ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ.

ΑΘΗΝΑ 5-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η χώρα βαδίζει προς τις ευρωεκλογές με τούς πολιτικούς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας να υπηρετούν τούς σκοπούς τής παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάς βρίσκεται πολύ ψηλά στους δείκτες ακρίβειας τιμών και κινδύνου φτώχιας. Η φρεγάτα τού πολεμικού ναυτικού Ύδρα αναλαμβάνει την αποστολή φύλαξης των στενών στην Ερυθρά Θάλασσα και στην Ευρώπη ετοιμάζονται για πόλεμο. Έναν πόλεμο όμως τυραννικό και νεοταξικό, ουδόλως εθνικό και λυτρωτικό.

 

Τα προβλήματα τού ελληνικού λαού ουδόλως λύνονται με τον αποκλεισμό τού εθνικού χαρακτήρα και προσανατολισμού κράτους και κοινωνίας. Στα πλαίσια των προβλημάτων τής υγείας, τής ασφάλειας και τής ακρίβειας η κυβέρνηση και τα κόμματα τού ψευτορωμέικου διαδίδουν την διενέργεια προσλήψεων. Την ίδια ώρα όμως το διεθνές χρέος που το ψευτορωμέικο εξέθρεψε με διάφορους εξωλογιστικούς τρόπους γίνεται αντικείμενο οικονομικής ανάλυσης στο εσωτερικό και οικονομικής αιχμαλωσίας, δεσμεύοντας τα οικονομικά αποθέματα και τούς γεωφυσικούς μας πόρους στα χέρια των τοκογλύφων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Ήδη για την επόμενη χρονιά έχει λεχθεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια παροχών μέχρις εξοφλήσεως των μνημονίων.

 

Στο ζήτημα τής τραγωδίας των Τεμπών οι αποκαλύψεις περί περίεργης μεταφοράς νοθευμένης ουσίας μέχρι και τής απώλειας ενός βαγονιού συνεχίζονται και οι συγγενείς των δολοφονημένων αδερφών μας ζητούν κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και απόδοση ευθυνών στους υπεύθυνους. Στα εθνικά μας ζητήματα ο Γενναιόψυχος και Ελληνόψυχος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τίμησε την ιερή μνήμη τού Γρηγόρη Αυξεντίου όταν στο μνημόσυνο τού Εθνομάρτυρα κάλεσε εθνικό συναγερμό τού Ελληνισμού έναντι των Τούρκων.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κατήγγειλε ξεκάθαρα τούς Τούρκους ότι σχεδιάζουν την πλήρη κατάληψη τής Κύπρου μας. Ήδη οι μεθοδεύσεις αυτές των εξ ανατολών βαρβάρων περιλαμβάνουν την ελεύθερη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο έως το Καστελόριζο και την Κύπρο μας. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι Τούρκοι ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας με την απομάκρυνση τού ελληνικού στρατού ενώ την ίδια στιγμή το προδοτικό ψευτορωμέικο σκόπιμα δεν προχωρά στην χάραξη τής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια όπως δικαιούται η Ελλάς εκ τού Δικαίου τής θάλασσας. Αντί αυτού έχει ανασχεθει η στρατιωτική παρουσία μεταξύ των 6 και 10 μιλίων εναέριου χώρου πάντα στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Την ίδια στιγμή η Πατρίδα μας μαστίζεται από την υψηλότερη ακρίβεια τιμών στα τρόφιμα και σε όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης με τούς μικρότερους μισθούς σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον ο δημογραφικός αφανισμός μας ολοκληρώνεται με την ταχεία συρρίκνωση τής Ελληνικής Φυλής και την πλήρη ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων. Μέσα λοιπόν σε αυτό το ολέθριο πολιτικό και γεωπολιτικό φαράγγι τού αφανισμού οι πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας μιλάνε για προσλήψεις και επιδόματα επιπέδου συσσιτίου.

 

Πατρίδα μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ δεν είναι μήτε το ευρωπαϊκό υπερκράτος μήτε η ασύνορη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση που ετοιμάζουν για τον Ελληνισμό και κάθε δήθεν ελεύθερο έθνος οι αντίχριστοι νεοταξίτες. Η Πατρίδα ημών των Αληθινών Ελλήνων είναι η Ιερή Ελλάς και μόνον, απόλυτα και ολοκληρωτικά. Ο ραγιάς που σκύβει το κεφάλι του στις απαιτήσεις των τυράννων του δεν είναι Έλληνας αλλά πεισιθάνατος σκλάβος με ημερομηνία λήξης.

 

Ο Αληθινός Έλληνας σέβεται το Τίμιο Αίμα των Προγόνων του για την λευτεριά τής Ελλάδος και την μεγαλοσύνη τής Ελληνικής Φυλής που έδωσαν για να μείνει η Ελληνική Γη αιώνια κληρονομιά των παιδιών τής Ελλάδος μας. Η ελληνική ζωή δεν ανήκει στους διεθνιστές εμπόρους τής πολιτικής που κλέβουν ψήφους και ανθρώπινα δικαιώματα για να τα αποδώσουν σε προαιώνιους εχθρούς που θέλουν να μας κατακτήσουν αμαχητί αντί πινακίου φακής και έως σβησίματος από τον χάρτη.

 

Οι αρνητές τού Έθνους των Ελλήνων θέλουν να φιμώσουν την Αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού για να μην μάθει την Αλήθεια και να μην σηκώσει το κεφάλι ο υπόδουλος Έλληνας. Και η Αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού αδέρφια μου είναι μία και μόνον μία, ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας δεν λυγίζει και δεν σβήνει ποτέ.

 

Ο Γρηγόρης Αυξεντίου έγινε λαμπάδα πύρινη τής λευτεριάς, πυρσός αιώνιος που μάς καλεί όλους μας να λάβουμε το Κράτος στα χέρια μας ως Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός, μόνος σύμμαχος και μόνη Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ο Γρηγόρης Αυξεντίου προτίμησε να γίνει παρανάλωμα τού πυρός προκειμένου να μας θυμίσει ότι η Τιμή τής Ελληνικής Φυλής και η Δόξα τής Πατρίδος είναι το διαβατήριο αληθινής ελληνικής ζωής και ξίφος βέβαιης Νίκης.

 

Είμαστε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ευχαριστούμε τον Θεό και τούς Προγόνους μας και θα πολεμήσουμε, θα επιμείνουμε, θα αρθούμε με τα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε ζήσει τον πόνο και έχουμε χάσει ακόμη και συναγωνιστές μας όπως ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης. Ο πατέρας μου έδωσε την δική του ζωή στην εργασία του για να με αναστήσει. Στα σύνορά μας οι Εθνομάρτυρες Φρουροί των Εθνικών μας Ενόπλων Δυνάμεων είναι αναρίθμητοι. Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης, Ηλιάκης και ων άλλων ουκ έστι αριθμός.

 

 Όχι, δεν θα γίνει ο Ελληνισμός μας συνένοχος στην ανοχή προδοτών και βαρβάρων. Τα αδέρφια μας που χάθηκαν στα Τέμπη άδικα, όλοι όσοι πέσανε για την Ιερή Ελλάδα μας διαχρονικά ίσαμε τις μέρες μας θα δικαιωθούν και οι ένοχοι θα πληρώσουν. Οι εκλογές είναι ένα απλό σκαλοπάτι που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι ελέγχουν τα κουμπιά του. Όμως ο Ελληνισμός μας, ο ένας και μόνος Πιστός Ελληνισμός στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό θα λάβει την Πατρίδα στα χέρια του σύντομα. 

 

Κάθε Γη και Ψυχή Ελληνική θα λευτερωθεί από κάθε είδους δεσμά. Προδότη και βάρβαρου πόδι ποτέ και πουθενά σε Γη Ελληνική. Η Ιερή Ελλάς είναι Ναός μας, Σχολείο μας, Εργαστήρι μας, Σιτοβολώνας και Κάστρο Ελλήνων Απόρθητο. Ότι φυτεύεις φυτρώνει, όπου βρίσκεσαι συναντάς πλούτο υλικό και πνευματικό, τροφή, θησαυρό και ιστορία ενδόξων εθνικών επαναστάσεων. Και η Ιερή Οδός τής ζωής μας είναι ο Θεός, ο Πιστός Ελληνισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, ο Εθνικός μας Στρατός.

 

Με την Ελληνική Φυλή, την Εθνική Συνείδηση και την Ελληνική Οικογένεια πάντα όρθια, Αγία και Μεγάλη Ελλάς, ξανά και για πάντα. Ισχυρότερη κάλπη είναι η Εθνεγερτήριος Ενότητα των Ελλήνων. Τότε θα ανατείλει αληθώς ολόχρυση και γνήσια Ελληνίδα η αυγή τού Ελληνισμού μας. Η δικαίωση των ηρώων μας είναι στα χέρια μας. Καλή μας Νίκη!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: