ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 29-10-2014.

Το καθεστώς ετοιμάζεται να φορέσει νέο κυβερνητικό κουστούμι. Κι έτσι φτιάχνει το κλίμα με τον σχηματισμό των τμημάτων προστασίας, των εξ ορισμού δημοκρατικών ταγμάτων εφόδου. Οι ψευτορωμιοί έχουν πάρει σαφείς εντολές από τα νεοταξικά αφεντικά. Σχηματίστε μια αλλοπρόσαλλη ψευτοελλάδα με ξένους μισθοφόρους στην κοινωνία, ευπαθείς με ειδικές γνώσεις στον τζιχαντισμό. Για να κάνουν παρέα στους παρακρατικούς που λυσσομανάνε για την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά βγάζουν τον σκασμό μπρος τα μνημόνια.

Τον σκασμό βγάζουν οι μαρξιστές τού περιθωρίου. Γιατί οι μαρξιστές τού κοινοβουλίου συναγελάζονται με τούς διεθνείς τοκογλύφους και την Παγκόσμια Τράπεζα, που τούς τραπεζώνουν στα συνέδριά τους τα αναπτυξιακά. Όμως οι εκλογές που συνιστούν οι σιωνιστές δεν είναι εύπεπτες. Φέρνουν ψηλά τούς «κακούς» Εθνικιστές. Κι έτσι η συνύπαρξη σοσιαλφιλελεύθερων και αμερικανοκομμουνιστών, η διαιώνιση τού ντόπιου νεοταξισμού θέλει εσωτερικό σαματά και χαλασμό για να επικαλεστεί εθνικές τάχα συνεννοήσεις.

Καθεστωτικοί θα είναι οι ρέμπελοι που μάς είπε ο Πατροκοσμάς πως θα κυνηγήσουν τούς Έλληνες. Φτιαχτός ο δήθεν αιφνιδιασμός τού κατοχικού καθεστώτος. Υπό την προστασία την νομική των γραικύλων πολιτικάντηδων θα κινηθούν οι ρέμπελοι. Κι έτσι στήσανε νομοσχέδιο για να προσδώσουνε τον νομικό χαρακτήρα των θρησκευτικών κοινοτήτων και των εν Ελλάδι ενώσεών τους. Τριακόσιοι ισλαμιστές που μένουν μόνιμα στην χώρα μας σε συγκεκριμένο σημείο, παράνομοι, με έναν θρησκευτικό επικεφαλής νόμιμο θα αποκτούν δικαιώματα για ναούς, για συναθροίσεις, για διακίνηση χρημάτων, κηρύγματα και διαμονές.

Στο ανωτέρω νομοσχέδιο ωστόσο πέραν από την νομιμοποίηση των λαθρεποίκων τζιχαντιστών, υπάρχει η παραχώρηση τής αναβάθμισης τού εκπαιδευτικού συστήματος των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Ελεύθερης Θράκης Μας από μια Επιτροπή θρησκευτικών λειτουργών, έξι μουσουλμάνων και ενός χριστιανού. Να γνωρίζουν οι τουρκόσποροι την θρησκεία τους όχι σε άλλες χώρες, αλλά στην υπό μουσουλμανοποίηση Ελλάδα μας. Αλλά οι συνεργοί τού τουρκικού προξενείου και εντολοδόχοι τής Άγκυρας ζητούνε τουρκική γλώσσα στα σχολεία, τουρκικές ενώσεις, τουρκισμό και σύνδεση με την Τουρκία.

Από την άλλη πλευρά, είδαμε την ταχύτατη γνωστοποίηση και την αναπαραγωγή τής πραγματικής ευρέσεως τού πανιού τού ισλαμικού κράτους σε ηλεκτρικό υποσταθμό τής Θήβας. Και αμέσως μετά είδαμε την συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι ενός ισλαμιστή λαθρομετανάστη που παραδέχτηκε με θράσος χιλίων πιθήκων πως θα έκοβε κεφάλια αν τού ενοχλούσαν το σπίτι και πως όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τζιχαντιστές! Με τη διαφορά ότι τα σπίτια που κινδυνεύουν είναι δικά μας.

Αν προσθέσουμε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τις λαθραίες και παρακρατικές και αριστερές «διαμαρτυρίες» σε βάρος των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής και ολάκερου τού ελληνικού λαού, τότε έχουμε μια πλήρη παράταξη των ρέμπελων με τις ευλογίες τού μνημονιακού καθεστώτος. Και αν προσθέσουμε τις απειλές για βόμβες και τις τοποθετήσεις μηχανισμών παρακολούθησης των τελευταίων ημερών και το ασύλληπτο ελληνόφωνων τρομοχαλαστήδων, τότε αυτοί που νοιάζονται για την προστασία τού πολιτεύματος είναι εκείνοι που ανοίγουν τις κερκόπορτες στο πολυεθνικό τρομοκράτος τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Να σταματήσει λοιπόν το παραμύθι των δυστυχισμένων που ψάχνουνε το ψωμί, αυτό που έχουν αρπάξει τα όρνεα τής παγκοσμιοποίησης από τούς Έλληνες. Να σταματήσουν τα παραμύθια των ψεύτικων ανθρωπισμών που επικαλούνται ως άλλοθι τον ψευτορθόδοξο οικουμενισμό. Να σταματήσουν και τα κλάματα εκείνων που λέγουν πως θλίβονται τάχα για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, όταν έχουν το θράσος να μιλάνε για την αντικατάστασή τους από γυρολόγους.

Λαϊκή και Εθνικιστική είναι η Ελλάδα που έρχεται. Στην Ελληνική Φυλή θα στηριχθεί και στην Ορθόδοξη Πίστη. Ενότητα τής Πίστεως και τής Ρωμιοσύνης είναι η μεγάλη και αλύγιστη δύναμή μας. Φλόγα στην καρδιά και ατσάλινη η πυγμή μας. Χαλασμό σαν αυτόν που σκορπούν οι σκηνίτες σε Ανατολή και Δύση, εισβολές συμμαχικές και ανοικοδομήσεις δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο στην Ιερή Ελλάδα Μας. Για «εκδημοκρατισμό», ούτε λόγος. Άλλωστε, το ρεμπελίκι που σκοπεύουν να μάς εξαπολύσουν, στην ενότητα των «συνταγματικών δυνάμεων» αποσκοπεί.

Οι εκλογές δείχνουν εκλογικό αφανισμό των βαστάζων τού μνημονίου. Αλλά ο σιωνιστής δανειστής των εθνών θέλει αφανισμό εθνικό των Ελλήνων και εδαφικό κόντεμα τής Ελλάδος. Δέσιμο στα δεσμά του. Μονάχα ο ψεύτικος σηκωμός των νεοταξικών παρείσακτων μπορεί να προλάβει έναν ελληνικό σηκωμό και να φέρει τον Τούρκο στρατιώτη με τις λόγχες του ως προστάτη τού ρέμπελου. Οι γραικύλοι ούτως ή άλλως έχουν δώσει πατήματα στην Άγκυρα.

Όμως το ένστικτο τής επιβίωσης και η αναγέννηση τής πατρίδος θα ενώσουν τον ελληνικό λαό. Η ζωή των παιδιών μας και η ακεραιότητα τής Ελλάδος θα αποτελέσουν το εγερτήριο τής Φυλής μας για εθνική αντεπίθεση και νίκη τού ελληνισμού. Οι συλητές τού Οίκου μας και οι ψευτορωμιοί είτε θα φύγουν είτε θα σβηστούν τα ίχνη τους από προσώπου γης. Όσοι Πιστοί τού Ελληνισμού, στις γραμμές τού Εθνικού Φρονήματος. Η Ελλάς είναι ζωντανό έθνος και έθνος ζωντανών Ελλήνων θα παραμείνει.

Ας κάμουν το λάθος. Ας στραφούν κι άλλο ενάντια στο ατόφιο ελληνικό ατσάλι. Κι έτσι από χώρος συγκεντρώσεως Ελλήνων, θα γενούμε και πάλι Κραταιά Χώρα των Ελλήνων. Ελλάς Λαϊκή και Εθνικιστική, Φρουροί τού Γένους σε κοινωνία και στρατό, θα καθαρίσουν την σύγχρονη κόπρο τού Αυγεία. Στα δε θερμά νερά μας οι Τούρκοι θα ανοίξουν το δικό τους νεκροταφείο. Και οι «σύμμαχοι» δεν θα βρίσκουν στεριά να βγουν.  Ενότητα και ορμή ακατάπαυτη. Η Νίκη της Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: