ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΑΘΗΝΑ 16-7-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η αποδόμηση των πάγιων θεμελίων τής εθνικής υπόστασης και Παραδόσεως τού Ελληνισμού συνεχίζεται με σκοπό δόλιο τον αφανισμό μας από το ψευτορωμέικο και τούς ψευτοσυμμάχους εντολείς του. Όμως το θεμέλιο βάθρο και απόρθητο κάστρο τής Ελληνικής Φυλής απαρτίζουν ομού και αδιαιρέτως η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Ελληνική Οικογένεια με οδηγούς το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση που μάς βαστούν όρθιους στην αναμέτρηση με την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

 

Ο Έλλην που αγαπά και υπηρετεί το Έθνος του σέβεται την ιστορία του και μάχεται για την Ελευθερία των παιδιών του μέσα από τήν διατήρηση τής Εθνικής Ταυτότητας και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Αυτός ο Έλλην που προασπίζει την Αλήθεια και το Δίκαιο τού Ελληνισμού είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και δίνει τον Ιερό Εθνικό και Εθνικιστικό Αγώνα ενάντια στον σύγχρονο Εφιάλτη που προσποιείται τον πολιτικό ηγέτη τού Ελληνισμού και τον σύγχρονο Βάρβαρο που προσποιείται για μία ακόμη φορά τον φιλέλληνα.

 

Ο Πολιτισμός και η Ανάπτυξη όμως για να επικρατήσουν χρειάζονται την ακλόνητη Αγάπη και Προσήλωση στο Θεό, τον Έλληνα Άνθρωπο και την Ελληνική Οικογένεια που ανοίγουν τον ιερό δρόμο στην διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Την ίδια ακριβώς στιγμή η Ελληνίδα Δικαιοσύνη και η έντιμη μα και πάγια Ειρήνη για να ριζώσουν αξιώνουν από τον Μαχόμενο Ελληνισμό να συντρίψει με Αρετή και Τόλμη το άδικο και το μίσος διά παντός.

 

Ο Αληθινός Έλλην λοιπόν είναι οπωσδήποτε Πιστός στην Εθνική του Ταυτότητα που ζει μέσα στην ίδια του την ύπαρξη, στο νου και την καρδιά του. Η Εθνική Ταυτότητα τού Έλληνα κυλάει μέσα στο Αίμα του ως βιοθεωρία και κοσμοθεωρία. Είναι η Πίστη του στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, το καθάριο Ελληνικό Αίμα και την ακατάλυτη Ελληνική Ιστορία με την Παραδοσιακή Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Ο πλανήτης μας εάν δεν λεγόταν Γη θα έπρεπε οπωσδήποτε να ονομάζεται Ελλάς και Ελληνίδα Γη που θα πει ξεκάθαρα Γη τού Φωτός. Όμως ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου σήμερα έχει βαλθεί να φέρει το σκοτάδι τής ανθελληνικής και αντίχριστης παγκοσμιοποίησης συντρίβοντας τα δήθεν ελεύθερα έθνη, με πρώτο τον Ελληνισμό μας. Η αστική δημοκρατία έχει ταυτιστεί απόλυτα με την προδοσία και τον νεοταξισμό πού υπηρετεί στον απόλυτο βαθμό.

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου αντικαθιστούν τον Ελληνισμό με τα πλήθη των λαθροεισβολέων που εισβάλουν στην Πατρίδα μας ως δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες. Ήδη με νομοθετικές ρυθμίσεις και διεθνείς συμφωνίες οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν ξεκινήσει την ενσωμάτωση των λαθρεποίκων κατηγορώντας τούς Έλληνες ως τεμπέληδες. Τώρα έρχεται η επιτροπή τού Συμβουλίου τής Ευρώπης για την μετανάστευση και ζητάει από την Ελλάδα την βελτίωση των συνθηκών κράτησης, διαβίωσης και εξυπηρέτησης των δήθεν νόμιμων μεταναστών και προσφύγων.

 

Οι λαθροεισβολείς ωστόσο εισέρχονται πάντα παράνομα, πολλές φορές ένοπλοι, νέοι σε ηλικία, ισλαμιστές κυρίως στο θρήσκευμα και με την συνοδεία παράνομων διακινητών. Στις περισσότερες περιπτώσεις εισέρχονται εκ Τουρκίας, προερχόμενοι από παρόμοιες εχθρικές χώρες. Οι ψευτοευρωπαίοι εντολείς των ψευτορωμιών πολιτικών ζητούν επιπλέον την παύση των επαναπροωθήσεων και των κατά αυτούς βιαιοτήτων κατά των λαθροεισβολέων που καταλαμβάνουν με αρπακτική διάθεση γη και στερούν δικαιώματα ελληνικά σε στέγη, εργασία, υγεία και σχολεία όταν ο Ελληνισμός μας σβήνει δημογραφικά λόγω τής σκοπούμενης φτώχειας που εξαπλώνουν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες.

 

Την ίδια στιγμή η ελληνόφωνη κυβέρνηση ζητάει την επιστροφή των παροχών πρόσβασης στο ρεύμα που λάβανε οι Έλληνες μικρομεσαίοι επαγγελματίες τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η Ελλάδα ωστόσο παράλληλα με την εθνολογική μείωση και πληθυσμιακή αλλοίωση, υπόκειται σε μια βαθιά εγκατάλειψη τής επαρχίας όταν το 20% τού πληθυσμού συγκεντρώνεται στο 2,8% τής εθνικής επικράτειας. Περισσότεροι από τούς μισούς Έλληνες ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, χωριά και νησιά αδειάζουν και η εθνική παραγωγή εγκαταλείπεται.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα οι υποχωρήσεις φουντώνουν φτάνοντας ίσαμε την Μακεδονία και τη Θράκη μας όταν ακόμη θρηνούμε τήν Κύπρο μας. Τέτοιες μέρες το 1974 η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη πάντα τον ελληνόφωνο Εφιάλτη, εισέβαλε στην μαρτυρική Μεγαλόνησο Κύπρο μας σκορπώντας θάνατο Ελλήνων, αρπαγή τής μισής σχεδόν Κύπρου μας, ξεριζωμό, θρήνο και τραγωδία των αδερφών μας Κυπρίων. Τα χρόνια πέρασαν, η σκλαβιά μίας ακόμη ελληνικής γης διατηρείται και οι ελληνόφωνοι δημοκράτες πολιτικοί μιλάνε για δήθεν δίκαιη λύση και ψευτοσυμμαχικά ψηφίσματα με την επιβολή τής προδοτικής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

 

Μας μιλάνε για Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, όπου ως Τουρκοκύπριους ονομάζουν ψευδεπιγράφως τούς Κύπριους που γίνανε μουσουλμάνοι για να σώσουν τις ζωές τους από τούς Τούρκους κατακτητές. Όμως η λύση είναι μία. Η έξοδος Τούρκων, τουρκικών και ψευτοσυμμαχικών στρατευμάτων και η Ένωση τής Κύπρου μας και πάσας προσωρινά αλύτρωτης Ελληνικής Πατρίδος με την Μητέρα Ελλάδα.

 

Στις τελευταίες ευρωεκλογές οι Τούρκοι κατέβασαν τουρκικό κόμμα στην ελεύθερη Θράκη μας με φορείς που μιλάνε ξεκάθαρα για δήθεν τουρκική αλλά και δήθεν μακεδονική μειονότητα έχοντας την πλήρη στήριξη τής Τουρκίας και τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Τα δε Σκόπια που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αποκαλούν βάσει τής προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών υπερηφάνως ως Βόρεια Μακεδονία, μιλάνε ξεκάθαρα για κράτος Μακεδονία και διεκδικούν Μακεδόνες τού Αιγαίου. Όμως οι ελληνόφωνοι δημοκράτες πολιτικοί ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για μία μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες.

 

Έχουν αφελληνίσει την παιδεία, οδηγούν τους Έλληνες στην ανεργία, έχουν στερήσει υγεία και σπίτια ελληνικά, έχουν σπείρει ανεργία και φτώχια. Ο ελληνικός λαός σβήνει με την επικράτηση των θανάτων έναντι των γεννήσεων, ενώ πλήθος νέων Ελλήνων φεύγουν για να βρουν ψωμί στο εξωτερικό. Στα εθνικά μας θέματα το δημοκρατικό τόξο των ψευτορωμιών εκχωρεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα με πρόσχημα μία ψεύτικη ειρήνη υπέρ των νεοταξικών συμφερόντων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Και την Ελληνική Οικογένεια την εξομοιώνουν με κίναιδες καταστάσεις.

 

Η ώρα τής εθνικής κάθαρσης έφτασε αγαπημένε μου και χιλιοπροδομένε ελληνικέ λαέ. Οι εχθροί τού Ελληνισμού μάς θέλουν εθελόδουλους ραγιάδες και ηττοπαθείς πεισιθάνατους. Όχι, ο Αληθινός Έλλην ραγιάς δεν γίνεται ποτέ και ο Ελληνισμός μας προορίζεται να ζήσει με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα αναστημένη ξανά και για πάντα. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες πιστεύουμε με πάθος στον Αρχέγονο Εθνικισμό μας που είναι συνώνυμος και γνήσιος εκφραστής τού Ελληνισμού. Προδότες και βάρβαροι είναι στον ίδιο βαθμό εχθροί τής πανώριας Ελληνικής Φυλής μας. Διάλογο μαζί τους δεν πιάνουμε ποτέ. Μονάχα την συντριβή τους ποθούμε.

 

Η ελληνική ιστορία είναι δάσκαλος μας κι εμείς πολύ καλοί μαθητές της που θα την συνεχίσουμε ξεριζώνοντας ανθελληνικά ζιζάνια και εμπόδια. Προχωράμε εμπρός στην οριστική Νίκη με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας φάρο και οδηγό μας. Η Ελληνική Πατρίδα σιτοβολώνας αέναος και κάστρο απόρθητο. Η Ορθοδοξία και ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός λάβαρα αλύγιστα. Ο Εθνικός Στρατός μας Πύρινος Ελευθερωτής Ελληνικών Ψυχών και Εδαφών. Το Ελληνικό Αίμα Τρανών Αγίων και Ηρώων είναι πύρινο ποτάμι αιώνιας ζωής. Ο Έλλην και η Ελληνίδα, Τρανοί Μαχητές με τα Ελληνόπουλα παιδιά τους αναθρεμμένα με πόθους και όνειρα Τρανής Ελλάδος είναι η μία και μόνη Ελληνική Οικογένεια, Γέννα άσβεστη και αλύγιστη.

 

Ο Ενωμένος και Ανίκητος Ελληνισμός μας οδεύει με Πίστη στα Ιδανικά του, με αίσθημα Κοινωνικής Δικαιοσύνης, με Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη για την κατάκτηση Εθνικού Δικαίου και Εθνικής Ισχύος. Με εθνική εργασία, με συλλογικό πνεύμα, με τόλμη και πολεμική αρετή θα δημιουργήσουμε πάλι Ελληνικό Πολιτισμό και ευημερία αφανίζοντας τον μισελληνισμό. Όπως ακριβώς ο Μέγιστος των Ελλήνων Φωτοδότης Αλέξανδρος αναφώνησε, έτσι κι εμείς σήμερα ευχαριστούμε τον Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες. Κάθε αληθινά ελεύθερος λαός διοικεί ως ακατάλυτο Έθνος τις αποφάσεις και το κράτος του. Αυτή υπήρξε η κοσμογονική αντίληψη τής Κοσμοκρατόρισσας Ελλάδος μας κι έτσι ακριβώς θα αρθούμε και πάλι στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης.

 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: