ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-7-2007

Βρισκόμαστε στο απόγειο του Καλοκαιριού και των θερινών διακοπών του λαού. Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει καταφτάσει στους τόπους προορισμού και οι τελευταίοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Όσοι βρίσκονται τούτες τις μέρες στην Αθήνα έρχονται αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα που προκαλεί αισθήματα δέους και απέχθειας. Δέος για την υπερδιόγκωση του αριθμού των αλλοδαπών λαθρεποίκων που έχουν καταλάβει τη δύσμοιρη Ελλάδα και απέχθεια για την έλλειψη βούλησης ανάδειξης και επίλυσης του προβλήματος.

Όποιος Έλληνας περιδιαβαίνει σε κάθε συνοικία και δρόμο χρειάζεται να διανύσει μεγάλη απόσταση προκειμένου να ακούσει μια συνομιλία στη μητρική του γλώσσα. Και δεν είναι το μόνο πρόβλημα η υπερβολική αύξηση των ξένων που φόρτωσαν οι νεοταξίτες πολιτικάντηδες καταναγκαστικά στις πλάτες του Ελληνικού λαού. Ασφαλώς αυτό και μόνο συνιστά την ευθεία απειλή της αλλοίωσης του εθνολογικού ιστού της Πατρίδος μας και της εν δυνάμει φυλετικής μεταβολής του λαού μας. Η Ελλάς ως πάλαι ποτέ καθαρόαιμο Έθνος-Κράτος, πρότυπο εθνικής και φυλετικής ομοιομορφίας παγκοσμίως, τείνει να μετατραπεί σε πανδοχείο και χώρος συσσωρεύσεως πανσπερμικών γυρολόγων και τυχοδιωκτών. Εκείνο δε το στοιχείο που εκτραχύνει εξοργιστικά το Εθνικά και Κοινωνικά επικίνδυνο φαινόμενο είναι η πληθυσμιακή και ηλικιακή σύνθεση των εισβολέων και καταληψιών της Ελληνικής γης. Η μεγάλη πλειοψηφία τους προέρχεται από κράτη που είτε αποτελούν επίπλαστα μορφώματα προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι υφαρπαγές Ελληνικών εδαφών είτε κατέχουν στην επικράτεια τους ως προϊόν ατιμωτικών συμφωνιών και συνθηκών εδάφη που αποσπάστηκαν από τον Εθνικό μας Κορμό με πολεμικές πράξεις. Αυτές οι γεωφυσικές κλοπές συντελέστηκαν κατ’ εντολή του Σιωνιστικού Νεοταξισμού και δουλική αποδοχή της προσκυνημένης πολιτικής ηγεσίας «μας».

Έτσι λοιπόν πολλοί λαθρομετανάστες προέρχονται από την Αλβανία που το μεγαλύτερο τμήμα της αποτελείται από την Β. Ήπειρό Μας και επικαλείται ως εθνικό «της» ήρωα τον αποδεδειγμένα διεθνώς Έλληνα Γεώργιο Καστριώτη. Επιπλέον από τα Σκόπια που περικλείουν την αλύτρωτη Β. Μακεδονία Μας και την Βουλγαρία που περιλαμβάνει επίσης Μακεδονικά, άρα Ελληνικά, εδάφη και την Αν. Ρωμυλία Μας. Η Αλβανία και τα Σκόπια αντί μας επιστρέψουν ό,τι μας οφείλουν, ζητούν να μας αρπάξουν και νέα εδάφη. Τα δύο αυτά κατά φαντασία και σκοπιμότητα «κράτη» σήμερα διεκδικούν το καθένα για λογαριασμό του, και κατά παρέκκλιση πάσης έννοιας λογικής, σοβαρότητας και ιστορικότητας, την πατρότητα και την εθνική προέλευση του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Μάλιστα, αφού οι Σκοπιανοί θέλουν να μας πείσουν, παρότι ήρθαν στην περιοχή της Μακεδονίας Μας ως Βούλγαροι χιλιάδες χρόνια αργότερα την Βυζαντινή περίοδο, ότι ο Αλέξανδρος μιλούσε…σλάβικα(!), τώρα οι Αλβανοί θέλουν να μας πείσουν ότι η μητέρα του Ολυμπιάδα ήταν Αλβανίδα(!) λόγω της Ηπειρωτικής της καταγωγής! Επομένως, κατά την τουρκαλβανική προπαγάνδα, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Ιλλυριός, δηλαδή Αλβανός! Όμως ρε σεις φουκαράδες νεοκατσαπλιάδες, θλιβερά νεοταξικά ενεργούμενα, οι Ιλλυριοί και οι Ηπειρώτες είναι παρακλάδια του κύριου κλάδου των Πελασγών. Οι δε Πελασγοί είναι γηγενείς Έλληνες, ομιλούσαν αδιάλειπτα την Ελληνική γλώσσα και πίστευαν στον ίδιο Θεό όπως τα υπόλοιπα Ελληνικά φύλα. Ο δε Γεώργιος Καστριώτης καταγόταν από παλιά και ένδοξη Βυζαντινή, κι άρα Ελληνική οικογένεια, μιλούσε επίσης στην Ελληνική γλώσσα και πολέμησε σκληρά τους Τούρκους δυνάστες. Ενώ εσείς τους υπηρετήσατε και τους υπηρετείτε δουλικότατα. Όσο αφορά τους Σκοπιανούς, το λέω και το τονίζω: η Αχρίδα, τα Σκόπια, το Μοναστήρι, η Δοϊράνη κι όλη αυτή η χώρα είναι η Ελληνική Β. Μακεδονία Μας και διαθέτει συμπαγείς Ελληνικούς πληθυσμούς, είτε ελληνόφωνους είτε σλαβόφωνους. Η παραδοχή λοιπόν της μακεδονικότητας συνεπάγεται και υποχρεώσεις. Σημαίνει ουσιαστική παραδοχή της Ελληνικότητας και ενσωμάτωση στον Ελληνικό Εθνικό Κορμό. Όπου υπάρχει Ήπειρος και Μακεδονία, όπου γενικά ανδρώθηκε και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός, εκεί εστιάζεται ο νόμιμος κάτοχος, η Ελλάς.

Από τη στιγμή όμως που δεν έχει αποκατασταθεί η ανωτέρω κανονική Εθνική Τάξη Πραγμάτων υπέρ του Ελληνικού Έθνους με ευθύνη της εντόπιας Καθεστηκυίας Τάξεως, η παραμονή λαθρομεταναστών από τα βορείως ευρισκόμενα κράτη συνιστά κίνδυνο για την Εθνική συνοχή και κυριαρχία της χώρας μας. Ιδίως όταν υφίστανται παράλογες απαιτήσεις σε βάρος μας. Τότε η ορθή εφαρμογή του νόμου και η Εθνική μας ασφάλεια υπαγορεύουν ρητά: ΑΠΕΛΑΣΗ.

Σε ό,τι αφορά τους λοιπούς ξένους μετανάστες, επιβάλλεται ο διαχωρισμός τους σε νόμιμους, παρανόμως νομιμοποιηθέντες και παράνομους. Οι παράνομοι και οι παρανόμως νομιμοποιηθέντες θα απελαθούν άμεσα. Το δε σύνολο των παραμενόντων νομίμων μεταναστών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3% του Ελληνικού πληθυσμού. Αυτοί θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια μιας αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής: πρόσκληση για κάλυψη συγκεκριμένων υπαρκτών εργασιακών αναγκών, θετικός υγειονομικός έλεγχος, καθαρό ποινικό μητρώο, φιλικές διαθέσεις των χωρών προέλευσης. Οι νόμιμοι μετανάστες θα παραμένουν υπό το νομικό καθεστώς που διέπει τους αλλοδαπούς πολίτες και για όσο χρονικό διάστημα παρέχουν εργασία. Μετά θα εξέρχονται της χώρας. Αν κάποιοι είναι Ελληνικής καταγωγής, η Ελληνική Πολιτεία θα προβεί σε υπεύθυνο διαπιστωτικό έλεγχο και θα αγκαλιάσει αυτούς που πρέπει.

Αυτή η πολιτική είναι έργο μιας Εθνικής Πολιτείας, όπως μόνον ο Εθνικοκοινωνισμός μπορεί να επιβάλλει. Με τους Έλληνες, για τους Έλληνες και μόνον. Διότι ο λαός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Η δε Ελληνική Νεολαία πρέπει να απαλλαγεί από το βαρύ φορτίο των μυριάδων αλλοδαπών νεαρής ηλικίας που αφαιρούν θέσεις εργασίας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

Deucalionite είπε...

Γειά σου αδελφέ. Αυτά που γράφεις είναι πολύ σωστά. Όλοι οι λαθρομετανάστες (και υποτίθεται “νομιμοποιημένοι” λαθρομετανάστες) με τα “αγκυρόπαιδα” τους πρέπει να φύγουν.

Είχες γράψει πως:

“Η Ελλάς ως πάλαι ποτέ καθαρόαιμο Έθνος-Κράτος, πρότυπο εθνικής και φυλετικής ομοιομορφίας παγκοσμίως, τείνει να μετατραπεί σε πανδοχείο και χώρος συσσωρεύσεως πανσπερμικών γυρολόγων και τυχοδιωκτών.”

Για να ξέρεις αδελφέ, υπάρχουν ανθροπολογικές και γενετικές έρευνες που αποδείχνουν ξεκάθαρα πως οι Έλληνες (στην πλειοψηφία μάλιστα) είναι καθαρόαιμοι.

http://racialreality.110mb.com/
greeks.html

Richards et al. (2000) Tracing European Founder Lineages in the Near Eastern mtDNA Pool. Am J Hum Genet; 67:1251-1276

Di Giacomo et al. (2003) Clinal Patterns of Human Y chromosomal Diversity in Continental Italy and Greece Are Dominated by Drift and Founder Effects. Mol Phyl Evol (to appear)

Cavalli-Sforza, L. L., P. Menozzi and A. Piazza. The History and Geography of Human Genes. Princeton: Princeton University Press, 1994

Semino et al. (2004) Origin, Diffusion, and Differentiation of Y-Chromosome Haplogroups E and J: Inferences on the Neolithization of Europe and Later Migratory Events in the Mediterranean Area. Am J Hum Genet; 74:1023-1034

Simoni et al. (1999) Patterns of Gene Flow Inferred from Genetic Distances in the Mediterranean Region. Hum Biol; 71:399-415

Malaspina et al. (2000) Patterns of Male-specific Inter-population Divergence in Europe, West Asia and North Africa. Ann Hum Genet; 64:395-412

Υπάρχουν άλλες πηγές εάν ψάξεις την ιστοσελίδα.

Διάβασε και αυτό το άρθρο άμα θέλεις. Θέμα: ο Ελληνικός εθνικισμός βασίζεται πάνω σε εθνογενεολογικά στοιχεία και όχι πολιτικά στοιχεία (πρέπει να είσαι Έλληνας για να γίνεις Έλληνας πολίτης και όχι το αντίθετο).

http://www.radicalacademy.com/
studentrefpolitics22mb.htm

Όλες οι πηγες είναι στα αγγλικά. Όμως, είναι πολύ χρήσιμες.

Συνέχισε την καλή δουλειά αδελφέ.

Δευκαλινιώτης
(http://hellenicempire.blogspot.com)