ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ. ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 23-7-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι ξεδιάντροποι και αιώνιοι εχθροί Θεού και Ανθρώπου βάλλουν και προσβάλουν την Εθνική μας Ταυτότητα με σκοπό τους τον βιολογικό αφανισμό μας. Οι νεοταξίτες τύραννοι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τους υπάλληλοι ενοχλούνται παρά πολύ από τον Ιησού Χριστό και Θεό μας και τον Έλληνα Άνθρωπο, από την Ελληνοορθοδοξία και την Ελληνίδα Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων και σαρώνουν με μένος τα γερά θεμέλια τού Ιερού Ελληνισμού μας. Μέσα στη ραστώνη τής ερημωμένης οικονομικά και ηθικά ελληνικής κοινωνίας, με τα αντανακλαστικά εκμηδενισμένα, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας παραδίδουν προσκυνήματα, γη και ύδωρ στους μισέλληνες Σταυρωτήδες και Βαρβάρους συνοδοιπόρους και συνομιλητές τους.

 

Υπήρξαν κάποτε σπουδαίοι Έλληνες που είχαν διαπιστώσει τον ταχέως ερχόμενο κίνδυνο. Ένας από αυτούς υπήρξε ο Εθνεγέρτης Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος που είπε ξεκάθαρα ότι ο Χριστός και ο Πιστός Ελληνισμός ενοχλούν τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς Εφιάλτες που μάς έχουν ζώσει. Ο Χριστόδουλος υπέστη έντονες πιέσεις για να αποδεχτεί την αλλοίωση των ταυτοτήτων με την έλευση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τον αφελληνισμό με την εγκατάλειψη τής Γης των Πατέρων μας. Δεν προσκύνησε ποτέ τον αιώνιο εχθρό και παρέδωσε την ζωή του με τρόπο μαρτυρικό.

 

Η Ελλάς, Πατρίς τού Αιωνίου Φωτός, είναι η κοιτίδα τής Πίστης στον Θεό, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό, είναι το Κάστρο τής Αλήθειας και τής Ελευθερίας. Αυτός είναι ο λόγος που ο σιωνιστής νεοταξισμός προσπαθεί από τα πανάρχαια χρόνια ίσαμε τις μέρες μας να προσβάλλει και να αλλοιώσει το εθνικό μας φρόνημα και τον ένθεο χαρακτήρα του με τον διεθνισμό και την πανθρησκεία. Είναι τα μικρόβια τής παγκοσμιοποίησης και τού οικουμενισμού στην πολιτική και τη θρησκεία που μάς κουβαλούν οι διαχρονικοί Εφιάλτες που κατέλαβαν την εξουσία τής Πατρίδος και τούς θεσμούς της.

 

Θέλουν οι μισέλληνες να υποκύψουμε στον πολυπολιτισμό και τον πολυφυλετισμό οδηγώντας μας στην ανέχεια, στην φτώχεια και στην απάθεια ώστε να ανεχθούμε τον εθνοφυλετικό μας αφανισμό και την κατάληψη τής Ιερής Ελλάδος μας. Οι ψευτορωμιοί νεοταξίτες και οι ψευτορθόδοξοι οικουμενιστές λάβανε τα ηνία τής κατοχής και ο Ελληνισμός μας βλέπει τούς διώκτες του να εισχωρούν ολοένα μέσα στο Άγιο Χώμα Θεού, Αγίων και Ηρώων Ελλήνων.

 

Οι ελληνόφωνοι Σταυρωτήδες τής Ορθοδοξίας μας ασκούν πιέσεις έντονες εδώ και πολλά χρόνια προκειμένου να επιβάλλουν την έξωση από την Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου και τον διωγμό από το Άγιο Όρος των Ηρωικών Μοναχών. Επιθυμούν να εκδιώξουν τούς 118 λέοντες μοναχούς τής Πίστης μας και να τούς αντικαταστήσουν με μια ολιγομελή ομάδα πειθήνιων. Κι έτσι λοιπόν είδαμε το ψευτορωμέικο να χρησιμοποιεί τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να επιδώσει ένταλμα δικαστικού επιμελητή για την εκδίωξη των Εσφιγμενιτών μοναχών. Αυτό πού αναμένεται να δούμε επιτέλους είναι η απάντηση τής Ιεράς Επιστασίας τού Αγίου Όρους και τού Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Ο διωγμός των συγκεκριμένων ηρωικών μοναχών γίνεται διότι εδώ και πολλά χρόνια έχουν πάρει σαφή θέση ενάντια στον οικουμενισμό και τον ανθελληνισμό υψώνοντας φωνή και λάβαρο που αναφέρουν με σαφήνεια και ανυποχώρητο σθένος, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με αφορμή τα πενήντα χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής τής Κύπρου μας είπε από τήν νυν και αεί Ελληνίδα Μεγαλόνησο ότι η Τουρκία είναι η μόνη εγγύηση τής ύπαρξης και τής ευημερίας των υποτιθέμενων Τουρκοκυπρίων μουσουλμάνων. Όταν οι εχθροί μας μιλούν για Τουρκοκύπριους, αναφέρονται σε Κύπριους που υιοθέτησαν το μουσουλμανικό θρήσκευμα για να σώσουν τις ζωές τους από τούς άρπαγες ζωής και εδαφών ελληνικών Τούρκους.  Ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος σε μία υποτιθέμενη δίκαιη λύση στο Κυπριακό, μίλησε για την αναγνώριση δύο κρατών και απέκλεισε κατηγορηματικά την ούτως ή άλλως απαράδεκτη ομοσπονδία.

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι ο Ερντογάν θέλει την αναγνώριση τού ψευδοκράτους που έχουν επιβάλλει οι Τούρκοι στην βόρεια Κύπρο και την ενσωμάτωση του στα εξίσου τουρκοπατημένα εδάφη τής Ιωνίας και τού Πόντου μας που αποκαλούν οι βάρβαροι Τουρκία. Ο κατοχικός διοικητής τού ψευδοκράτους στην Κύπρο μας Τατάρ συμμετείχε πρόσφατα στην σύνοδο τής Ομοσπονδίας Τουρκικών Κρατών. Ο δε Ερντογάν μιλώντας για δήθεν ειρηνευτική τουρκική παρουσία στην Κύπρο, προαναγγέλλει τουρκικές αντλήσεις φυσικού αερίου σε όλο το εύρος των ελληνικών υδάτων.

 

Όταν μάλιστα μιλούμε για τήν Κύπρο, μιλούμε σαφέστατα για Ελλάδα. Κι αυτό ισχύει για πάσα Γη Ελληνική, τόσο στα ακριτικά σημεία τής υποτιθέμενης ελεύθερης Ελλάδας μας που στενάζει από τούς νεοταξίτες όσο και για τις προσωρινά αλύτρωτες και πάντα Ελληνικές Πατρίδες. Και τούτο το αναφέρω ξεκάθαρα συνυπολογίζοντας την αποτρόπαια και προκλητική πράξη που συνέβη πρόσφατα με τον πυροβολισμό Έλληνα συνοριοφύλακα που πυροβολήθηκε στον Έβρο από διακινητές λαθροεισβολέων που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά των συνόρων και επιχειρούσαν να εισβάλλουν στο Σουφλί.

 

Στην Αλβανία, την αρχέγονη Ελληνική Ιλλυρία, το κόμμα δικαιοσύνης, ένταξης και ενότητας των Αλβανοφώνων Τσάμηδων ζητάει την κατάργηση τού στρατιωτικού νόμου τού εμπολέμου μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας επικαλούμενο δολίως την συνεργασία των δύο χωρών. Οι Τσάμηδες θέλουν να πάρουν πίσω την ελληνική ιθαγένεια που τούς είχε αφαιρεθεί για εγκλήματα πολέμου σε βάρος τού Ελληνισμού μας στην Ήπειρο στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ζητώντας περιουσίες και την επέκταση τής μεγάλης Αλβανίας τους έως τήν Πρέβεζα. Το δημοκρατικό και το σοσιαλιστικό κόμμα των Αλβανών συμφωνούν μαζί τους όταν το ψευτορωμέικο αρνείται την διεκδίκηση τής ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου των Ελλήνων Εθνομαρτύρων και συνομιλεί με όλους τούς διεκδικητές περαιτέρω ελληνικών εδαφών.

 

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί βυθίζουν τον καθημαγμένο δήθεν ελεύθερο Ελληνισμό μας στην φτώχεια, την ανέχεια και την ηττοπαθή εθελοδουλία. Στα σούπερ μάρκετ τα τρόφιμα υπόκεινται σε ακρίβεια τιμών 44 τοις εκατό παρά την πτώση τού πληθωρισμού, ξεκάθαρα λόγω τής αισχροκέρδειας. Όμως η φιλελεύθερη κυβέρνηση λέει ότι δεν ευθύνεται η ίδια αλλά η κρατική Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τι άλλο περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε; Είδαμε βιολογικές πανδημίες και κλιματικές αλλαγές να συντρίβουν τρόφιμα και εθνική παραγωγή. Βλέπουμε την επιχείρηση συντριβής και αλλοιώσεως τής Ελληνοορθοδοξίας μας. Ζούμε την μείωση τής εθνοφυλετικής σύνθεσης τού Ελληνισμού μας και την αντικατάσταση μας από τούς Τούρκους, τούς συμμάχους τους και τούς λαθροεισβολείς.

 

Μάς σκυλεύουν επιπλέον το Έθνος μας και την Γη των Τρανών Ελλήνων Πατέρων μας. Έως και την ψηφιοποίηση τής Πίστης και τής ζωής μας κουβαλούν αντίχριστοι και μισέλληνες. Φτάνει πια! Εθνική Αντίσταση, Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη τού Πιστού Ελληνισμού μας, εδώ και τώρα. Η Ιερή Οδός τής Νίκης είναι η Ενότητα τού Ελληνισμού μας μέσα από τις Παραδόσεις μας και την Εθνική μας Ταυτότητα, κάτω από τα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής. Γεννηθήκαμε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έτσι ακριβώς θα παραμείνουμε.

 

Η Πίστη, η Ελληνική Φυλή και ο Πολιτισμός μας, η Εθνική μας Ταυτότητα και οι Αρχέγονες Εθνοφυλετικές μας Ρίζες είναι το πνευματικό και υλικό οξυγόνο τής ζωής μας. Η ιστορική μας κληρονομιά είναι ο συνδετικός μας κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν με το βλέμμα στραμμένο στην διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και την Αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας για ένα ένδοξο και απόλυτα ελληνικό μέλλον. Κανείς Έλλην δεν είναι και δεν πρέπει να αφεθεί μόνος του. Κανένας Έλλην δεν θα μείνει σκλάβος μήτε με πολιτικά μήτε με πολεμικά όπλα. Λευτεριά σε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική.

 

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη. Ήρθε η ώρα τού Αγωνιζόμενου Ελληνισμού. Ο Πιστός Ελληνισμός μας Ενωμένος κάτω από τα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας και ο Εθνικός Στρατός μας Ανίκητος Φρουρός μας. Ψηλά το εθνικό μας ανάστημα και το Εθνικό μας Φρόνημα αδέρφια μου Έλληνες. Το Έθνος μας είναι ο Ηγέτης τής Πατρίδος μας. Ουδείς προδότης και βάρβαρος ανάμεσα μας. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας.

 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: