ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 9-10-2007

Η κατάπτωση της αυτοαποκαλούμενης «Προοδευτικής» και «Δημοκρατικής» Παρατάξεως της Πατρίδας μας είναι ασταμάτητη και διαρκής, ενώ το σχέδιο του αφελληνισμού των πολιτικών διεργασιών είναι ορατό και αδιαμφισβήτητο. Η ταύτιση απόψεων και ρητορείας με τους ανθελληνικούς «αντεξουσιαστικούς» κύκλους και η επιβράβευση των διαβρωτικών δραστηριοτήτων τους καταδεικνύουν πολιτική μεθόδευση που μόνον τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Παράλληλα επεξηγείται πλέον επαρκώς το ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας που διέπει τις ενέργειες των υποτιθέμενων «λαϊκών» αγωνιστών που ενδεδυμένοι την στολή εργασίας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς τρομοκρατούν, χλευάζουν και επιδίδονται στην αυθαίρετη λαϊκή εκπροσώπηση δια της επιδόσεως στο διαβόητο αντάρτικο των πόλεων. Ο φερώνυμος ριζοσπαστισμός τους έχει πηγή αναφοράς και εξαντλείται στην αποδόμηση της εθνικής ιδιοσυστασίας της Ελλάδος, στην καταπολέμηση των πατριωτικών αναφορών και την ποδηγέτηση της λαϊκής βουλήσεως. Τα απολιθώματα της Νεοταξικής Αριστεράς, εντός και εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εμπορεύονται εξόφθαλμα και αδιάντροπα τον επίπλαστο προστατευτισμό των αγρίως καταπιεζόμενων λαϊκών μαζών.

Το βαθύτατα αντεθνικό και αντιλαϊκό πολιτικό σύστημα της χώρας μας, βάλλοντας και προσβάλλοντας τα Εθνικά και Λαϊκά συμφέροντα των Ελλήνων, χρειάζεται την παρουσία ενός πόλου αντίδρασης απόλυτα ελεγχόμενου που θα παρέχει μια ψευδαίσθηση αντίστασης σ’ όσα μεθοδεύονται εις βάρος της Ελλάδος. Ένας πόλος που επαγγέλλεται την διαφοροποίηση της δικής του πολιτικής πρότασης ενάντια στην μήτρα από την οποία ξεπήδησε. Μια πολιτική πρόταση που επικεντρώνεται στις αδιαμφισβήτητα δίκαιες λαϊκές απαιτήσεις, αλλά διαφοροποιείται από το κοινό λαϊκό αίσθημα και παραγνωρίζει σκοπίμως την Εθνική ταυτότητα των πολιτών του Εθνικού κράτους μας. Με την πάσης φύσεως παρέμβασή της η διαβόητη Εκσυγχρονιστική Αριστερά στέκει αλληλέγγυα στην οποιαδήποτε υποκριτική και λαϊκίστικη εκτροπή, συμπαραστέκεται σε κάθε αλλοδαπό και αλλόφυλο <προβληματισμό> και αδιαφορεί ή εχθρεύεται τις πραγματικές ανησυχίες που εκφράζουν οι Έλληνες. Προσπαθεί τάχα μου να προσεγγίσει τα λαϊκά στρώματα αλλά την βρίσκουμε πάντοτε στο πλευρό των διαστρεβλωτών της λαϊκής φωνής, σύρριζα μ’ όποιο εκμαυλείο βλάπτει τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του Ελληνισμού. Η καταστροφή της λαϊκής περιουσίας βαπτίζεται λαϊκή αγανάκτηση, η ανθελληνική διεκδίκηση αναγορεύεται σε «δικαίωμα» αυθαιρέτου εθνικού αυτοπροσδιορισμού, ο προστατευτισμός της εξαιρεί οτιδήποτε Ελληνικό. Για την σύγχρονη έκδοση της Αριστεράς ο καπιταλιστικός Νεοταξισμός είναι υποτίθεται απορριπτέος. Η νοοτροπία όμως και οι μεθοδεύσεις του είναι εξόχως αποδεκτές και αρεστές για τους «επαναστάτες» της Νέας Αριστεράς. Φθάνει να περιορίζεται ο πατριωτισμός των Ελλήνων, να αυτοπεριορίζεται η εθνική μας κυριαρχία και να χορταίνει ο λαός μας με… ανύπαρκτες δόσεις πάλης ενάντια στο κατεστημένο.

Η εσχάτως αποκαλυφθείσα εμπλοκή του γιού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τους αντεξουσιαστικούς «μπουρλοτιέρηδες» αλλά και τον κόσμο της παρανομίας φαντάζει πλέον ως κάτι περίπου φυσιολογικό. Άλλωστε το λιγότερο που αναμένουμε είναι να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη τούτη τη φορά χωρίς άνωθεν πιέσεις. Αυτό όμως που σίγουρα αναμένουμε και απαιτούμε είναι να παύσουν οι εκφραστές της ακρότητας και δικλείδες ασφαλείας του ντόπιου καθεστωτισμού να πέμπουν ακραίες κηλίδες στο ΛΑ.Ο.Σ. Ας τις κρατήσουν ως έμβλημα δικό τους, τους ανήκουν. Ο δε Ελληνικός λαός πρέπει να κατανοήσει ότι αυτά που ενώνουν τα κόμματα της καθεστηκυίας Τάξεως μεταξύ τους είναι και συντριπτικά περισσότερα και αντικειμενικά υπαρκτά. Η κοινωνική υποταγή, η λαϊκή ανέχεια, η εθνική αμνησία, η ηττοπάθεια του Ελληνισμού, το πλήγωμα της Εθνικής κυριαρχίας, η χαλάρωση ηθών και θεσμών είναι αποδομικά στοιχεία που ενώνουν καταφανέστατα και σε συντριπτικό ποσοστό τις δυνάμεις του νεοταξικώς δουλικού παλαιοκομματισμού. Για εμάς στον ΛΑ.Ο.Σ. και τον Αρχηγό μας Γ. Καρατζαφέρη η Εθνοκεντρική Παιδεία, η Εθνική Διεκδίκηση των Δικαίων μας, τα εργασιακά δικαιώματα της Ελληνικής Εργατικής Τάξης, η κοινωνική συνοχή και η διατήρηση της Εθνολογικής ταυτότητας των Ελλήνων είναι ζητήματα που δεν παζαρεύονται αλλά υλοποιούνται με άμεσες διαδικασίες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://polapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: