ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ



ΑΘΗΝΑ 25-8-2014.

Συσκέπτονται, συνομιλούν και μεθοδεύουν την συνεργασία τους τα κομματικά μορφώματα τής αστικής δημοκρατίας. Αναφέρονται στους τρόπους που θα συγκολλήσουν την κεντροδεξιά πολυκατοικία, αυτήν που έκανε ρημαδιό την Πατρίδα μας, προσερχόμενη στα νεοταξικά μνημόνια. Και από την άλλη πλευρά, τα έτερα δουλικά τού ντόπιου νεοταξισμού, αυτά τής κεντροαριστεράς, βάζουν το δικό τους μυστρί στην επιδιόρθωση και τη συγκόλληση τής δικής τους επιχείρησης κατεδαφίσεως.

Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη πρόκληση να ζώνουν κοινωνικές, οικονομικές και εθνικές φλόγες τον λαό μας, με τούς ολετήρες τού Ελληνισμού να κάνουν σκέψεις για εκλογή προέδρου τής δημοκρατίας και παραμονή τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας στο κεφάλι μας. Να καταπολεμιέται και να γίνεται αντικείμενο πολιτικής προπαγάνδας η Ορθοδοξία μας ανάλογα με τα συμφέροντα των πολιτικάντηδων και τις εντολές των σιωνιστών δανειστών. Να κατεβαίνουν τα ιερά εθνικά μας σύμβολα σε μεγάλες γιορτές τής χριστιανοσύνης στις πύλες τού έθνους μας που μάς γυρεύουν οι μισέλληνες που μάς περιτριγυρίζουν. Αλλά οι ψευτορωμιοί να βάζουν στο σημάδι τον Λαϊκό Εθνικισμό μας και την Εθνική μας Ταυτότητα.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στους ψεύτικους ταγούς και τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα συνείδηση βαθιά στον ελληνικό λαό. Έχουμε μια κατοχική πολιτική διοίκηση που θέλει τον λαό μας διαιρεμένο, τρομοκρατημένο, ηττοπαθή και παραδομένο στους σχεδιασμούς για μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, δίχως εθνική συνείδηση, δίχως φυλετική αλληλεγγύη, απαιτήσεις και διεκδικήσεις. Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το κλίμα, τα κόμματα τής σάπιας αστικής δημοκρατίας που θέλουν να στηρίξουν ο ένας τα ρημάδια τού άλλου, φέρνουν στην βουλή το αντιρατσιστικό, δηλαδή ανθελληνικό νομοσχέδιο, που ποινικοποιεί τη σκέψη και την αντίδραση στον εποικισμό τής λαθρομετανάστευσης.

Το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προκάλεσε την δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση των ποντιακών συλλόγων, όπως αυτού τής Αργούς που αναφέρεται στην πλήρη απουσία ποινικών και πολιτικών ευθυνών ενάντια στα κομματικά μορφώματα που αρνούνται την Ποντιακή Γενοκτονία από τούς Τούρκους. Την ίδια στιγμή το εν λόγω νομοσχέδιο κάνει ρητή μνεία σε άλλα «ολοκαυτώματα», ενώ οι δράσεις ισλαμιστών σε Ασία και Αφρική σε βάρος χριστιανών δεν γίνονται αφορμή προσεκτικότερων σκέψεων. Οι Πόντιοι αδερφοί μας έκαμαν λόγο για δικτατορικό – φασιστικό νομοσχέδιο και για ζερβούς αναρχοφασίστες. Αναφέρθηκαν στην τροφοδότηση τού φαινομένου τού λαθροεποικισμού και στην άρνηση τής οικονομικής ενίσχυσης ποντιακών συλλόγων από δημοτικές αρχές επειδή δεν δέχονται ως μέλη αλλοδαπούς.

Δεξιοί και Αριστεροί και μεσαίοι πολιτικάντηδες επιπλέον νοιάζονται για το πώς θα περιορίσουν την άνοδο και πως θα ανακόψουν την δυναμική πορεία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πέραν ωστόσο από τις συνεργασίες των κομματικών τους ψευτοδημοκρατικών μορφωμάτων, έχουν την συνεπικουρία των εντολέων τους μέσα από διάφορους μη κυβερνητικούς τάχα οργανισμούς. Οργανισμοί σαν την διαβόητη «Ανθρώπινα Δικαιώματα Πρώτα» που δεν ανησυχεί φυσικά για τα εγκλήματα τού Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων, αλλά για την άνοδο τού Εθνικισμού στην Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή και στην Ουγγαρία με το Γιόμπικ. Και έτσι έβγαλε σχετική έκθεση αναφοράς στους δήθεν κινδύνους.

Και τι δεν είδαμε σ’ αυτήν την έκθεση. Για σχέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών με αξιωματικούς τού Ελληνικού Στρατού που είχαν τάχα συνεργαστεί με τούς Γερμανούς στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι και για χρηματοδότηση νεοδημοκράτη επιχειρηματία τής ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή για στολές των μελών της και συμβουλές σωστού κυνηγιού τάχα των λαθρομεταναστών.

Τα δε ελληνόφωνα ΜΜΕ φρόντισαν να αναμασήσουν τις ομολογημένες από «μάρτυρες» μπούρδες, αλλά δεν είπαν λέξη για την παραποίηση τού εθνικού μας συμβόλου στο πανηγύρι τού μοναστηριού τής Παναγίας τής Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη τον δεκαπενταύγουστο. Εκεί η ελληνική σημαία αντικαταστάθηκε από κάποια κομμάτια υφάσματος με δύο κάθετες λωρίδες, μπλε και άσπρη και τον σταυρό να απουσιάζει. Γιατί αυτό εξυπηρετεί την Τουρκία. Και γιατί όταν μια χώρα είναι κατακτημένη και διαλυμένη, από τα πρώτα σημεία που πέφτουν είναι η σημαία τής χώρας.

Λοιπόν, καιρός να τελειώνουμε με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ενσκήψει στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Η λύση είναι η αποκατάσταση τής Εθνικής μας Κυριαρχίας και η Ισχυροποίηση τού Εθνικού μας Κράτους. Για να αποκτηθεί η ελευθερία μας, η μόνη και ενδεδειγμένη οδός είναι η Ενότητα των Ελλήνων, η διαφύλαξη των Παραδόσεων και τής Εθνικής μας Ταυτότητος και η σύμπλευση που παρέχει η άνοδος τού Εθνικού Φρονήματος στην Εξουσία τής Πατρίδος μας.

Η Ελλάς ενώνει, σε αντίθεση με τα κόμματα τού «συνταγματικού τόξου» που κομματιάζουν την Πατρίδα και διαιρούν τούς Έλληνες. Η δυναμικότητα και η ζωντάνια τής Πατρίδος είναι το ασφαλές έδαφος για την εξόντωση των μισελλήνων και την δημιουργικότητα των Ελλήνων. Η δε πολεμική αρετή αποτελεί το ισχυρό αντίδοτο και την φυσική ροπή τού λαού μας ενάντια στην ηττοπάθεια και την μικρότητα που σκορπούν οι «φρόνιμοι» και οι «πολιτικά ορθοί». Κατά συνέπεια η μόνη Ελληνική Ιδέα που εκφράζει την Φυλή μας σε όλη την αλήθεια και τη φύση της, ο Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει αναμφισβήτητα Ελλάδα Ενωμένη και Καθαρή.

Οι ρωγμές τού ψευτορωμέϊκου όχι απλώς δεν θα διασωθούν, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να γίνουν σκόνη που θα την εξαφανίσει ο δυνατός αγέρας τής Ελληνικής Φυλής. Τα Εθνικά και τα Θρησκευτικά μας Σύμβολα, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μας είναι οι ασφαλείς πυλώνες που θα δώσουν την ώθηση για τον Νέο Πολιτισμό και το Νέο Τράνεμα τού Έθνους μας. Η ανάπτυξη τής Πατρίδος και η ενίσχυση τού γεωπολιτικού της ρόλου είναι έργο των Ηγεμονικών Ελλήνων που επιβάλλουν τα Ελληνικά Δίκαια και Συμφέροντα, των Ελλήνων που φτιάχνουν την Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα με την αδάμαστη θέλησή τους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

2 σχόλια:

pol είπε...

Αγαπητέ Σπύρο καλημέρα!!!

Έχω μια πρόταση να σου κάνω κι ελπίζω οι συνθήκες να βολέψουν την αποδοχή της από εσένα.

Είμαι ο Γιώργος Πολίδης, Γιώργος για εσένα, και είμαι ο διαχειριστής της ΟΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ osiaefxi.com

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν μου επιτρέπει την παρακολούθηση ενός ακόμη site, του δικού σου, τι θα έλεγες να δημοσιεύεις ως συντάκτης άρθρα σου απ' ευθείας εσύ ο ίδιος στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ;;;

Εάν στο επιτρέπουν οι συνθήκες και δεχτείς, θα δημιουργήσουμε ετικέτα είτε με το ονοματεπώνυμο σου είτε με τον όρο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ή κάποιο παράγωγο λόγου χάριν "Εθνικιστικός Αγών" Σπυρίδωνος Καραχάλιου, προσθέτοντας την στο μενού πλοήγησης στην αριστερή στήλη ή στο δεύτερο οριζόντιο μενού το οποίο διαθέτει πτυσσόμενα πλήκτρα στην ένδειξη-επιλογή ΕΛΛΑΔΑ.

Δες το με την ησυχία σου κι όταν αποφασίσεις μίλησε μου στο μέηλ: polgt@msn.com

polapopsis είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ Γιώργο. Η πρότασή σου είναι ενδιαφέρουσα. Θα σου στείλω απόκριση και στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο. Το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο προκειμένου να μπορέσεις να μου δώσεις πρόσβαση ανάρτησης άρθρων στην ιστοσελίδα σου είναι karachalios.spiros@gmail.com. Να είσαι καλά.
Σπυρίδων Καραχάλιος