ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 16-10-2007

Η εξέλιξη των διεθνών πολιτικών δρώμενων και η διαμόρφωση του Ελλαδικού πολιτικού σκηνικού συνθέτουν μια κατάσταση ισορροπιών μεταξύ κινδύνων και ευκαιριών. Η δρομολόγηση των πολιτικών διεργασιών στην περιοχή μας και τις ζώνες ευρύτερου Ελληνικού ενδιαφέροντος, από την Χερσόνησο του Αίμου(Βαλκάνια) έως την Εγγύς Ανατολή, υπηρετεί τα πολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της αληθινής υπερδύναμης του καιρού μας, του Διεθνούς Σιωνιστικού Νεοταξισμού. Η ισορροπία του τρόμου και η διακρατική εδαφική ανακατανομή πλανώνται απειλητικά και ετοιμάζονται να εισβάλλουν στις ζωές και τις δομές των ελευθέρων λαών και κρατών. Οι πολιτικοί σχεδιασμοί των σύγχρονων βαρβάρων, φυλετικών συνεχιστών και άξιων διαδόχων εκείνων των αλλοτινών καιρών, από τον καιρό των Μηδικών Πολέμων κι όχι μόνον, οι χειρισμοί και οι επιδιώξεις της Νέας Σιών αφορούν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τον Ελληνισμό ολόκληρο και το τωρινό Ελληνικό Κράτος. Ανεξάρτητα από το γεωγραφικό πλάτος που διαδραματίζεται η πλοκή του σύγχρονου πολιτικού δράματος και η αρπακτική βουλιμία του αιμοβόρου λαϊκού «απελευθερωτή». Ένας «απελευθερωτής» που ενδεδυμένος το χιτώνα της ψευτοδημοκρατίας και κραδαίνοντας το όπλο της «ελευθερίας», πλιατσικολογεί ως σύγχρονος τύραννος και άρπαγας επάνω σε εδαφικά δικαιώματα που δεν του ανήκουν και καταδυναστεύει παντιοτρόπως ανθρώπινες ζωές.

Η υπόσταση των εθνών είναι αδιάφορη για τις νεοταξικές δυνάμεις του σύγχρονου Σιωνιστικού Ολοκληρωτισμού. Το ίδιο αδιάφορος γι’ αυτές είναι και ο θάνατος αθώων ανθρώπινων ψυχών. Το γνωρίσαμε στους βομβαρδισμούς και τις άθλιες εισβολές στη Σερβία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Το βιώνουμε στις άθλιες μεθοδεύσεις που εφαρμόζονται στην Παλαιστίνη και τα λοιπά γειτονικά της Αραβικά κράτη. Χρόνια ολόκληρα τα εγκλήματα τελούνται και οι εγκληματίες απολαμβάνουν μιας κραυγαλέας εξουσιαστικής ασυλίας. Οι δολοφόνοι άρχουν και οι εθνικοί ηγέτες δολοφονούνται.

Οι εξελίξεις σχετικά με τα Σκόπια αλλά και με την επικειμένη τουρκική εισβολή στις Κουρδικές περιοχές του Β. Ιράκ αποτελούν σημαντικές ιστορικές και πολιτικές συγκυρίες που δύνανται, αναλόγως της διαχειριστικής ικανότητας που θα επιδειχθεί ή μη, να ενισχύσουν ή να εξαφανίσουν τα διεθνή πολιτικά ερείσματα της Πατρίδος μας. Η επιτυχία της Σκοπιανής Προπαγάνδας και η δύσκολη θέση στην οποία έχουμε περιέλθει δεν θα είχαν επισυμβεί αν κάποιοι πολιτικοί «μας» δεν είχαν προκύψει νεοταξικότεροι του Νεοταξισμού και εφιαλτικότεροι του Εφιάλτη και δεν είχαν υποκύψει στη μέθη της ατιμωτικής εξουσίας «τους», χρεώνοντας έναν ολόκληρο λαό, τον υπερήφανο λαό της Ελλάδος, αχρεωστήτως με οδυνηρά πολιτικά δεσμά που τούς ταιριάζουν αλλά δεν μας πρέπουν. Αν κάποιοι οφείλουν να προβούν σε παραδοχές και παραχωρήσεις, και ασφαλώς υπάρχουν, αυτοί είναι οι Σκοπιανοί και οι προσκυνημένοι πολιτικοί μας.

Οι πολιτικοί μας οφείλουν να παραδεχθούν τα γινόμενα σφάλματα και να καταγγείλουν τόσο τις προηγούμενες ερμαφρόδιτες πολιτικές όσο και την διαβόητη Ενδιάμεση Συμφωνία. Να σεβαστούν τους αγώνες των ηρωικών προγόνων μας και του πρωτοκορυφαίου Εθνομάρτυρα Παύλου Μελά. Η Ελλάς να διαφυλάξει το όπλο του βέτο, να το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή και να διασφαλίσει το απαραβίαστο των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, προστατεύοντας παράλληλα το δικαίωμα στην Ελληνικότητα των αλύτρωτων αδελφών μας που διαβιούν κατά μήκος των συνόρων μας, από δυσμάς έως Ανατολάς. Τα Σκόπια να αναγνωρίσουν ότι κατέχουν Μακεδονικά εδάφη και πληθυσμούς, ότι κατέχουν δηλαδή Ελλάδα και Έλληνες, και ότι η Μακεδονικότητα είναι συνώνυμη της Ελληνικότητας. Δεν τους χρωστάμε τίποτα, μας χρωστάνε τα πάντα, εδαφικά και οικονομικά.

Η αναγνώριση της Αρμένικης Γενοκτονίας από το Αμερικάνικο Κογκρέσο πρέπει να μας παραδειγματίσει θετικά και να ζητήσουμε ομοίως, μέσω του ισχυρού Ελληνικού λόμπυ, την αναγνώριση της Μικρασιατικής και Ποντιακής Γενοκτονίας από τους Τουρκομογγόλους δολοφόνους του Εβραιότουρκου Κεμάλ. Ήδη το Αρμένικο ζήτημα οδηγεί την Τουρκική Πολιτική στην διάπραξη θανάσιμων για την ίδια σφαλμάτων. Η επικείμενη Τουρκική εισβολή στο Β. Ιράκ ενάντια στους εκεί διαβιούντες Κούρδους θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για το σημερινό εκτρωματικό σχηματισμό που λέγεται Τουρκία. Ας την βοηθήσουμε να εκλείψει γρηγορότερα, ας διεκδικήσουμε τα αναφαίρετα δικαιώματα του Ελληνισμού του Πόντου και της Ιωνίας.

Οι όψιμοι υπέρμαχοι της Δημοκρατίας αγνοούν κάτι ζωτικό και ουσιώδες: ότι η Αληθινή Δημοκρατία υφίσταται όταν διασφαλίζει τα Κοινωνικά Δίκαια και εξασφαλίζει τα Εθνικά Δικαιώματα. Ότι ένα μόνο πολίτευμα φέρει επάξια τον τίτλο του, η ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η μόνη γνήσια μορφή Δημοκρατίας. Αγνοούν ακόμα και τούτο: Ότι ο Πατριωτικός Κοινωνισμός δεν έχει καμία σχέση με τον Νεοταξικό Σοσιαλισμό και κάθε είδους αντεθνικό διεθνισμό. Το να υπερασπίζεσαι τα δίκαια του λαού και του Έθνους σου, το να δηλώνεις και να είσαι δηλαδή γνήσιος Εθνικοκοινωνιστής συνάδει κατά τρόπο απόλυτο και με τη Δημοκρατία και με τον Πατριωτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: http://polapopsis.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: