ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 29-3-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η επέλαση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης συνεχίζεται εν μέσω ενός επαπειλούμενου οικονομικού και πολεμικού χάους σε παγκόσμιο επίπεδο. Και στο ψευτορωμέικο τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας τα κρυφά ελαττώματα και τα κρυφά παζάρια των ψευτορωμιών πολιτικών αποκτούν νομική υπόσταση.

 

Η νομιμοποίηση τής προδοσίας στα εθνικά μας ζητήματα παρέχεται μέσα από την πλήρη ανοχή στις προκλήσεις των Τούρκων. Ο υποψήφιος δήμαρχος τού Ερντογάν μας λέει χωρίς ίχνος ντροπής ότι αντικρίζει τα ίχνη τής τουρκοπατημένης Κωνσταντινούπολης σε κάθε βήμα μέσα στα Βαλκάνια με καθαρά νεοοθωμανικό τρόπο βέβαια. Την ίδια στιγμή ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζει με το απύθμενο θράσος τού μισέλληνα βαρβάρου τούς χιλιοβασανισμένους, χιλιοπροδομένους και ηρωικούς Τραντέλληνες Ποντίους ως συμμορία και τρομοκρατική οργάνωση. Και μιλάει κατά αυτόν τον τρόπο ο επικεφαλής ενός τρομοκράτους που εστιάζει την παράνομη κρατική του υπόσταση επάνω σε καταπατημένα ελληνικά εδάφη από τα οποία οι Τούρκοι κατέκαψαν και ξερίζωσαν πλήθος ελληνικών εδαφών και ψυχών.

 

Ακόμη και σήμερα στην Ιωνία και τον Πόντο μας υπάρχουν εκατομμύρια κρυπτελλήνων που συντηρούν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα στα υπόγεια των σπιτιών τους. Όμως οι Τούρκοι μιλούν για δήθεν τουρκικές μειονότητες στην ελεύθερη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, κάνουν ασκήσεις πολεμικές και διασωστικές στα θαλάσσια ύδατα μας και προχωρούν στην υφαρπαγή εθνικής μας κυριαρχίας προ τού διεθνούς δικαστηρίου τής Χάγης με την συμφωνία των ψευτορωμιών πολιτικών. Την ίδια στιγμή πληροφορούμαστε την λήψη μέτρων ασφαλείας στον Έβρο με σκοπό την αποτροπή εισόδου τρομοκρατών από την Τουρκία όταν είναι γνωστό ότι μεταξύ των λαθροεισβολέων υπάρχουν ούτως ή άλλως ισλαμιστές εξτρεμιστές από χώρες συμμαχικές των Τούρκων και ανθελληνικές.

 

Κάποιοι μάς λένε ότι στην Πατρίδα μας υφίσταται ζήτημα κράτους δικαίου. Αυτό το κράτος δικαίου είναι όχι απλώς παντελώς ανύπαρκτο αλλά επιπλέον ακολουθεί και συνηγορεί στις ανθελληνικές και προδοτικές κινήσεις τού νεοταξικού πολιτικού καθεστώτος. Τα μνημόνια και η αφαίρεση τής εθνικής μας κυριαρχίας με όχημα τα στημένα εθνικά μας χρέη προέλασαν καταστρέφοντας την εθνική μας οικονομία. Τα σύγχρονα μέτρα με την διαβόητη πανδημία και στη συνέχεια με τις γεωπολιτικές συγκρούσεις και την καταστροφή τής παραγωγικής πολιτικής εκτόξευσαν τις τιμές των τροφίμων και όλων εν γένει των βασικών αγαθών στον αέρα.

 

Η Ελλάδα μας έχει γίνει η δεύτερη φτωχότερη χώρα τής Ευρώπης μετά τη Βουλγαρία καθώς διαθέτουμε ωσάν ραγιάδες τα πιο ακριβά και ούτε καν ελληνικά προϊόντα με τούς πιο χαμηλούς μισθούς. Είμαστε λοιπόν απολύτως διαπιστωμένα ραγιάδες αφού δεν έχουμε δική μας μήτε την Πατρίδα μας μήτε την περιουσία μας μήτε την κοινωνία μήτε καν ανθρώπινα δικαιώματα, με την Ελληνική Φυλή κλεισμένη σε μία φυλακή με αόρατα κάγκελα στην Γη των Προγόνων της. Και στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί τής ισοτιμίας των ομοφυλόφιλων γάμων στο διαβόητο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ εμφάνισαν μεταξύ άλλων ένα πανό με σύνθημα destroy Greece, δηλαδή καταστρέψτε την Ελλάδα.

 

Όμως οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού επιτάσσουν και διαδίδουν σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη ότι στον ψηφιακό κόσμο τής παγκόσμιας επιτήρησης θα εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα επιπέδου αστυνομίας σκέψεως. Με την εφαρμογή δηλαδή μέτρων ηλεκτρονικής παρακολούθησης και διακυβέρνησης θα επιτραπεί η παράθεση απόψεων μόνον όσων υποστηρίζουν τον νεοταξισμό ενώ πάσα άλλη άποψη θα απορρίπτεται ως ψευδής.

 

Η απάντηση ημών των υπερήφανων και αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη. Ιερή Ελλάς υπεράνω όλων. Ήρθε η ώρα το Ελληνικό Αίμα να συναντήσει την Εθνική Συνείδηση και η Ελληνική Ψυχή το Ελληνικό Κορμί. Οι διαφορές τού Ελληνισμού μας για ψεύτικες ιδέες και εφήμερα αγαθά να συντριφτούν και να επικρατήσει η Ενότητα τής Ελληνικής Φυλής για λευτεριά και ζωή αιώνια, διαρκή και ολότελα ελληνική.

 

Το αίμα και τα δάκρυα των προγόνων μας που χύθηκαν στα σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη δεν δικαιούται κανείς να τα ποδοπατά μήτε να βρίζει τούς λεβέντες γεννήτορες μας. Τούς τάφους και την προσβολή τής μνήμης των Εθνομαρτύρων μας δεν ξεχνάμε μήτε θα αφήσουμε τούς τυράννους ατιμώρητους. Η δήθεν ελεύθερη Πατρίδα μας και οι προσωρινά αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες μας θα γυρίσουν και πάλι στα τίμια ελληνικά χέρια μας. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά μονάχα στον Πιστό και Μάχιμο Ελληνισμό. 

 

Η Ιερή Ελλάς ανήκει μονάχα στους Πιστούς Έλληνες στον Θεό και την Ελληνική Φυλή που έχουμε την Πατρίδα μας εστία, σχολείο, εργαστήριο και κάστρο συνάμα απόρθητο. Το δε απόρθητο Κάστρο τής Ελλάδος ανοίγει τις πύλες του μονάχα σε μία περίπτωση, προκειμένου να ενσωματώσει ελεύθερη πάσα πρώην αλύτρωτη Ελληνική Γη. Η εξουσία και οι αποφάσεις τής Πατρίδος μας ανήκουν στις Εθνικές Δυνάμεις που εργάζονται, φτιάχνουν οικογένειες, συντηρούν, αναπτύσσουν και τηρούν ασφαλή την Πατρίδα μας.

 

Είναι ο Εργάτης και ο Παραγωγός που αξιοποιούν την Γη και παράγουν εθνικό προϊόν που στηρίζει την αυτάρκεια και την εθνική οικονομία. Είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα που σχηματίζουν με την αγάπη τους την αληθινή και ελληνική οικογένεια για μία κοινωνία γεμάτη ελληνόπουλα. Είναι ο Στρατιώτης που προτάσσει το κορμί του ως ζωντανό τείχος και δόρυ ανίκητο προκειμένου να θριαμβεύσει η πανώρια Ελληνίδα Ελευθερία στην Γη Τρανών Ελλήνων Προγόνων.

 

Η Ιερή Ελλάς δεν είναι δουλικό γένος και δεν προσκυνά καμία παγκοσμιοποίηση. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι Αυτοκρατορικό Γένος που μάχεται και νικά για την επικράτηση των δικαίων της με την πλήρη Ελληνοποίηση όλων των Εθνικών μας Κοινοτήτων. Ιδεολογία των Αληθινών Ελλήνων μία και μόνη είναι ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Αρχέγονος Εθνικισμός μας κάτω από τα λάβαρα Τού Χριστού και τής Ελλάδος μας. Ιερή Οδός τού Ελληνισμού μας είναι η Πίστη στο Θεό και την Ορθοδοξία, ο Ένθερμος Πατριώτης Ελληνισμός μας και ο Εθνικός Στρατός μας.

 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την απόφαση να ορθώσουμε Εθνικό Φρόνημα και Ανάστημα ώστε να ζήσουμε ως Ζωντανό Ελληνικό Έθνος. Θεσμούς και κράτη ελεύθερα έχουν μόνον τα μαχόμενα και ελεύθερα έθνη. Η Ελλάς είναι Εστία, Ναός και Κάστρο Πίστεως, Πολιτισμού και Ελευθερίας. Είναι ο λόγος για τον οποίο στοχοποιηθήκαμε από τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Και είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο οφείλουμε να αναστήσουμε και πάλι σαν τα χρόνια τής δόξης την Ελλάδα μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.

 

Ότι έχει συμβεί, μπορεί και πρέπει να συμβεί ξανά και για πάντα. Τέρμα πια στα δάκρυα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Τιμή στους προγόνους μας, θείος πόθος τής καρδιάς μας, ιερό κληροδότημα στα παιδιά μας. Εθνικιστικός Αγών και Νίκη για να ανατείλει χρυσή η αυγή τού Ελληνισμού μας. Για την Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας. Καλή μας Νίκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: