ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 26-9-2014.

Οι ανθελληνικές προθέσεις αποκαλύπτονται σε όλες τους τις διαστάσεις, σε κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Ο συγχρονισμός ψευτορωμιών, Τουρκίας και σιωνιστών ξεκαθαρίζεται. Ο αντιρατσιστικός νόμος βρίσκει απολύτως σύμφωνους τούς εντολείς και τούς πελάτες, εμποράκο των εθνών και γυρολόγους ισλαμιστές. Και η Τουρκία θέλει την Αγία Σοφία Τζαμί. Αλλά ο Θεός στέκει στο πλευρό τού Αληθινού Ελληνισμού και οι εχθροί μας εκτελούν άθελά τους το σχέδιο τής Θείας Πρόνοιας.

Ακούσαμε την Τουρκία να πανηγυρίζει για το νομοσχέδιο αφελληνισμού και υποταγής, το ψευδώς καλούμενο προς παραπλάνηση των ραγιάδων αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Πανηγύρισαν οι τουρκομογγόλοι, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η κατ’ αυτούς εν Ελλάδι τουρκική εθνότητα από διακρίσεις και επιθέσεις τάχα των «κακών» Ελλήνων Εθνικιστών. Βέβαια τούς τουρκικούς πανηγυρισμούς τούς μάθαμε από τον τουρκικό τύπο, αφού ο ελληνόφωνος μάς είπε ψευδώς ότι υπήρχε τάχα τουρκική γκρίνια και αντίρρηση.

Η πλαστή τουρκικότητα σε Θράκη και Δωδεκάνησα πιο πρόσφατα υποτίθεται πως είναι πολιορκητικός κριός μονάχα τής Τουρκίας, αλλά η αλήθεια είναι πως αποτελεί δούρειο ίππο που έχει στήσει μέσω τής Άγκυρας η Εσπερία. Οι ψευτοσύμμαχοι δηλαδή που υποτίθεται πως είναι κατά διαστήματα τσακωμένοι με τούς Τούρκους και οι οποίοι αναγνωρίζουν δικαίωμα εθνικού αυτοπροσδιορισμού στους εγκάθετους τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και σε όσους αυτό ορίζει. Για τις ελληνικές κοινότητες επιφυλάσσουν μαχαίρι οι μισέλληνες και σκόπιμη άγνοια οι ντόπιοι ανθέλληνες.

Οι σιωνιστές που φέρανε τούς Τούρκους στην Αγία Ελληνική Αυτοκρατορία τής Ρωμανίας είναι οι ίδιοι που επιβάλανε τον αντιρατσιστικό «νόμο» και οι ίδιοι που κλείνουν το μάτι στην κατάργηση τής συνθήκης τής Λοζάνης. Από κοινού μετατρέπουν τούς Έλληνες μουσουλμάνους σε Τούρκους και φέρνουν τούς προστατευόμενους λαθρομετανάστες. Ερμηνεία αυτής τής ταυτοσημίας επιδιώξεων είναι η ίδια επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί η Άγκυρα σε ό,τι αφορά τις διακρίσεις, τις «επιθέσεις» των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και ο χαρακτηρισμός τής Ελλάδος ως πύλης εισόδου ασιατών και αφρικανών στην Ευρώπη. Και ακόμη ως «χώρος φιλοξενίας μεταναστών δίχως ταυτότητα».  

Και ξάφνου η αλλαγή στην τουρκική ηγεσία με τον νεοοθωμανιστή Νταβούτογλου, που κάποιοι λέγουν πως είναι «περιούσιος», στην πρωθυπουργία και τού Ερντογάν στην προεδρία τής Τουρκίας, φέρνει πάλι στο προσκήνιο την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας στην κατεχόμενη πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη σε Τζαμί. Ακούσαμε όλοι τον επικεφαλής τής Διευθύνσεως Θρησκευτικών Υποθέσεων τής Τουρκίας να λέει πως η Αγία Σοφία δεν είναι τάχα εκκλησία ούτε μουσείο όπως την έχουν κάμει οι ίδιοι οι βάρβαροι, αλλά ισλαμικός χώρος προσευχής. Με την συγκεκριμένη διεύθυνση να τελεί πλέον υπό τις διαταγές τού Νταβούτογλου.

Εμείς λοιπόν οι «κακοί» Έλληνες Εθνικιστές θυμόμαστε πολύ καλά τις παρόμοιες παλιότερες προτάσεις στην τουρκική βουλή. Θυμόμαστε τις προσευχές των Τούρκων νεολαίων έξω από την Αγία Σοφία που αλαλάζανε πως η Αυτοκρατορική Εκκλησία τού Ελληνισμού και τής Ορθοδοξίας είναι το σύμβολο τής Άλωσης και η κορώνα τής υπόστασης τού Ισλάμ στην Δύση. Και τις προθέσεις τού Ερντογάν για ισλαμικές διεθνείς συμπροσευχές. Και απαντούμε πως η νέα απαίτηση των Οθωμανών είναι το μήνυμα τού Θεού πως τα κόλλυβα που έχουν στο ζωνάρι όπως μάς είπε ο Πατέρας Παίσιος, τώρα θα κάμουν την εμφάνισή τους.

Μέσα σε λίγες στιγμές και εντελώς ξαφνικά θα αφανιστούν οι τύραννοι τής Ελλάδος και από την έως σήμερα απελευθερωμένη Ελλάδα και από την έως σήμερα προσωρινά σκλαβωμένη Ελλάδα. Και η Αγία Σοφία δεν θα γίνει ούτε Τζαμί ούτε μουσείο, αλλά θα ξαναγίνει δια παντός τούτη τη φορά Εκκλησία Ελληνική και Αυτοκρατορική. Είναι γραφτό αυτοί που δικαιολογούν τον αφελληνισμό και πολεμούν τον ελληνισμό, να επισφραγίσουν τον χαμό τους μέσα από την αλαζονεία των φίλων και ομοφύλων τους που βιάζονται να βάλουν τον παγκόσμιο θρόνο επάνω σε αίμα ελληνικό.

Το μνημόνιο είναι το φίμωτρο που μάς βάζει ο νεοταξισμός. Τα νομοσχέδια είναι τα παλιόχαρτα που φέρνουν για να μάς αντικαταστήσουν. Και η Τουρκία που διαπλέει τα ελληνικά νερά οποτεδήποτε θελήσει, ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί κάποια λαθραία και παρακρατική εξέγερση.

Οι σιωνιστές πίσω από τις συνευρέσεις των σκοτεινών τους λεσχών ετοιμάζουν τούς ηγετίσκους που θα σηκώσουν τον ναό τού ψευτοθεού τής παγκοσμιοποίησης. Αλλά η φροντίδα τού Θεού και των Ελλήνων είναι η αποκατάσταση τής Αλήθειας και η απελευθέρωση των ελληνικών κοινοτήτων που δεν ξεριζώθηκαν ποτέ από τις ελληνικές εστίες με τις οποίες περιβάλλονται τα ελληνικά σύνορα που θα μεγαλώσουν.

Δεν χωράνε πολλοί βασιλιάδες στον ίδιο θρόνο. Είναι ο θρόνος που θα φέρει τούς εχθρούς μας σε σύγκρουση. Ο δε πόλεμος που προσωρινά γυρνάει σε άλλα πεδία, τώρα κατηφορίζει στην Ελληνίδα Ανατολή. Οι δε φλόγες που θα βγάλει θα είναι καθαρτήριες. Θα κινήσουν εντός συνόρων να φέρουν τούς ψευτοεπαναστάτες στα χέρια ελληνικού στρατού, ελληνικού εθνικισμού και ελληνικού λαού. Με το ψευτορωμέϊκο να χάνεται οριστικά. Και θα φτάσουν από το Αιγαίο και την Κύπρο ίσαμε την Ιωνία και τον Πόντο. Με την Τουρκία να πνίγεται μέσα στο θράσος της μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας.

Τα μέτρα και η φτώχια πονάνε. Μα εκείνο που θα φέρει στην εξουσία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η επιθυμία να συντηρηθούμε στη ζωή. Και η ζωή για εμάς τούς Έλληνες είναι συνώνυμη τής Πίστης και τής Μεγαλοσύνης, είναι η ανάκτηση τού κόσμου που μάς έχουν κλέψει. Λευτεριά και Ορθοδοξία και Αυτοκρατορικό Στέμμα είναι η οδός προς την χρυσή αυγή τού ελληνισμού. Ό,τι μας πόνεσε, θα ισοπεδωθεί από την Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: