ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΠΑΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ

ΑΘΗΝΑ 15-10-2014.

Το νεοταξικό δηλητήριο έχει βγει από την φιάλη τού κακού και απειλεί να πνίξει τις ελευθερίες των λαών και των πολιτών. Ανηθικότητα, απειλές εισβολής ερήμην των εθνών, αθεΐα και ασύδοτη διαφθορά τής πολιτικής, όλα στη διάθεση τού σιωνιστικού θηρίου. Και την ίδια στιγμή θεσπίζονται κανόνες περιορισμού τής σκέψης που απαγορεύουν τις δράσεις ανακατάληψης ουσιαστικά τής εθνικής κυριαρχίας στην οδό τής πίστης σε Θεό και Πατρίδα.

Μια αστυνομία σκέψεως αναπτύσσεται ολόγυρά μας προκειμένου να πιστέψουμε στην πολιτική ορθότητα τής ψευτοδημοκρατίας που βασίζεται στις διαρκείς εκπτώσεις των Αξιών και τής Φυλής μας. Να δεχτούμε τον δυναμίτη στα θεμέλια τού σπιτιού μας, όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες διορίζουν και εξακολουθούν να πλουτίζουν με πολυδαίδαλες δραστηριότητες και συναλλαγές. Να ανοίγουν τον δρόμο τού Έθνους στις κατοχές αλλοτινών εποχών, εκείνες που επανέρχονται ως εγγυητές ισλαμιστών γυρολόγων και Οθωμανών. Να βλέπουμε τις πολεμικές φωτιές να χορεύουν στην γεωπολιτική μας αυλή και εμείς να διατηρούμε την ασφάλεια τής χώρας μονάχα χάρη στην φιλοτιμία όσων τηρούν ακμαίο ελληνισμό στην ψυχή.

Το φιλότιμο και η ψυχή τού Έλληνα ωστόσο διάγουν τον βίο κυνηγημένης ύπαρξης από τα πολιτικά πιόνια τού παγκοσμιοποιητή τυράννου που εποπτεύει την τήρηση των εντολών του αντί παρατάσεως λαθραίας εξουσίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φιμώνεται από τούς ποδηγετημένους θεσμούς δικαίου και επικοινωνίας. Ο δε ελληνικός στρατός αγρυπνεί και παρακολουθεί τις κινήσεις των παραδοσιακών μας εχθρών, όταν το ψευτορωμέϊκο έχει βάλει τις ναυπηγικές μας εγκαταστάσεις σε λήθαργο και δυσκολεύει την παραλαβή ακόμη και ελληνικών υποβρυχίων.

Όμως το μέλημα τής αστικής «δημοκρατίας» και των κομματικών της υποζυγίων είναι πως θα μπει φίμωτρο στην αντίδραση τού ελληνικού λαού. Πως θα κάμει την ελληνοποίηση τής Πολιτείας ρατσιστικό έγκλημα. Πως θα προστατέψει τούς ανώμαλους και πως θα απενοχοποιήσει τούς σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος και ανθρωπότητος. Και ακόμη πως θα γεμίσει την Ελλάδα Τζαμιά και πως θα μάς μετατρέψει από Έθνος Ελληνικό και Ορθόδοξο σε χώρο που θα τον μοιραζόμαστε με τούς μισητές μας, δίχως σύνορα, με κοινά προσκυνήματα και εδάφη.

Στα σχολεία και στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, ακόμη και μες στην Πίστη μας δυστυχώς, διαχέεται η παγκοσμιοποίηση και ο οικουμενισμός που έχουν γιομίσει την κοινωνία οι πολιτικοί ολετήρες. Το παράλογο, πράγματι όπως λέγανε φωτισμένοι Άγιοι Πατέρες, διδάσκεται για λογικό. Η συνεύρεση επάνω σε νέες βάσεις κοινωνικές και ιστορικές φανερώνεται ως απόλεμη «λύση». Να αλλοιώσουμε τα πάντα. Την σχέση μας με τον Θεό. Τα ονόματα και τις ελληνικές πατρίδες. Το χώμα που παίξαμε και ακούσαμε τις πρώτες ελληνικές λαλιές για τα παθήματα, τα κατορθώματα και τα κληροδοτήματα άξιων Ελλήνων. Και  να κάνουμε νέες παραδοχές, υποταγμένοι από κείνους που χύσανε, χύνουνε και θα ξαναχύσουνε ελληνικό αίμα.

Αυτά συμβαίνουν στον καιρό που η Τουρκία μάς λέει πως θα εποπτεύσει την σωστή εφαρμογή τού αντιρατσιστικού νόμου προς όφελος των «Τούρκων» τής Θράκης και των Δωδεκανήσων. Αυτά συμβαίνουν ακόμη στον καιρό που σιωνιστές ψευτορωμιοί ανεβαίνουν στα άγια προσκυνήματα και το Περιβόλι τής Παναγιάς για να καμωθούν τούς χριστιανούς μπρος στις κάμερες και να μοιράσουν μπαξίσια πίσω από τις κάμερες, για να αλλοιώσουν φρόνημα και αντιστάσεις. Αυτά συμβαίνουν όταν οι διεθνείς σιωνιστές που κυνηγούν τον Λαϊκό Εθνικισμό και πετσοκόβουν την εθνική μας κυριαρχία, κρατούν το ψευτορωμέϊκο αιχμάλωτο σε αιματηρές συμμαχίες που χρησιμοποιούν λαθρεποικισμούς και παρακρατικούς μισθοφόρους, τούς οποίους έχουν για δούρειους ίππους.

Στην Ιερή Ελλάδα όμως οι αιχμαλωσίες σκέψεως και δράσεως δεν είναι ικανές να καταστείλουν τις Παραδόσεις τής Ελληνικής Φυλής και την Φρουρά τού Ελληνικού Έθνους. Το άβατο των χωμάτων, των προσκυνημάτων και των αιμάτων απέναντι στους βαρβάρους κάθε εποχής είναι το εγερτήριο που ξυπνάει με μιας τις συνειδήσεις. Δεν είναι το χρήμα που σηκώνει τον Έλληνα. Είναι ο κόσμος του, είναι οι μνήμες του, είναι τα παιδιά του, είναι οι ανάγκες τού Κραταιού Ελληνισμού που συνενώνουν την Φυλή μας. Ο ασυμβίβαστος και ανυπάκουος χαρακτήρας που έχει μάθει να ζει κυρίαρχος και λεύτερος.

Το ατσάλι γίνεται πιο δυνατό όσο το χτυπάς. Και η διαφορά ανάμεσα στο Φρόνημα και την φρονιμάδα είναι τεράστια. Όπως ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην ελευθερία και την ελευθεριότητα. Η αξιοπρέπεια και η μαχητικότητα είναι έννοιες απολύτως συνυφασμένες με τον Ελληνισμό, όπως ακριβώς η πίστη με τον πολιτισμό. Δεν μπορείς να είσαι Έλλην και άνθρωπος όταν γίνεσαι υποζύγιο ξένων επιδιώξεων. Μπορείς να είσαι Έλληνας όταν διαλύεις τις ξένες επιδιώξεις και ανοίγεις νέους δρόμους για τον Ελληνισμό για να γίνει κυρίαρχος τής υπάρξεώς του, χτίστης νέου πολιτισμού, νικητής επιβολής των Ελληνικών Δικαίων.

Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους, είχε πει ο Κωνσταντίνος Καβάφης. Όμως ευτυχώς οι βάρβαροι δεν λείπουν ποτέ από την Ράτσα μας. Είναι εδώ για να μάς κεντρίζουν το ενδιαφέρον γοργά και αμείλικτα να εκτελούμε το ιερό χρέος στο Θεό και την Ελληνική Ράτσα. Όμως η Ελληνική Αρετή είναι προορισμένη να συντρίψει την Κακία τού Άνομου Εμποράκου.

Τώρα πια οι μάσκες έχουν πέσει. Το στρατόπεδο τού Εθνικού Φρονήματος και τής Εθνικής μας Ελευθερίας πυκνώνει από τις εγερμένες ελληνικές ψυχές. Και τώρα δεν απομένει παρά να κινήσουμε στην κορυφή τού λαού και να τον κάνουμε από άτακτο όχλο, θωρακοφόρο εκστρατευτικό σώμα. Οι Φρουρές αποκαθιστούν την εξουσία. Τιμωρούν τον εισβολέα. Φτιάχνουν Ελλάδα δημιουργική και ευρύχωρη. Κάμουν Έλληνες εξεγερμένους που φτάνουν από την Ενωμένη στην Μεγάλη Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: