ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

ΑΘΗΝΑ 1-10-2014.

Τα μικρά έθνη συμβιβάζονται και σκύβουν το κεφάλι ακόμη και στα πιο μικρά, τα πιο απλά ζητήματα. Βλέπουν τα εμπόδια και σκύβουν για να περάσουν από κάτω. Τα δε μεγάλα έθνη θέτουν τούς όρους τής κοινωνικής και τής εθνικής τους ζωής, φτιάχνουν μεγαλεπήβολα σχέδια ακόμη και στα πιο απλά ζητήματα. Βαδίζουν αγέρωχα, ρίχνοντας κάτω τα εμπόδια, κάνοντας σταυροφορίες νίκης.

Η μεγαλοσύνη δεν μετριέται με το στρέμμα, μα με τής καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Έτσι είχε πει ο τρανός πατριώτης και εθνικιστής ποιητής Κωστής Παλαμάς και σίγουρα έτσι είναι. Τότε το Θεϊκό Γένος των Ελλήνων έδιδε πάσα μάχη για τη λευτεριά και το μεγαλείο του, χωρίς να υπολογίζει το κόστος και το μέγεθος των αντιπαρατασσόμενων δυνάμεων, γιατί πολύ απλά διοικούσε τούς ανθρώπους του με βάση το Αίμα και τις Στρατηγικές του Επιδιώξεις.

Σήμερα οι Έλληνες διοικούνται από άπιστους και ξένους στον νου και στο αίμα, παρείσακτους και σκυφτούς αρχοντοραγιάδες. Δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική Φυλή και τις Αξίες του. Δίδουν λόγο στους απόγονους των κατσαπλιάδων και θεομπαιχτών σταυροφόρων που επικαλούνταν την πίστη για να γκρεμίσουν τον σταυρό και τούς πιστούς λαούς, με πρώτη την Ελληνική Αυτοκρατορία. Τυχοδιώκτες που στήνουν τις αυλές τους με κίνητρο χρυσό και εύνοια, τα δε σκήπτρα χάρισμα στα χέρια των σταυρωτήδων.

Από το 1204 στο 1453 και από το 1453 στο 2014, η διαδρομή τής πτώσεως τού Ελληνισμού συνεχίζεται στην οδό τής γονυκλισίας προς δυσμάς και των ανατολίτικων παζαριών. Από την απώλεια τής Αγίας Ρωμανίας δια των φίλων τους Τούρκων, δεν έχουν ακόμη ησυχάσει οι σιωνιστές. Θέλουν να ξεριζώσουν την Ελλάδα από το περιβόλι τής οικουμένης που διαβιούμε ως φύλακες τής ομαλότητας και δημιουργοί πολιτισμού. Μάς θέλουν νεκρούς ψυχικά και σωματικά, ακόμη και μέσα στο ψευτορωμέϊκο που έχει πάρει τη θέση τής Αληθινής Ελλάδος. Γιατί ξέρουν πως και ένας ψυχωμένος Έλληνας να μείνει, η λέρα τής παγκοσμιοποίησης θα σαρωθεί από τον χείμαρρο τής Ρωμιοσύνης.

Μού αρέσει στα αλήθεια που ο πάτος τής πατρίδος μου μεγάλωσε, φτάνοντας στο βαθύτερο σημείο του. Μού αρέσει ακόμη που τα εμπόδια χαμήλωσαν έτσι ώστε να μην χωράμε να περάσουμε από κάτω. Μού αρέσει τέλος που μού πειράζουν με γυρολόγους τις εκκλησιές και το χώμα που πατήσανε οι απροσκύνητοι πρόγονοί μου. Γιατί αλλιώς Έλληνες δεν επρόκειτο ποτέ να σηκωθούμε για τα φράγκα που μάς παίρνουν από το πορτοφόλι οι φραγκολεβαντίνοι. Τον ιδρώτα τον ξεπερνούμε. Μονάχα το Αίμα το Ελληνικό που μάς το χύνουνε και τις μνήμες που μάς πατούνε και τα σπίτια που μάς καίνε είναι ικανά να μάς ξυπνήσουνε. Και έτσι από τον πάτο δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, από το να πεταχτούμε και πάλι προς τα πάνω.

Δεν πουλάνε λένε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες την Μακεδονία μας. Απλώς την μοιράζονται μάς λένε χάριν τής ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και τής ανασχέσεως τάχα τού ισλαμικού κινδύνου. Υπάρχει και μια άλλη Μακεδονία που πρέπει να ζήσει. Ναι, αλλά αυτή η Βόρεια Μακεδονία είναι σκλαβωμένη και ελληνική. Είναι το Μοναστήρι, η Δοϊράνη, η Γευγελή και τόσα ακόμη μέρη που από τα τοπωνύμια μέχρι τα μνημεία και μέχρι την ελληνικότητα των σμιλευμένων προσώπων που κατοικούν και γυρεύουν να δουν ξανά γαλανόλευκη και δικέφαλο αετό, τα πάντα μυρίζουν ρωμιοσύνη. Χιλιάδες ψυχές που ουδέποτε το ψευτορωμέϊκο έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη.

Συνεχίζεται το ξεπούλημα από τις κεφαλές τού μολυσμένου κτήνους που μάς διοικεί και θα συνεχίσει μέχρις ότου να νεκρωθούν τα κύτταρα των προμάχων και να πέσουν τα κάστρα τής Φυλής ή να κινήσουμε επιτέλους να αφαλοκόψουμε το κτήνος. Διότι το μόλεμα έχει πάει παντού. Ακόμη και στους εξωμότες που έχουν μπει στην Ορθοδοξία και στηρίζουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια και πλαστογραφημένες αναφορές και ταινίες σλαβικότητας τάχα των Κυρίλλου και Μεθόδιου. Με τούς μαρξιστές που καμώνονται τούς χριστιανούς για τα ψηφαλάκια, να απορρίπτουν τις γενοκτονίες των Ελλήνων. Να βλέπουν όλοι οι «δημοκράτες» στριμώγματα στην προκυμαία τής Σμύρνης και να αρνιούνται να τιμήσουν τούς Έλληνες που αιματοκυλίστηκαν και διώχτηκαν από την Πόλη με τα Σεπτεμβριανά τού 1955.

Ορθό το ανάστημα. Ψηλά οι Σημαίες. Έλληνες στο Αίμα και την Αποστολή. Πολεμιστές και Διοικητές Πατρίδος και Οικουμένης. Σταυροφόροι τής Πίστης και Δικαιοκριτές τής Φυλής. Ελλάς και Ορθοδοξία μέσα στο Έθνος. Κοινωνία ήθους και αξιοκρατίας. Και το ελληνικό χώμα προμαχώνας και τροφοδότης τού Ελληνισμού. Να γίνεται κάστρο πολεμικού συναγερμού και πανελληνισμού.

Η Ελλάς εκστρατευτικό σώμα κάθε ελληνικής ψυχής. Πάσα ιστορική γη σκλαβωμένη είναι προορισμένη να λευτερωθεί, να γίνει εκ νέου ελληνική. Και θα γίνει ελληνική. Οι συμμαχίες με γνώμονα την ύψωση τής γαλανόλευκης και τού σταυρού στο ψηλότερο βάθρο τής οικουμένης, με το Ελληνικό Έθνος εγγυητή μιας Ελληνικής Τάξης Πραγμάτων. Με τούς άπιστους και αντίχριστους να σπάνε τα μούτρα τους μεταξύ Ρωσίας και Μεγάλης Ελλάδος.

Η οικονομία φτιάχνει την ευημερία και υπηρετεί το Έθνος. Το Αίμα είναι πάνω από το χρήμα και τις παγκοσμιοποιημένες συναλλαγές και ειρηνεύσεις. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεγείρει τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό στρατό και τούς διανοούμενους και τούς καματάρηδες, Σταυροφόρους τής Ελληνικής Φυλής και Υπεροχής. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: