ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 7-11-2010 .

Ένα ευρύ πολιτικό περιβάλλον παραχωρήσεως κυριαρχικών δικαιωμάτων και ολέθριων συμβιβασμών στρώθηκε και θα ακολουθήσει τον εκλογικό «Καλλικράτη» της κατάτμησης της Ελλάδος σε ημιαυτόνομα ομόσπονδα κρατίδια. Οι εχθροί της Πατρίδος μας προωθούν τους σε βάρος μας επεκτατικούς τους σχεδιασμούς ακόμα και με ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, με τους ταγούς και τους προπαγανδιστές του ντόπιου Νεοταξισμού να αποκοιμίζουν «ειρηνικά» τον τάχα κυρίαρχο ελληνικό λαό.

Την ίδια στιγμή οι υποταγμένοι στην παγκόσμια διακυβέρνηση πολιτικάντηδες κατευθύνουν την δραστηριότητα των αρχών ασφαλείας στην παρακολούθηση των Ελλήνων Εθνικιστών, ενώ η Ελλάδα γίνεται διεθνώς ρεζίλι με την διασπορά τρομοκρατικών πακέτων σε πρεσβείες. Οι γνωστοί παρακρατικοί της άκρας αριστεράς επανεμφανίζονται όταν ασκούνται πιέσεις σε βάρος των εθνικών μας ζητημάτων και το κράτος των μειοδοτών ανέχεται τον Πάγκαλο να χαρακτηρίζει τον Ελληνικό Στρατό αντιπαραγωγικό!

Οι ανθέλληνες και προσωρινοί γείτονες της Ελλάδος προβαίνουν ανεμπόδιστοι στην χρήση μεθόδων ψυχολογικού πολέμου. Σ’ ένα τέτοιο πλαίσιο εντάσσονται και οι κτηνώδεις βανδαλισμοί που συνέβησαν από Τούρκους υπάνθρωπους με τις καταστροφές 78 τάφων στο ελληνορθόδοξο νεκροταφείο της κατεχόμενης Ίμβρου. Οι βανδαλισμοί αυτοί έγιναν την 29η Οκτωβρίου, ημέρα που γιορτάζουν οι Τούρκοι την εγκαθίδρυση της «δημοκρατίας» τους που στήθηκε το 1923 επάνω στο αίμα των Ελλήνων μετά και την μικρασιατική καταστροφή.

Για να μάθουμε από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ για τον διαβόητο εορτασμό της τουρκικής «δημοκρατίας» που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή σε χλιδάτο ξενοδοχείο με την καθοδήγηση του Τούρκου πρόξενου Σάρνιτς και την παρέλαση των Ελλήνων δημοτικών αρχόντων που κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους στον σύγχρονο εκπρόσωπο της νέας Υψηλής Πύλης. Εξαιρετικά θλιβερή ήταν οι παρουσία Ελλήνων τοπικών αρχόντων με ποντιακή καταγωγή που ξέχασαν ότι η τουρκική «δημοκρατία» στηρίχθηκε στον θάνατο των πατέρων τους και την καταστροφή της Πατρίδος τους.

Και στην Αλβανία παρουσιάστηκε ο σχηματισμός «Κατάλογος της Φυσικής Αλβανίας» με την εκπροσώπηση τοπικών αρχών από την νότια Σερβία που μιλάνε ευθέως για Μεγάλη Αλβανία και ειρηνική αλλοίωση συνόρων. Ο δε εμπνευστής της «Φυσικής Αλβανίας» και πρώην σύμβουλος τριών Αλβανών πρωθυπουργών Ντανάι λέει ότι «το νέο αλβανικό κράτος το οποίο θα συμπεριλάβει περιοχές με αλβανικό πληθυσμό στην Αλβανία, το Κόσοβο, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και την Ελλάδα, πρόκειται να ιδρυθεί μέχρι το 2013».

Η αισιοδοξία των εχθρών μας στηρίζεται στο πατρονάρισμα των μεγάλων νεοταξικών δυνάμεων, όπως την παρουσία «Ευρωπαίων» και Αμερικανών εκπροσώπων που σημειώθηκε στην παρουσίαση της «Φυσικής Αλβανίας». Στηρίζεται όμως και στην προσυμφωνημένη υποχώρηση ραγιάδων ηγετίσκων.

Μεγάλη φασαρία λέει προκλήθηκε στην Κύπρο όταν ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της «Ευρώπης» Τούρκος Τσαβούσογλου επισκέφτηκε μετά τις συνομιλίες με την κυπριακή ηγεσία τα Κατεχόμενα, συνομιλώντας με τις ψευτοαρχές περνώντας το βράδυ του εκεί. Με τους Κυπρίους πολιτικάντηδες να λένε πως ο Τσαβούσογλου εξίσωσε τον θύτη με το θύμα. Ναι, έτσι είναι. Αλλά και οι ίδιοι δεν εξισώνουν τον θύτη με το θύμα όταν δέχονται τις συνομιλίες για διζωνικές ομοσπονδίες, ρύθμιση περιουσιών και δύο «κοινότητες»; Σίγουρα ναι.

Και οι εξουσιαστές της ενταύθα σοσιαλιστικής διακυβέρνησης δεν αντέδρασαν όταν ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου είπε ότι «ο διασκορπισμός των νησιών και το γεγονός ότι πολλά θέματα είναι αλληλένδετα καθιστούν το ζήτημα του Αιγαίου περίπλοκο». Καμία αντίδραση δεν υπήρξε όταν ακόμη ο Νταβούτογλου είπε ότι «οι συνομιλίες αυτές προχωρούν αμοιβαία με καλοπροαίρετο τρόπο και σύμφωνα με την αντίληψη συμβιβασμού».

Ο κύριος αυτός μας είπε ότι δεν θέλει την αντιπαράθεση αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, αλλά την διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Γι’ αυτό μας έρχονται οι στρατιές των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που έχουν ανάμεσά τους φανατικούς οπαδούς της σαρία και γι’ αυτό θέλει την κατάργηση της βίζας για τους πολίτες της η Τουρκία.

Δεν μας είπε κανείς επιπλέον γιατί στην κοινότητα της Οργάνης στην Ελεύθερη Θράκη Μας δεν υπάρχει στο κοινοτικό γραφείο ελληνική σημαία από το τέλος Ιουλίου του 2010. Αλλά και δεν μας είπαν ακόμη γιατί δεν έγιναν οι κοινές ασκήσεις της ελληνικής αεροπορίας με τις αντίστοιχες δυνάμεις του αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ με ελληνική κι όχι με γαλλική ευθύνη όπως ψευδώς ελέχθη σύμφωνα με τους Γάλλους. Για να γίνουν το ίδιο διάστημα, αρχές Νοεμβρίου ασκήσεις με την Ελλάδα, την Τουρκία, την Βουλγαρία και το ΝΑΤΟ για να μας ευχαριστήσουν προφανώς που δεχόμαστε το διαβόητο νέο νατοϊκό δόγμα που οδηγεί ουσιαστικά στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο και την απώλεια ελληνικής κυριαρχίας προς όφελος της Τουρκίας.

Απαξιώνει η πολιτική μας ηγεσία την συμμαχία με την Γαλλία, όπως κάνει και με την Ρωσία σε ανάλογες περιπτώσεις ασκήσεων, στο ζήτημα του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης που αναζωπυρώνει τώρα ο Πούτιν και την επίσκεψη ρωσικού πληρώματος πολεμικού πλοίου που την 28η Οκτωβρίου συμμετείχε στις Σπέτσες σε εκδηλώσεις Τιμής των αγώνων των πατέρων μας.

Ο Ελληνισμός δεν υποστέλλεται και δεν εκχωρεί την λευτεριά του σε ξένες πολιτικές διοικήσεις και σχεδιασμούς. Επιβάλλεται όμως να κάνει την δική του επανάσταση αρχών για την επιστροφή της εθνικής μας κυριαρχίας στους Έλληνες. Έργο που αντιστοιχεί σε μια Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: