ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΘΗΝΑ 1-8-2014.

Η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη σιωνιστικών πραγμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ιδιότυπο πλέγμα γεωστρατηγικού ελέγχου προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση. Είναι η σύνδεση τού οικονομικού χρέους με την εθνική κυριαρχία. Η παγίδευση τού κράτους στις δαγκάνες των διεθνών τοκογλύφων και η μετατροπή του σε προτεκτοράτο με ελαστικά γεωγραφικά όρια και ανελαστική πολιτική διοίκηση.

Η δανειοδότηση των κρατών έχει να κάνει με την σκόπιμη καταστροφή τής παραγωγής. Δεσμεύεις την επάρκεια των αγαθών όταν θέλεις να οδηγήσεις το έθνος που μισείς στο άκοπο και στημένο χρήμα. Και κατόπιν συνδέεις το στημένο χρήμα με τις εθνικές υποθέσεις τού κράτους. Πιο πριν έχεις στείλει ξένους στρατούς για να αδυνατίσεις μέσα από κατοχές βαρβαρικές και αιμοδιψείς το στοχευμένο κράτος. Αυτό ακριβώς το κράτος είναι η Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάς.

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει φροντίσει να φυτέψει τούς σπόρους του παντού. Μέσα στο προτεκτοράτο, μέσα στις ψεύτικες μεγάλες δυνάμεις, ακόμη και μέσα στους βαρβάρους. Οι ΗΠΑ, η Τουρκία, τα γειτονικά μας μορφώματα, ψευτοευρωπαίοι και ψευτοσύμμαχοι, η δήθεν φτωχή μας Ελλάδα, όλοι διοικούνται από τον Αιώνιο Άνομο. Και οι μόνοι που φροντίζουν τις εθνικές μας υποθέσεις είναι αυτοί που θέλουν να ενισχυθεί η ασφάλεια και η διεθνής θέση τής Ελλάδος. Οι Έλληνες Εθνικιστές. Διότι για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται φυλετική προσήλωση και ιδεολογική καθαρότητα.

Χρειαζόμαστε έναν πλέριο Εθνικό Κοινωνισμό. Χρειαζόμαστε άμεση σύνδεση τής εθνικής και τής κοινωνικής μας πολιτικής. Αυτή είναι η ουσία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και ο λόγος που το πολεμούν εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί. Ότι σκοπός και αποστολή μας είναι το χτίσιμο μιας Πολιτείας από χέρια ελληνικά που θα βαστούν το ίδιο επιδέξια το εργαλείο και το ξίφος. Διότι για να εξασφαλίσεις την εθνική σου ανεξαρτησία, πρέπει να θέσεις ως προϋπόθεση την ενδυνάμωση τής διεθνούς θέσης τής Πατρίδος. Να είμαστε ελεύθεροι και δυνατοί. Να αποκαταστήσουμε τα εδάφη που έχουμε χάσει. Και να σβήσουμε από τον χάρτη δυνάμεις και πρόσωπα που απειλούν το Ελληνικό Έθνος.

Η Ελλάς έχει μέλλον μονάχα ως Υπερδύναμη, ως αυτεξούσια και κοσμοπλάστρα. Τα ξένα σώματα που έχουν εισχωρήσει ανάμεσά μας θα εξουδετερωθούν. Δεν υπάρχουν διεθνιστικά μικρόβια και δουλικές συμπεριφορές. Δεν υπάρχουν αλαζονικές και υλιστικές ανηθικότητες. Υπηρέτες ξένων συμφερόντων και γυρολόγοι, λαθρεπιβάτες των συνόρων μας είτε ως χρηματάνθρωποι είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ψεύτικες πολιτείες, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Αν δεν υπήρχε ισχυρός λόγος, αν δεν υπήρχαν οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες, θα τις εφεύραμε. Η δημιουργία ισχυρών γεωπολιτικών ζωνών, η εύρεση επαρκούς στέγης για τούς πληθυσμούς μας, αλλά και το χτίσιμο ενός τείχους εθνικής ασφαλείας, όλα αυτά επαρκούν για να επιδιώξουμε την προέκταση τής Ελλάδος. Από την στιγμή ωστόσο που διαθέτουμε ένα μέγα εύρος αλύτρωτων πατρίδων, αμιγώς ελληνικών σε πληθυσμούς, μνημεία και πλούτη, περιοχές που έχουν δεχτεί το ευνόητο διεκδικητικό ενδιαφέρον τού σιωνιστή και των δούλων του, είναι εξίσου ευνόητο ότι θα χτίσουμε ελληνική γέφυρα με τον εθνικό κοινοτισμό, τον ελληνικό στρατό και την δική μας διεκδικητική πολιτική. Με την επαναφορά τής Μεγάλης Ιδέας για την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Να οργανώσουμε τον Ελληνισμό στις εστίες του. Να ελέγξουμε τις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις τού κράτους που βρίσκονται αδέρφια μας, είτε πρόκειται για εγγύτερα είτε μέσα στα σπλάχνα τής ομογένειας και τα κέντρα λήψεως των παγκόσμιων αποφάσεων. Να χτίσουμε τις συμμαχίες προσαρμοσμένες στον δικό μας γεωπολιτικό προσανατολισμό και την δική μας γεωστρατηγική επιδίωξη. Αλλά και να φτιάξουμε ελληνικό κράτος με δομή εθνικής και φυλετικής καθαρότητας. Με ένα κοινωνικό πλέγμα απολύτως ελληνικό, στηριγμένο σε έναν ανθρωπισμό εξίσου ελληνικό. Δίχως διεθνιστική χαραμάδα.

Δείτε τι συμβαίνει με τούς συμμαχικούς οργανισμούς, πολιτικούς και οικονομικούς. Βλέπουμε Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς μέσα στα Νατοϊκά Στρατηγεία και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Από το Νατοϊκό Στρατηγείο Λάρισας μέχρι τις διελεύσεις πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο. Και ακόμη μέχρι την αναμενόμενη ανάληψη τής θέσεως τού εκτελεστικού διευθυντή τού ΔΝΤ από Τούρκο τον προσεχή Νοέμβριο, όπως μάς πληροφορεί η τουρκοφυλλάδα Ταράφ. Με την Μέρκελ, σύμφωνα με την εφημερίδα Παρόν, να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο πως τούς Έλληνες πρέπει να τούς χώνεις το κεφάλι στο νερό και να το βγάζεις πριν σκάσουν! Για να τούς τα σκάμε σε χρήμα και γη.

Αλλά και μέσα στους υποτιθέμενα δικούς μας, «δικούς μας» όσο η Μέρκελ είναι Γερμανίδα, έχουμε τούς Αριστερούς τού Τσύριζα να διοργανώνουν συσσίτια ρατσισμού και μίσους μονάχα για Πακιστανούς. Με την συμμετοχή των πολιτικάντηδών τους, των συνδικαλιστών τους, των δημοσιοκάφρων τους, των νεολαίων τους. Με την κάλυψη των αμερικανοκομμουνιστών προς τούς παρακρατικούς τους και την ανοχή από κοινού με τούς σοσιαλφιλελεύθερους των διεκδικήσεων τής Αλβανίας σε ΑΟΖ, στην ελεύθερη Ήπειρο, στην ελληνική κοινότητα κι όχι μειονότητα τής Βορείου Ηπείρου Μας. Με την διαμόρφωση νέων διοικητικών χαρτών για την αλβανοποίηση των χωριών μας. Και την έλευση λαθρομεταναστών σε μια χώρα που τής στερούν το ψωμί.

Η Ελλάς διεκδικεί τον Ελληνισμό της. Η Ελλάς χτίζει από την αρχή τον κόσμο της. Η Ελλάς έχει καμωθεί ως βασίλειο Πολιτισμού και Ορθοδοξίας, ως Καστροπολιτεία Θεού και Ελλήνων. Αυτή είναι η Ελλάς που έρχεται. Νίκη – Νίκη – Νίκη, με οδηγό τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό Μας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: