ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ



ΑΘΗΝΑ 23-7-2014.

Θαυμάσαμε το θράσος τού πολιτικάντη, όταν βουλευτής των φιλελεύθερων είπε πως δεν αναγνωρίζει το ηλεκτρικό ρεύμα ως δημόσιο αγαθό, γιατί οι Έλληνες μπορούν να γυρίσουν σε προπολεμικές εποχές και να ζήσουν με λάμπες. Θαυμάσαμε αμερικανοκομμουνιστή βουλευτή να μάς λέει με θράσος ότι χάρηκε με τον αποκλεισμό τής Εθνικής Ελλάδος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από την Κόστα Ρίκα, αφού η παράταξή του δεν αποδέχεται την εθνική ταυτότητα.

Είναι αυτοί οι προδότες σε όλα τα καθεστωτικά κόμματα που αρνούνται την ύπαρξη τής Φυλής, τροφοδοτώντας την ελληνική κοινωνία με κοσμοπολίτες και αναρχικούς. Και όλοι μαζί φέρανε στην μάνδρα τού Ελληνισμού τον νεοταξικό λύκο και ανοίξανε τον δρόμο στους ρέμπελους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Στο τιμόνι έχουμε πολιτικάντηδες που οι παππούδες κάποιων εξ αυτών έχουν συνεργαστεί με τις γερμανικές αρχές κατοχής στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο. Οι διαχρονικοί συνεργάτες των μισελλήνων που κατηγορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως «φασιστικό» είναι οι συνεργάτες των ίδιων κατοχικών αρχών τότε και τώρα. Άνθρωποι που οι πρόγονοι τους κάνανε χρυσές δουλειές και εργολαβίες με τον κατακτητή στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Άνθρωποι που εξακολουθούν να κάνουν τις ίδιες δουλειές με τους διεθνείς τοκογλύφους σήμερα, έχοντας στη διάθεσή τους μετοχές και καταθέσεις τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Αργυρώνητοι δωσίλογοι που φέρανε τον νέο κατακτητή με τα μνημόνια, προκειμένου να οδηγήσουν την Πατρίδα μας στον πλήρη αφελληνισμό σε γη και ψυχές.

Αυτός είναι ο απόλυτος και διαχρονικός τύπος τού γραικύλου πολιτικάντη. Και ο μόνος λόγος ύπαρξης τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι να προσφέρει τοποτηρητές και διαχειριστές τής παγκοσμιοποίησης, ανθέλληνες και ουδόλως Έλληνες, στο τοπικό προτεκτοράτο, στο ψευτορωμέϊκο που πρέπει επειγόντως να γίνει Ελλάς ξανά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταστεί το κράτος μας μακαρίτης, όπως αναγόρευσε η Τουρκία την Κύπρο μας, με την πλήρη αποδοχή των γραικύλων πολιτικάντηδων, ενώπιον τής επιτροπής σύνδεσης Τουρκίας και Ψευτοευρώπης.

Ήρθε λοιπόν μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια στο φως τής επικαιρότητας ο λόγος τής αντιδράσεως τής Κύπριας Ευρωβουλευτίνας κ. Θεοχάρους ενάντια στην σιωπηρή και πλήρη συνεργασία τού ελληνόφωνου υπουργού εξωτερικών Βενιζέλου στις έγγραφες απαιτήσεις τής Τουρκίας για αποκλεισμό τής Κύπρου από κάθε κρατική και διεθνή υπόσταση μέχρι επιτεύξεως τού σχεδίου τής ομοσπονδοποιημένης τουρκοποίησης.

Οι ψευτορωμιοί με την υποβολή διαβήματος προς την κυπριακή πλευρά για την αντίδραση τής κ. Θεοχάρους, λειτούργησαν για λογαριασμό τής τουρκικής πλευράς και των τουρκικών συμφερόντων, επομένως και των συμφερόντων τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου που θέλει υπό την υπηρεσία του τον Ελληνισμό και τα πλούτη του. Ενήργησαν προδοτικό κακούργημα μαζί με τούς συνοδοιπόρους τους στην Μαρτυρική Κύπρο Μας.  

Το σκηνικό τής προδοσίας έχει και συνέχεια. Θυμίζουμε πως η Τουρκία έχει ήδη πει ότι θα στήσει εξέδρα αντλήσεως πετρελαίου στο χώρο που τέμνονται η ελλαδική ΑΟΖ τού Καστελόριζου, η κυπριακή και η τουρκική που θα πάψει να είναι τουρκική μόλις συντριφτεί ο Τούρκος μεταξύ Ρωσίας και τής ερχομένης Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Μάθαμε λοιπόν ότι η Τουρκία απαίτησε εγγράφως από την «Ευρωπαϊκή» Ένωση να παραιτηθεί η Ελλάς από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα δώδεκα ναυτικά μίλια, προκειμένου οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας να μάς κάνουν την «χάρη» να άρουν την αιτία πολέμου που μάς έχουν θέσει, θράσος που θα έπρεπε να είχε στείλει ήδη στον πάτο τής θάλασσας την Τουρκία. Πράγμα που θα κάμει η Αληθινή Ελλάς, αφού η μόνη παραδεκτή και εθνικά συμφέρουσα εξωτερική πολιτική είναι ο θάνατος τής Τουρκίας και η επανάκτηση απάντων των ελληνικών εδαφών που προσωρινά είναι κατεχόμενα.

Όταν ο λύκος σε ενοχλεί, εσύ γδέρνεις τον λύκο και τού κλείνεις για πάντα το στόμα. Αυτή είναι η μόνη οδός για να πάψουν να σε ενοχλούν τα παράσιτα. Να τα πατήσεις κάτω από τις σόλες σου και να γίνεις εσύ Πανώρια Ελλάς η μία και μόνη Υπερδύναμη Δικαίου, Πίστης και Ατσαλιού. Σαν άλλοτε, σαν πάντα όπως οφείλεις, για να γαληνέψει ο κόσμος με την εξουσία των Ελλήνων Τέκνων Θεού και Πολιτισμού.

Τουναντίον, οι ξενοκίνητοι προδότες των Αθηνών, σοσιαλφιλελεύθεροι, μαρξιστές και τα λοιπά κομματικά τους υποκαταστήματα τής αστικής δημοκρατίας, ακούνε από την Άγκυρα και αποδέχονται την ύπαρξη τουρκικής τάχα μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας, σε μια παράλογη εξίσωση με την υφιστάμενη γενοκτονία και διωγμό ελληνική μειονότητα τής Αγίας Ρωμανίας Μας. Απαιτεί λοιπόν η θεραπαινίδα τού σιωνισμού Τουρκία, προ τής ημερομηνίας λήξης της, ενώπιον τής ψευτοευρώπης, την αναγνώριση από εμάς, κατά τα ρήματά της, εθνοτικής καταγωγής τής «τουρκομουσουλμανικής μειονότητας τής Δυτικής Θράκης»!

Ζητάνε ακόμη τα μεμέτια μουφτήδες εκλεγμένους στη Θράκη και δικαιώματα στα κοιτάσματα Αιγαίου και Κύπρου. Κι όλα αυτά, γιατί μεθοδεύεται η ήδη συμφωνηθείσα συνεκμετάλλευση με τον νεοταξίτη δανειστή των εθνών. Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία ξηλώνει τις επιγραφές στα ελληνικά και αρμενικά εκπαιδευτήρια τής Βασιλεύουσας για να βάλει τουρκικές. Ενώ η Άγκυρα με το τουρκικό κόμμα τής Θράκης μας θα μοιράσει δωρεάν τρόφιμα σε μουσουλμάνους, με αντάλλαγμα την τουρκικότητα. 

Απέναντι στον γραικυλισμό και τον βαρβαρισμό, μια γερόντισσα μοναχή είπε πως η κρίση θα ξεσηκώσει τον πεινασμένο ελληνισμό που θα μπει στο κοινοβουλευτικό άντρο για να ισοπεδώσει τούς γραικύλους. Πως θα έρθει προσωρινά στρατιωτική κυβέρνηση. Πως θα κατανικηθούν επιπλέον κοντά στο ψευτορωμέϊκο, το παρακράτος και οι λαθροεισβολείς ολοκληρωτικά και εξοντωτικά. Και πως η Τουρκία θα βρει τον πάτο που τής χρωστά η Ιστορική Δικαιοσύνη τής Φυσικής Ελλάδος. http://www.youtube.com/watch?v=BuGCs2l9rOg
Και η Φυσική Ελλάς θα είναι αποκλειστικά Λαϊκή, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

   

2 σχόλια:

Hellas Gr είπε...

Κύριε Καραχάλιο συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σας, είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω εδώ αν και το γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό πολύ πριν αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας, ένα από τα ελάχιστα πατριωτικά ιστολόγια με δικά σας εξαιρετικά άρθρα και όχι με αντιγραφές (copy paste) όπως είναι τα δικά μου και γι'αυτό άλλωστε δεν τα προωθώ.

ΤΟ ΦΡΑΚΟ (ειρωνικός τίτλος-προσωρινός για τους πολιτικάντηδες του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού-ανθελληνικού-κλεπτοκρατικού τόξου»

polapopsis είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!