώς, το κοινοβουλευτικό τόξο που τιμά η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Οι εχθροί μας θέλουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη, με πρώτο το Ελληνικό Έθνος, τελειωμένα και διαλυμένα κάτω από την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Εμείς όμως οι Αληθινοί και Ελεύθεροι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε την πλήρη και απόλυτη Ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Θέλουμε και καλούμε την ενότητα ολάκερου τού Πιστού Ελληνισμού κάτω από τα λάβαρα τής Πίστεως, τής Ελευθερίας και τής Ισχύος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Θέλουμε να πάρουμε στα χέρια μας, αυτός ο Πιστός Ελληνισμός, τις αποφάσεις, τις πράξεις, την εξουσία, την εργασία, την προγονική μας Γη.

 

Δεν παραχωρούμε Γη και ύδωρ. Δεν το έπραξαν ο Λεωνίδας με τούς 300 Σπαρτιάτες και ο Δημόφιλος με τούς 700 Θεσπιείς στις Θερμοπύλες. Δεν θα το πράξουμε εμείς οι Άξιοι Απόγονοι εκείνων των Τρανών Προγόνων. Θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και με έναν νέο ζωογόνο Πολιτισμό τού Ελληνισμού μας ως Ενωμένο και Ζωντανό Εθνικό Σώμα. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός, να βαδίσουμε εμπρός στην Νίκη τής Αληθείας Θεού και Ελλήνων. Ιδού η πηγή τής εθνικής ύπαρξης τού πλέριου και Αληθινού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: