ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΘΗΝΑ 25-11-2010 .

Οι δυνάμεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, εκμεταλλευόμενες πλήρως τα εθνικά και οικονομικά προβλήματα που οι ίδιες και οι εδώ εκπρόσωποί τους έχουν διασπείρει στην Πατρίδα μας, έχουν θέσει ως υπέρτατο στόχο την αλλοίωση της χριστιανικής φυσιογνωμίας της Ελλάδος. Τους ενδιαφέρει το πλήγωμα της θρησκευτικής προσωπικότητας του λαού μας γιατί συνδέεται τόσο με την εθνική ταυτότητα, το αγωνιστικό φρόνημα και την Πίστη όσο και με την ελεύθερη προσωπικότητα των Ελλήνων. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον αδούλωτο Έλληνα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους της πιο μακραίωνης δουλείας. Η ένθεη προσωπικότητα και το πατριωτικό ιδεώδες στήριζαν την πολιτική κραταίωση και την πολιτισμική παρουσία του Ελληνικού Έθνους, μα και υποστήριζαν τους αγώνες της Ελληνικής Φυλής στην αποτίναξη κάθε είδους δεσμών.

Στην εποχή μας όμως τα δεσμά που γυρεύουν οι εχθροί των λαών και των εθνών να περάσουν στον Ελληνισμό είναι πιο σκληρά και πιο ύπουλα από αυτά που μας φέρανε με τα όπλα οι αιώνιοι εχθροί του Γένους μας σαν τους Τούρκους. Τα δεσμά αυτά μας έρχονται ως μέτρα τάχα εξασφάλισης άνετης διεκπεραίωσης των οικονομικών υποχρεώσεων και στη συνέχεια ως οδοστρωτήρας αλλοιώσεως και μηχανισμός καθημερινής παρακολουθήσεως της ζωής μας. Μιλάμε φυσικά για την διαβόητη Κάρτα του Πολίτη που τόσο πομπωδώς έχει προαναγγελθεί η έλευσή της από πολύ νωρίς τόσο από τον πρωθυπουργό Παπανδρέου όσο και από τα υπόλοιπα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια και τους πολιτικούς λαγούς και παρατρεχάμενους της σοσιαλιστικής λαίλαπας.

Σκοπός της πρώιμης γνωστοποίησης της νέας Κάρτας είναι να εθιστεί ο ελληνικός λαός ούτως ώστε με την διαρκή και ωραιοποιημένη παρουσία της να γίνει άμεση και εύκολη η αποδοχή της, αφού θα έχει καταστεί γνώριμη και τάχα αναγκαία. Η παρουσίαση τόσων ριάλιτυ στην τηλεοπτική καθημερινότητα και η παρουσία άλλων τόσων καμερών για την αντιμετώπιση της καλπάζουσας νεοταξικής εγκληματικότητας έχουν σαφή προσανατολισμό την αποδοχή του δήθεν ανώδυνου χαρακτήρα της παρακολουθήσεως του ιδιωτικού βίου του πολίτη. Άλλωστε μεγάλο μέρος του λαού μας αδυνατεί να συλλάβει το ρόλο του μικροτσίπ στην σύσταση της Κάρτας του Πολίτη, την ακολουθία του δυσώνυμου αριθμού 666 του Αντιχρίστου και την δυνατότητα της αφαίρεσης των περιουσιακών στοιχείων με την σταδιακή αντικατάσταση του συμβατικού από το πλαστικό χρήμα και την εύκολη αφαίρεση οικονομικών δεδομένων των ανυπάκουων που θα έχουν αφεθεί προηγουμένως στην ανόητη αποδοχή της σύγχρονης σκλαβιάς τους.

Οι νέες πληροφορίες ωστόσο που φτάνουν καθημερινά και οι σπασμωδικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται από τους σκοτεινούς νεοταξικούς κύκλους σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεως για τον ανθελληνικό, αντίχριστο και επικίνδυνο χαρακτήρα της. Για ποιο λόγο άραγε απειλήθηκε προσφάτως η ζωή του Πατριώτη Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και γιατί τελικά επιλέχτηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία; Από ποιους ακριβώς κινδυνεύει ο Δεσπότης Πειραιώς και τι σχέση έχει αυτή η απειλή όχι μόνο με τους πύρινους λόγους του ενάντια στην ηθική σήψη αλλά και ενάντια στον πόλεμο που αντιμετωπίζει η Ελληνοορθοδοξία και τον καταγγελτήριο λόγο του για την πολεμική που υφίστανται από κοινού η προσωπικότητα του ατόμου, η ελευθερία της Πατρίδος και η παρουσία του Θεού στην ζωή του Έλληνα; Μεθοδεύσεις στις οποίες ο Μητροπολίτης Πειραιώς στηλιτεύει και ενοχοποιεί τον ενεργό ρόλο της Κάρτας του Πολίτη. Την ώρα που η πρόωρη για ψυχολογικούς λόγους απόδοση της Κάρτας του Πολίτη στο Στρατό και την Αστυνομία και η άρνησή της αποφέρει την «δημοκρατική» απόταξη.

Τώρα έρχεται στο φως της επικαιρότητας ένα διαφωτιστικό βίντεο που μας δείχνει τον ακριβή τρόπο λειτουργίας της Κάρτας του Πολίτη. Με την μεταφορά μέσα από ειδικές κάμερες οπτικοακουστικού υλικού της ακριβούς παρουσίας των πολιτών που διαθέτουν τη διαβόητη Κάρτα και την επισήμανση των πολιτών αυτών με συγκεκριμένη κόκκινη φωτεινή σήμανση στην περίπτωση που αυτοί χρωστούν στις αδηφάγες τράπεζες του νεοταξικού «μας» συστήματος. Η δε κάμερα παρακολουθεί διαρκώς τις μετακινήσεις των πολιτών, αποδίδοντας πλήρη εικόνα στον κεντρικό υπολογιστή του συστημικού ελέγχοντος. Και φυσικά τα προσωπικά δεδομένα εύκολα μπορούν μέσω της διατραπεζικής και εμπορικής συναλλαγής να διοχετευθούν σε πολιτικές και άλλου είδους Αρχές. Ας δούμε τώρα αυτά εδώ τα βίντεο http://www.votegreece.gr/archives/6100

http://www.facebook.com/video/video.php?v=106587712743003&comments

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: