ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ



ΑΘΗΝΑ 14-7-2014.

Ο νεοταξικός παράγοντας και τα κομματικά του φερέφωνα τού λεγομένου «συνταγματικού τόξου» λειτουργούν λίαν επικινδύνως και διασπαστικά σε βάρος τής εθνικής μας συνοχής και τού πατριωτικού συναισθήματος. Η αποδόμηση τής ελληνικότητας σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, η διάσπαση τής ενότητος τού λαού, ο ακρωτηριασμός εθνικού εδάφους, η μετατροπή τής Ελλάδος σε ένα μικρό πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο στα χέρια τού νεοταξικού κτήνους είναι η στόχευση των μισελλήνων.

Ενοχλείται έντονα ο νεοταξισμός από την δραστηριότητα τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ενοχλείται από τις ενέργειες πάσης ελληνικής φωνής δηλαδή που κατευθύνονται υπέρ τής λαϊκής κυριαρχίας και τής εθνικής ισχύος τού Ελληνισμού. Και έτσι όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι ολετήρες τής Φυλής μας φτιάχνουν ένα δικό τους πλαίσιο δικαίου και πολιτικής πρακτικής, μια ψεύτικη πολιτεία που μετατρέπει τούς Έλληνες σε σκλάβους και την Ελλάδα σε ένα χώρο δίχως ιστορικές μνήμες, εθνική συνείδηση, δικαιώματα και στρατηγικό στόχο.

Αγνοούν όλοι αυτοί οι περιττοί και οι φαύλοι σε ελληνική γη και οικουμένη, όλοι αυτοί οι εισβολείς τής ζωής τού Αληθινού Έλληνα, το κοφτερό ξίφος τής δικαιοσύνης που βαστάει ο Έλληνας. Νομίζουν λανθασμένα πως δεν βλέπουμε την στρατηγική τής περικύκλωσης σε εξωτερικό γεωπολιτικό επίπεδο και εσωτερικό κοινωνικό επίπεδο που εφαρμόζουν σε βάρος μας. Τον ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν σκορπίζοντας εγκληματικότητα, αναταραχές, σφαγές, οικονομική εξόντωση, θρησκευτικές διαμάχες, ενοχοποίηση τού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι όλα τούτα εντός συνόρων μα και σε γεωστρατηγικό βάθος.

Κούνια που τούς κούναγε όλους τούς εμπόρους ελπίδων ψεύτικων και φόβων. Τα βλέπουμε όλα και είμαστε έτοιμοι για την μητέρα των μαχών. Για μια μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει από την ελληνική καθημερινότητα. Από τις αυτοκτονίες Ελλήνων που θα αντιμετωπίσουμε ως έγκλημα γενοκτονίας και εσχάτη προδοσία εις βάρος τού Έθνους μας, την καταστροφή τής ελληνικής παραγωγής σε βάρος τής τροφοδοσίας, ανάπτυξης και ανεξαρτησίας τής Ελλάδος, έως το χτίσιμο Τεμένους στην Αθήνα για την νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης και την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος. Και το έγκλημα συνεχίζεται με την διαρκή αλλοίωση τής ελληνικής πνευματικότητας και σκέψης, τον εκτουρκισμό τής Θράκης και την εκτροφή εχθρικών διεκδικήσεων επί ελληνικού εδάφους.

Κάτω από αυτό το ναρκοθετημένο πεδίο σε βάρος τής εθνικής μας ζωής, δημιουργεί εξαιρετικά δυσμενές κλίμα η επιχείρηση από Έλληνες καθηγητές για την αποβολή τού όρου Ελληνική από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας τού Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή. Το σκεπτικό αυτής τής επικίνδυνης και ακατανόητης πράξης είναι ότι ο προσδιορισμός Ελληνική δεν προσδιορίζει κάποια επί πλέον δεξιότητα  και ότι «είναι πλεοναστικός και σε ορισμένες περιπτώσεις παραπλανητικός και εσφαλμένος»! Και φυσικά πάρα πολύ ορθά σηκώθηκαν αντιδράσεις σαν τού μέλους τού ΔΣ τού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου καθηγητή κ. Κουνάδη που λέει πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και για λόγους εθνικούς ενόψει και τού τόπου που εδρεύει το Τμήμα.

Αν υπάρξει αλλοίωση τού χαρακτήρα τής εκπαιδεύσεως στην ακριτική πύλη τής πατρίδος μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα το εκμεταλλευτεί η Άγκυρα που ήδη προωθεί ζητήματα τουρκισμού γλώσσας, εκπαίδευσης και εθνικής ταυτότητος στην Θράκη Μας. Στην δε Κομοτηνή πάλι, εκεί που το τουρκικό εν Ελλάδι κόμμα αναδείχτηκε με ευθύνη τού ψευτορωμέϊκου πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ηγέρθηκε ζήτημα ύποπτο με αφορμή αίτημα δημιουργίας κυνηγετικού συλλόγου από μουσουλμάνους κυνηγούς. Οι εν λόγω κυνηγοί ήταν ενταγμένοι στον τοπικό ελληνικό σύλλογο κυνηγών και η κίνησή τους έχει δημιουργήσει ανησυχητικά ερωτηματικά στους χριστιανούς συναδέλφους τους, καθώς δεν αναφέρθηκε ποτέ πρόβλημα από τούς μουσουλμάνους. 

Κάποιοι βάζουν φωτιές κοινωνικές και πολύ σοβαρές. Τα δε λαθρομεταναστευτικά κύματα συνεχίζουν να εγγίζουν την Πατρίδα μας, σε βαθμό που δεν ταιριάζει για μια χώρα που το ψωμί έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Αν αναλογιστούμε την αποκάλυψη από το BBC σχεδίου που επεξεργαζόντουσαν Βρετανία και ΗΠΑ για να στείλουν 100.000 εκπαιδευμένους τζιχαντιστές ισλαμιστές σε βάρος τής Συρίας και τού Άσαντ, αλλά ακόμη και την γενοκτονία που συντελείται στην ίδια τη Συρία, το Ιράκ, ακόμη και τις ρωσόφωνες περιοχές τής Ουκρανίας από έτερους πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, τότε η Ελλάς χρειάζεται άμεση στροφή συμμαχικής και εθνικής μα και κοινωνικής εσωτερικής πολιτικής υπέρ τής συνοχής και τής αμιγούς ελληνοποίησης τού κράτους μας.

Στην Κύπρο η Ρωσία έχει έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τις κυπριακές αρχές σε επίπεδο εθνικής άμυνας, ώστε να χρησιμοποιήσει το λιμάνι τής Λεμεσού και το αεροδρόμιο τής Πάφου για στρατιωτικούς λόγους σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης και ανθρωπιστικών αποστολών. Με τις πολιτικές και προπαγανδιστικές φωνές τής Εσπερίας να κάνουν λόγο για ριψοκίνδυνο τυχοδιωκτισμό των κυπριακών αρχών, παρά την δυτικόστροφη κυβερνητική γραμμή σε πολλά ζητήματα.

Η Εθνική Ασφάλεια είναι ζήτημα προτεραιότητας που κρίνει εκείνο το Έθνος που θέλει να ζήσει. Εκείνο το Έθνος που θέλει να κρατήσει τούς εχθρούς του εκτός τού εδάφους του και τούς πολίτες του προσηλωμένους και ενταγμένους εντός τής φυλετικής συνείδησης και τής εθνικής κοινότητας, ασφαλείς και Έλληνες. Αν λοιπόν η Κύπρος ως τέκνο τού Ελληνικού Έθνους βλέπει προς Ρωσία κι όχι μονόπλευρα, τότε η Μητέρα Ελλάδα έχει Ιερό Χρέος να προασπίσει την Ελληνικότητα και την Ελληνική Λαϊκή Κυριαρχία σε ελληνική κοινωνία και γεωπολιτική αυλή.

Η στροφή στην γεωπολιτική ωστόσο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι συγκυριακή ή υποκατάστατη προστάτη τού Έθνους, αλλά μια ανοικτή πολιτική συμπεριφορά που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους, την συνοχή τού λαού, την ισχυροποίηση τού Έθνους και το αδυνάτισμα των οικονομικών και στρατιωτικών του εχθρών. Κι αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται από γραικύλους που φακελώνουν Έλληνες Εθνικιστές πολίτες και στέλνουν τούς παρακρατικούς τους συνεργάτες να χτυπήσουν Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Της Δικαιοσύνης λοιπόν το κοφτερό ξίφος τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής έχει πλέον τον λόγο. Να τσακίσει τον γόρδιο δεσμό των καιρών μας. Να απομακρύνει ξενοκίνητους και γυρολόγους από τα πόδια μας. Να κάμει την Ελλάδα Ελληνική και Κοιτίδα Πολεμιστών που θα λειτουργήσει ως εστία ορθοδοξίας, πολιτισμού και εθνικής υπερδυνάμεως σε λεύτερη και πρώην αλύτρωτη ελληνική γη. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: