ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΘΗΝΑ 3-10-2014.

Οι διαφορές των κομμάτων τής αστικής δημοκρατικής συμμορίας έγιναν καπνός και έφυγαν. Οι διαχειριστές τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος απέβαλλαν το έσχατο φύλλο συκής. Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές μαζί επισκέπτονται τούς αφέντες και όμαιμούς τους, μοιράζοντας τις αυλές. Και στα μνημόσυνα των ελληνικών ψυχών που δολοφονήθηκαν από τούς κομμουνιστοσυμμορίτες είδαμε σημεία και τέρατα προσφάτως στον Μελιγαλά.

Ο Τσίπρας από το Άγιο Όρος εθεάθη στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Από την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ τον είδαμε στον Πάπα τής Ρώμης και από εκεί το δρομολόγιο τού «αντιμνημονιακού» ΣΥΡΙΖΑ γράφει ΗΠΑ και Ομπάμα. Γνήσιο αριστερό δρομολόγιο, το δίχως άλλο! Εντολές οικουμενισμού με γνώμονα χρήμα νεοταξικό για κάποιους ελαστικούς ρασοφόρους, μαζί με προβολή επίπλαστης πίστης για τούς αμερικανοκομμουνιστές. Τελευταίες εντολές και κυβερνητικό χρίσμα στην συνέχεια από την γνωστή υπερλέσχη και προπαγάνδα δήθεν μεγάλου ηγέτη στην ανατολική όχθη τού ατλαντικού.

Ο Σαμαράς εθεάθη πιο πριν κι αυτός στο Άγιο Όρος για τούς ίδιους λόγους που πήγε και ο δήθεν πολιτικός του αντίπαλος. Και κατόπιν, αφού έχει από παλιά καταγράψει προϋπηρεσία στις λέσχες, ο γαλάζιος ηγετίσκος τής δήθεν δεξιάς φιλελεύθερης παράταξης έπιασε το γερμανικό στενό των σιωνιστών τοκογλύφων. Πήγε στην καγκελάριο Μέρκελ, αυτήν που χρηματοδοτεί τα αριστερά γερμανόφωνα ιδρύματα με χρήμα των Γερμανών, προκειμένου να ζητήσει χαλάρωμα τάχα τού οικονομικού λουριού που έχει μπει στους ραγιάδες.

Είδαμε ακόμη γερμανικό ίδρυμα επ’ ονόματι τής Ρόζας Λούξεμπουργκ να χρηματοδοτεί το εν ελλάδι παράρτημά της ώστε να εκδοθεί βιβλίο γνωστού δημοσιογραφικού «ιού» εναντίον τής Χρυσής Αυγής. Η κεντρική χρηματοδότηση από την Γερμανία δίδεται από την «δεξιά» κυβέρνηση Μέρκελ, ομοίως ψευτοπεριούσια. Έτσι καταλαβαίνουμε γιατί οι ίδιοι πάντα αριστεροί «ανθρωπιστές» κυνηγούν δικαστικά και συκοφαντούν κάθε Έλληνα Εθνικιστή. Και καταλαβαίνουμε ακόμη γιατί φιλελεύθεροι βολευτές και παπαγαλάκια προτείνουν το μοντέλο τής Σουηδίας.

Ποιο όμως είναι το μοντέλο τής Σουηδίας; Η πλήρης ανοχή στην λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και την πληθυσμιακή νόθευση τού πρώην εθνικού κράτους. Και ακόμη η πτώση των κεντροδεξιών, η άνοδος των κεντροαριστερών και η δήθεν αναγκαστική, πλην όμως προσυμφωνημένη, συνεργασία των δύο τάχα αντιπάλων, ώστε να σταματηθεί το ταχέως ανερχόμενο σουηδικό εθνικοκοινωνικό κόμμα από την πορεία προς την εξουσία. Τι συμπτώσεις άραγε; Ένα ακόμη έθνος που θέλει να ζήσει και δεν το αφήνουν. Αυτό που κάνει η ψευτοδημοκρατική τυραννία στην Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα.

Βάλτε τώρα τα τελευταία αίσχη που συνέβησαν εσχάτως στην εθνική και θρησκευτική τελετή μνήμης για τούς Έλληνες που δολοφόνησαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες στον Μελιγαλά και το συμπέρασμα είναι έτοιμο. Οι ψοφοδεξιοί τής ΝΔ κλείσανε τις οδούς προς τούς εκφραστές και τούς υποστηρικτές τής Χρυσής Αυγής προκειμένου να μην παρευρεθούν στην τελετή. Όμως τώρα το φιλελεύθερο μαντρί απέδειξε τις σχέσεις στοργής και διακομματικής συνεργασίας με τούς μαρξιστές, σχέσεις που ξεκίνησαν από την εποχή κιόλας που ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής έκανε κομματικά νόμιμους τούς σφαγείς των Ελλήνων.

Πλήρης δικαίωση λοιπόν τού κεντρικού συνθήματος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Εναντίον Όλων των ανθελλήνων. Η αστική κομματοκρατία και τα παρακρατικά της φυντάνια υπήρξαν εξ αρχής οι διχαστικοί πράκτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Από την πρώτη στιγμή που εγκαθιδρύθηκε το κοινοβουλευτικό σύστημα στην δήθεν ελεύθερη πατρίδα μας, η λαϊκή κυριαρχία έγινε άχρηστο χαρτάκι μέσα σε μια κάλπη.

Ολάκερο το ελληνικό έθνος έγινε φρόνιμο και υπάκουο που φώναζε κάθε τέσσερα χρόνια και καθόταν μετά ήρεμο και ρακένδυτο στη γωνιά του. Και όσες φορές ντυνόταν και παρήγαγε, όσες φορές οπλιζόταν και διεκδικούσε, ερχόντουσαν μπολσεβίκοι και τόκοι και λόγχες «συμμαχικές» και τουρκικά και άλλα βαρβαρικά πολεμικά ασκέρια. Αίμα και πείνα και σπίτια ρημαγμένα.

Τα δε εδάφη μαζί με την ιστορία χάρισμα των εχθρών μας. Και η παιδεία τού ψευτορωμέϊκου χρόνους αργότερα έρχεται πάντα να επιβάλει τις διδαχές και τις αξιώσεις των σταυρωτήδων τού Χριστού και τής Ελληνικής Φυλής. Με τούς Έλληνες και τον Λαϊκό Εθνικισμό πρόσφυγες στην Γη τους και υπό διαρκή απειλή τής ζωής τους.

Ελλάς Υπεράνω Όλων. Η εθνική μας βούληση πρέπει να γίνει άμεσα κυρίαρχη έκφραση σε κοινωνία και εξουσία. Το εθνικό συμφέρον και η κοινωνική δικαιοσύνη ισχύουν για όλους τούς Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και το Ήθος. Τα δε διαχωριστικά τείχη πρέπει να πέσουν άμεσα, δίχως δυνατότητα επαναφοράς τους στη ζωή μας. Απόψεις υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν πολλές. Βουλήσεις όμως μονάχα μία, αυτή που λαμβάνεται με γνώμονα το κοινό καλό των πολλών, οι δε λίγοι εχθροί τού Έθνους μαζί με τούς γυρολόγους μακριά από την επερχόμενη Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.

Το Ελληνικό Έθνος έχει αποστολή του να χτίζει Καστροπολιτεία βασισμένη στα έργα και τούς αγώνες τής Εθνοφυλετικής Λαϊκής Κοινότητας. Η οικονομία έχει σχέση αποκλειστικά με την παραγωγική δραστηριότητα και την χρηματοδότηση των εσωτερικών δραστηριοτήτων και των εθνικών κυριαρχικών και γεωπολιτικών σχεδιασμών.

Η Ελλάς διοικείται μονάχα από τούς Έλληνες και ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Οι μηχανισμοί εσωτερικής ασφαλείας είναι ταγμένοι στην υπηρεσία τής Φυλής μας. Οι δε εθνικές μας μνήμες στερεώνονται και μάς οδηγούν στην οριστική κάθαρση από Εφιάλτες και Βαρβάρους.

Τα συμβουλευτικά όργανα τής Εθνικοκοινωνικής Διοικήσεως βγαίνουν μέσα από τις παραγωγικές τάξεις και οι αποφάσεις βγαίνουν από διαβούλευση άμεση ανάμεσα σε λαό και εξουσία. Τα δε εθνικά μας ζητήματα επιλύονται με το πλάτεμα τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Χρυσοστέφανη, Εθνικιστική, Ενωμένη Ελλάς. Ένα Έθνος, Μια Λαϊκή και Εθνική Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: