ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΔΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 23-11-2010 .

Το σάπιο πολιτικό τοπίο με την αισχρή και μεθοδευμένη χρεοκοπία της Πατρίδος μας έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και μαζί μ’ αυτή την σαπίλα έρχεται στο προσκήνιο και ο εξίσου σαθρός χαρακτήρας της Καθεστηκυίας Τάξεως. Είναι ορατό πέραν πάσης αμφισβήτησης το γεγονός ότι η Ελλάδα απειλείται με μαθηματική ακρίβεια με ελεγχόμενη πτώχευση. Μια πτώχευση που ήταν και παραμένει εξαρχής ο στόχος των πολιτικών και οικονομικών αφεντικών των γραικύλων πολιτικάντηδών «μας» που όλοι μαζί σκαρφίστηκαν το δήθεν απαραίτητο μνημόνιο προκειμένου να σύρουν ειρηνικά τη χώρα μας στα ενεχυροδανειστήρια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ο χαρακτήρας του χρέους, η δομή του δημοσίου τομέα και της πολιτικής του διοίκησης και η διαχείριση των προσφερόμενων λύσεων οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το σύρσιμο της Ελλάδος στο μνημόνιο δανειοδότησης των παγκόσμιων τοκογλύφων δεν έγινε για την σωτηρία, αλλά για το σίγουρο και εξασφαλισμένο πωλητήριο της Πατρίδος μας. Για τον ακρωτηριασμό της και την υπαγωγή της στα δίχτυα της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης. Η Ελλάς μάλιστα χρησιμοποιείται αδίστακτα ως πειραματόζωο και μέσο κατάλυσης τής από καιρό κυριευμένης και ημιθανούς Ευρώπης. Οι περιπτώσεις των χωρών που σύρονται μετά από εμάς στα μαύρα μνημονιακά δίχτυα με πρώτη την Ιρλανδία δεικνύουν, σε συνδυασμό με την διατήρηση των οικονομικών προβλημάτων στις δήθεν κραταιές ΗΠΑ, ότι η κατάλυση των εθνικών κρατών διέρχεται με φόρα μέσα από ένα επερχόμενο κραχ.

H ελληνική οικονομία είναι εξαιρετικά ευάλωτη από την δομική κατασκευή που έχουν σκοπίμως στήσει οι πολιτικάντηδες του καθεστώτος. Η οικονομική απαξίωση και η ληστρική φοροεπιδρομή σε βάρος της ελληνικής παραγωγικής διαδικασίας και επιχειρηματικότητας έχει οδηγήσει την εθνική οικονομία στα γρανάζια των απανωτών δανείων και τοκισμών. Ο υπερδιογκωμένος δημόσιος τομέας είναι παθογένεια εξίσου συστημική αφού το πολιτικό σύστημα ενίσχυσε τον τομέα των υπηρεσιών προκειμένου να βολέψει στρατιές ψηφοφόρων που τώρα ευκόλως ξεπουλούν και εξαθλιώνουν όταν ήδη το σύνολο του ελληνικού λαού βιώνει τις περικοπές μισθών και συντάξεων, την ακρίβεια και την ανεργία σε μια Ελλάδα καμωμένη μόνο για ξένους. Και η αχρήστευση πιο πρόσφορων λύσεων από το εθνοκτόνο μνημόνιο, με προβάδισμα τον εθνικό πλούτο και κατόπιν τις έτερες πιο συμφέρουσες λύσεις σαν αυτή της Ρωσίας με ανταποδοτικά αμυντικά οφέλη, επαληθεύουν τον εξαρχής δόλιο σχεδιασμό του προδοτικού μνημονίου.

Έρχονται λοιπόν τώρα δύο επίκαιρα και στοχευμένα δημοσιεύματα να δώσουν τα τελικά πειστήρια του μεγάλου εθνικού εγκλήματος που μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές είχαν το θάρρος και την καθαρότητα των αυθεντικών πατριωτικών προθέσεων να επισημάνουν. Το ένα αφορά το δημοσίευμα του Γιάννη Πρετεντέρη στο Βήμα με τίτλο «Εκλογές την Άνοιξη;». Εκεί επισημαίνεται η δυσκολία στην απόδοση από την τρόικα προς την Ελλάδα των προσεχών δόσεων του δανείου. Ως λόγοι εμφανίζονται η νέα αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 που επιβαρύνει το 2010 και οι διαβόητες διαρθρωτικές αλλαγές που γυρεύουν να διαλύσουν τις εργασιακές σχέσεις μέσω της υποβάθμισης των συλλογικών έναντι των επιχειρησιακών συμβάσεων και να ξεπουλήσουν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας σε ξένα συμφέροντα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει λόγο για την περίφημη ελεγχόμενη πτώχευση που επισύρει σε περίπτωση έλλειψης της διαβόητης οικουμενικής κυβέρνησης την προσφυγή στις εθνικές κάλπες εν μέσω χρεοκοπίας έως την Άνοιξη του 2011.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Financial Times σε άρθρο της αναφέρεται σ’ αυτή ακριβώς την ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδος, λέγοντάς μας ότι ο «καβγάς» τραπεζιτών και δικηγόρων είναι το πότε θα συμβεί αυτή. Κάποιοι προσδιορίζουν την πτωχευτική ανακοίνωση το δεύτερο τρίμηνο του 2011 και κάποιοι άλλοι το τρίτο. Ενώ επισημαίνεται ακόμη η αδυναμία των στόχων για τα έσοδα και τις δαπάνες.

Ιδού λοιπόν ο προδοτικός ρόλος των πολιτικάντηδων όταν τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται προ της τελικής τους σκυλεύσεως σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και από κοντά Ήπειρο. Οι δε ελεγχόμενες πτωχεύσεις μπορούν να συμψηφίζονται ενδεχομένως με την «αδυναμία» διεκδικήσεων των εθνικών μας δικαίων. Το έργο των «αντιπαραγωγικών» Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αυξάνεται επιτακτικά προκειμένου να αποτραπούν τα άνομα και τα ξένα χέρια από το να πληγώσουν το Σώμα της Ελλάδος. Ο Ελληνικός Στρατός, τούτες τις στιγμές που αλαζονικά «συμμαχικά» και εχθρικά συμφέροντα πλησιάζουν την περιοχή μας, είναι ο μέγιστος εγγυητής της εθνικής μας ασφάλειας. Και στον οποίο αφιερώνουμε αυτό εδώ το βίντεο http://melostisneos.wordpress.com/2010/11/21/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9/

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: