ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 7-5-2012.

Η μεγάλη αντεπίθεση των Ελλήνων έχει προκαλέσει αναλύσεις επί αναλύσεων και έχει φέρει στο προσκήνιο αιτιάσεις με διαφορετική βάση και ερμηνεία. Αιτιάσεις που διαθέτουν το στοιχείο της διασποράς του στοχευμένου φόβου και άλλες πάλι αιτιάσεις που διαψεύδονται από τις ίδιες τις κινήσεις προσώπων και ομάδων του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Η άνοδος του Ελληνικού Εθνικισμού αποτελεί την υγιή αντίδραση του Έθνους της υπηρηφάνειας ενάντια στο κράτος της υποτέλειας που θα επιφέρει το νέο κράτος, την Νέα Ελλάδα της εθνικής ισχύος και της λαϊκής κυριαρχίας που τόσο φοβούνται και πολεμούν οι εκφραστές και οι κολαούζοι της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.

Έκθεση πρεσβείας μεγάλου δυτικού κράτους αναφέρεται στις αποχωρήσεις βουλευτών από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και στις φυγόκεντρες τάσεις που έχουν δημιουργήσει αυτές μέσα από τις πιέσεις του εκλογικού σώματος. Η ίδια έκθεση λέει ακόμη ότι η πτώση των εκλογικών ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα ωθήσει και άλλους βουλευτές στην έξοδο από αυτά τα κόμματα με οδηγό όμως το πολιτικό τους μέλλον που θα το αναζητήσουν αλλού.

Στην ουσία επαληθεύεται η θέση μας ότι τα κόμματα που ξεπηδούν μέσα από το Σύστημα ως δήθεν λύση είναι στην πραγματικότητα το μαξιλαράκι για την επιβίωση του Συστήματος με την εξασφάλιση αξιωμάτων και καρέκλας στους μετανοημένους τάχα ψευτοσωτήρες. Αυτή είναι η μέγιστη διαφορά από τον Εθνικιστή που κινείται και δρα αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον Πατρίδος και λαού με πυξίδα την Ιδέα του Έθνους. Η Ιδέα εμπρός και ξωπίσω με τις σημαίες τού Έθνους εμείς.

Όμως η έκθεση της πρεσβείας τού μεγάλου δυτικού κράτους λέει και κάτι άλλο χαρακτηριστικό ως προς τις ευθύνες του καθεστώτος και τον τρόπο ελέγχου των μαζών. Σημειώνει επί λέξει ότι «είναι άγνωστο το πώς και αν θα επιβιώσει η οικονομική ελίτ της χώρας που βάσιζε την ύπαρξή της στην πολιτική ελίτ την οποία ενίσχυε πάντα προεκλογικά για να έχει ανταποδοτικά οφέλη μετεκλογικά». Εμείς πάντως που έχουμε ζήσει την πολιτική πραγματικότητα της Πατρίδος μας το λέγαμε πάντα ότι η μια και μόνη ιδεολογία των καθεστωτικών κομμάτων περιγράφεται ξεκάθαρα από τις έννοιες της υποτέλειας και του υπόγειου χρήματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που ζήσαμε και την οποία τα ενδοτικά μαντριά φρόντισαν να την φτιάξουν σύντομη και πρόχειρη δίχως αντικαταστάσεις υπουργών, άπαντες φρόντισαν να κραυγάσουν ότι δεν θα επιτρέψουν την επέλαση της ακροδεξιάς. Τους κατανοούμε. Δεν γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε παντού. Ακόμη κι εκεί που δεν μας περιμένουν. Τα μηνύματα περί ενδεχόμενης νοθείας από όλες τις πλευρές βέβαια δεν τους επηρέασαν ώστε τελικά να αρνηθούν την παρουσία των Ρώσων παρατηρητών τη στιγμή που μαθαίναμε ότι πραγματοποιείτο μια επίσκεψη μελών του αμερικανοεβραϊκού παράγοντα της Β. Αμερικής στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών.

Στις Βρυξέλλες αναπτύσσουν μια συντονισμένη τακτική για την αντιμετώπιση της ανόδου του Εθνικισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη και μιλάνε για την αντιδραστικότητα της παράταξης. Λέγουν λοιπόν αυτοί οι τύποι ότι οι ευρωσκεπτικιστές έχουν βάλει στο μάτι το ευρώ και το σύστημα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών. Γιατί πραγματικά οι ψευτοευρωπαίοι ενδιαφέρονται για τη διάλυση των εθνικών οικονομιών και την εθνοφυλετική νόθευση των πληθυσμών.

Στην Ελλάδα το βιώνουμε πολύ καλά με την μείωση των μισθών, την αύξηση των τιμών, την ανεργία που προσκόμισαν ψευτοκρίση και ευρώ, αφού μόνο με το κλείσιμο της ελληνικής παραγωγής θα διατηρηθεί η οικονομική μας αιχμαλωσία. Όσο δε για τη μετακίνηση των πληθυσμών, την βλέπουμε στο εξίσου στημένο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.

Κατά τα άλλα ο αρχηγός της ΝΔ Σαμαράς μας είπε ότι θα καταργήσει το νόμο Ραγκούση περί ιθαγένειας στους λαθρεποίκους και θα απελάσει τους λαθρομετανάστες. Ο δε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος μας μίλησε για ένα σύστημα με πολλά κόμματα, χώρες και κυβερνήσεις που μπορεί να έχουν καταστάσεις που να μην μπορούν να ελεγχθούν και χαρακτήρισε παρανόηση την «λογική» πως ό,τι κι αν συμβεί, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε το ευρώ!

Ποιο ευρώ λοιπόν; Η παγκόσμια νεοταξική και αντίχριστη διακυβέρνηση είναι το μέλημα προσκυνημένων και των παγκόσμιων αφεντικών τους. Οι ελληνόφωνοι φρόντισαν να σφραγίσουν άρον – άρον την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα νέα αιματηρά μέτρα. Όμως μετά τις τελευταίες εκλογές άπαντες οι ντόπιοι νεοταξίτες ανησυχούν θρασύτατα από την άνοδο του ελληνικού εθνικισμού.  

Το ρεύμα στα σπίτια πολυμελών οικογενειών εξακολουθεί να κόβεται και οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας αυξάνονται με δραματικό τρόπο όταν προ κρίσεως η χώρα μας είχε παγκοσμίως τα λιγότερα κρούσματα. Η δε ανεργία στις χώρες του ευρώ είναι μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες και στην Ελλάδα από το 14,7% του περσινού Ιανουαρίου έφτασε στο 21,7% τον Ιανουάριο του 2012 σύμφωνα με την Eurostat. Και οι καθεστωτικές δυνάμεις σκέφτονται να λύσουν το φορολογικό ζήτημα με τον ερχομό του ηλεκτρονικού φακελώματος των φοροκαρτών.

Η Νίκη του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα γκρεμίσει το φαύλο νεοταξικό κράτος. Ο ερχομός του υπερήφανου ελληνικού έθνους στην εξουσία της μεγάλης και ανεξάρτητης Ελλάδος των κυρίαρχων Ελλήνων είναι φυσική νομοτέλεια και αποτελεί την μοναδική και αυθεντικά ελληνική Νίκη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







3 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Χαίρετε.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις
οτι οι σκέψεις σου δέν είναι και
μόνον δικές σου αλλα ομονοούν με
άλλων Ελλήνων. Ταυτίζομαι κε
Καραχάλιε και συγχαριτήρια. Θα
υπάρξουν και οι επόμενες εκλογές
σύντομα.

ΑΔΗΣ είπε...

Χαίρετε.
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις
οτι οι σκέψεις σου δέν είναι και
μόνον δικές σου αλλα ομονοούν με
άλλων Ελλήνων. Ταυτίζομαι κε
Καραχάλιε και συγχαριτήρια. Θα
υπάρξουν και οι επόμενες εκλογές
σύντομα.

polapopsis είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ