ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 6-5-2012.

Οι προκλήσεις που έχει δεχτεί η πατρίδα μας σε βάρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και της εδαφικής της ανεξαρτησίας από την Τουρκία είναι πολλές. Το δε ελληνικό αίμα που έχει χυθεί για την προάσπιση της λευτεριάς μας ακόμη και σε καιρό ειρήνης έχει θεμελιώσει θυσιαστήριο και ιερό βήμα άφθαστου ελληνικού ηρωισμού που ζητά το σεβασμό όλων μας. Κι όμως υπάρχουν ορισμένα ποώδη αναστήματα ελληνόφωνων πολιτικάντηδων και κάποιοι ψευδεπίγραφοι σύμμαχοι, θρασύδειλοι μειοδότες και θρασείς συντονιστές του τουρκικού επεκτατισμού, που ανοίγουν το δρόμο στους εκβιασμούς που δεχόμαστε απολύτως ωμά και κυνικά.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τους γραικύλους πολιτικάντηδες να ζητούν ψυχραιμία κάνοντας επίδειξη ενδοτικής ακράτειας και προδοτικής ελληνοτουρκικής προσέγγισης. Τώρα πλέον η αυτοσυγκράτηση του ενδοτισμού αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική του διεθνιστικού νεοταξισμού με τους αληθινούς εντολείς πολιτικάντηδων και Άγκυρας να ζητούν από τα ενταύθα υποπόδιά τους την συντριβή του εθνικού συμφέροντος προς χάριν των γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων μισελλήνων.

Η Τουρκία για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεύει την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης Ιερής Συμμαχίας. Τούτη τη φορά η Άγκυρα έφτασε στο σημείο να στείλει στη Θράκη Μας συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να καλύψει τις προεκλογικές κινήσεις του ΠΑΣΟΚ. Η απόφασή της να παραμείνει το τηλεοπτικό συνεργείο έως πέρατος των εκλογών ήταν ενδεικτική των προθέσεων όπως και οι δηλώσεις στην κάμερα των τουρκοφρόνων.

Η Τουρκάλα δημοσιογράφος μίλησε ξεκάθαρα για τις συνομιλίες που είχε με τους υποψήφιους βουλευτές της «τουρκικής» μειονότητας κι όχι της μουσουλμανικής όπως είναι το ορθό. Ο διαβόητος «σοσιαλιστής» βουλευτής Χατζηοσμάν μιλώντας στο TRT αναφέρθηκε στην επιδίωξη της «τουρκικής μειονότητας» να βγει νικηφόρα από τις εκλογές εκλέγοντας δικούς της εκπροσώπους, ενώ προωθήθηκε η συνθηματολογία «η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο».

Η τουρκική επιθετικότητα βαδίζει βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και γεωπολιτικού σχεδιασμού σε όλα τα μέτωπα των σε βάρος μας διεκδικήσεων. Η συνέχεια αυτών μεταφέρεται σε Κύπρο και Αιγαίο. Η ανακοίνωση των τουρκικών ερευνών για υδρογονάνθρακες εντός της κυπριακής ΑΟΖ συμπληρώθηκε από αντίστοιχη ανακοίνωση για τα ελληνικά χωρικά ύδατα νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου, δηλαδή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Στόχος της Τουρκίας είναι αφενός μεν να νομιμοποιήσει τον Αττίλα στην Κύπρο και να αρπάξει κυπριακή γη και ελλαδικά χωρικά ύδατα και αφετέρου να εδραιώσει αυτήν την αρπαγή με την είσοδό της στα ενεργειακά παιχνίδια Ισραηλινών, Αμερικανών και λοιπών «συμμάχων».

Η τυπική επαλήθευση έρχεται δια στόματος του Τούρκου υπουργού αρμόδιου για τις σχέσεις με την «Ε»Ε Μπαγίς ο οποίος δήλωσε προσφάτως για την Κύπρο Μας ότι «όταν ο ήλιος ανατέλλει το πρωί, ανατέλλει σε δύο ξεχωριστά κράτη». Ζητώντας διεθνή διάσκεψη, ο τουρκομογγόλος είπε πως τα «δύο κράτη», εξισώνοντας τους κατακτημένους με τους κατακτητές, είτε θα ενωθούν είτε θα πρέπει να βρουν άλλη λύση «συνεννόησης».

Η Τουρκία θέλει να πράξει με την Κύπρο ό,τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει με το Καστελόριζο. Έλληνες αξιωματικοί σχολιάζοντας την τουρκική ανακοίνωση για τη διενέργεια δύο στρατιωτικών ασκήσεων το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, αναφέρθηκαν στην μεγάλη πιθανότητα θερμού επεισοδίου δεδομένου ότι οι Τούρκοι θέλουν να «εξαφανίσουν» το Καστελόριζο. Να το απαγάγουν δηλαδή όπως και την Κύπρο σε μια ζώνη τουρκικών συμφερόντων, κάτι που φυσικά απαιτεί πόλεμο.

Η απάντηση από την πλευρά της Κύπρου και του αμερικανοκομμουνιστή προέδρου Χριστόφια έρχεται με την πρόταση για το άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής των Βαρωσίων υπό τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών και του λιμανιού της Αμμοχώστου υπό τη αιγίδα της «Ε»Ε. Πρόταση όμως που διαβιβάστηκε στην Τουρκία και μάλιστα δια του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης Ντεμιτράς που σχεδιάζει την οικονομική κατάληψη Μητροπολιτικής Ελλάδος και Κύπρου από την Τουρκία ως δήθεν λύση στα εθνικά και οικονομικά προβλήματα.

Η Τουρκία κάνει ένα βήμα παραπέρα και εκβιάζει τις εταιρίες από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Γαλλία προκειμένου να μη συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο των αδειοδοτήσεων για τις έρευνες στα ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου Μας. Η Γαλλία θέλει να κλείσει το ρήγμα που προέκυψε με το αρμενικό ζήτημα, η Κίνα βρίσκεται σε συνομιλίες με την Άγκυρα και η Ρωσία βρίσκεται σε θέση αναμονής λόγω της αρνητικής θέσης απέναντί της από τους γραικύλους πολιτικάντηδες.

Η ρωσική πρόταση περί ιδιωτικοποίησης του ελληνικού δικτύου μεταφοράς ενέργειας απορρίφτηκε από τον οίκο…Ρότσιλντ. Και οι αμερικανοσιωνιστικές εταιρίες βλέπουν τις ενεργειακές ευκαιρίες ερεθίζοντας όμως την Τουρκία που αξιώνει τις οθωμανικές της αυταπάτες. Σε ερώτηση Κυπρίων δημοσιογράφων η ψευτοευρώπη συστήνει αυτοσυγκράτηση στην προκλητικότητα των Τούρκων σε Ρόδο και Καστελόριζο μέσω του επιτρόπου για τη διεύρυνση Φούλε ζητώντας παράλληλα πολιτική λύση στο ζήτημα της Κύπρου. Παρέχεται δηλαδή ουσιαστική κάλυψη στις τουρκικές ενέργειες που αποσκοπούν στον πόλεμο.

Το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος πάντως δεν είναι ο ενδοτισμός αλλά η αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων και η ανάπτυξη ενός ισχυρού Ελληνικού Στρατού από ένα Εθνικό Κράτος αποφασισμένο να σηκώσει ανάστημα ελεύθερης και δυνατής υπάρξεως. Το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς, απαλλαγμένο από εσωτερικά βαρίδια, με εθνικά επωφελείς συμμαχίες, θα διαμορφώσει την Ελλάδα των απαιτήσεων και διεκδικήσεων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


2 σχόλια:

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔAΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ , ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤOΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΥΖΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ , ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΞΩΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔAΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ , ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤOΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΑ ΡΥΖΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ , ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΞΩΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.