ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΔΑΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΑ



ΑΘΗΝΑ 5-9-2014.

Οι ανθέλληνες και αντίχριστοι δυνάστες τής οικουμένης έχουν βάλει σκοπό τής ζωής τους να αλλάξουν την φύση τού Ελληνισμού μας. Να πατήσουν πάνω στις αξίες και τα ιδεώδη μας. Να χαλάσουν την προσωπικότητα τού Έλληνα, να περάσουν οριστικά την ανηθικότητα και τον ραγιαδισμό στον τρόπο τής ζωής μας. Και έτσι να εγκαταλείψουμε και λάβαρα και εδάφη και την απονεκρωμένη ψυχή μας.

Όταν αυτό συμβαίνει ανάμεσα στον αντίχριστο σιωνισμό και τον φιλόχριστο ελληνισμό που έχει υποστεί τα φιδίσια σφιχταγκαλιάσματα στην οικονομία και την πίεση τής απεμπόλησης των εθνικών δικαίων, τότε αυτό σημαίνει ότι τα αδιέξοδα είναι πλαστά. Η πολιτική διοίκηση εχθρική. Και η οδός τής λύσης είναι η διαφύλαξη τής εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας.

Η Πίστη μας είναι αδάμαστη. Αυτή μάς κράτησε όρθιους στους σκοτεινούς αιώνες όλων των αιχμαλωσιών μας. Η δε απιστία και η στροφή σε ξένες δοξασίες και ξένα χέρια μάς πήρε από τα χέρια τού Θεού και γκρέμισε το αυτοκρατορικό μας στέμμα. Πίστη διττή και αδιαίρετη στο Θεό και την Ελληνική Φυλή. Αυτήν ακριβώς την κειμηλιοθήκη, αυτή την κιβωτό τού Ελληνισμού θα την επαναφέρουμε στην πρωτεύουσα θέση τής ζωής μας, διότι σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι μονάχα αδάμαστη, μα και τροπαιοφόρα. Διότι μάς δίδει σκοπό και πυξίδα ύπαρξης στην κορυφή τής οικουμένης.

Στο ψευτορωμέϊκο έχουν από πολλά χρόνια γίνει κουβέντες ανάμεσα στους ψευτορωμιούς και τούς δανειστές των εθνών για να βγάλουμε από την ματωμένη Γαλανόλευκη τον Σταυρό τού Χριστού μας. Οι μισερές κουβέντες γίνηκαν όταν μεθοδευόταν κρυφά το στημένο χρέος και η εγκληματική αστική κοινοβουλευτική συμμορία είχε δώσει πίσω από την πλάτη τού λαού την αποδοχή της.

Τώρα το άθλιο ζήτημα από τούς εξίσου άθλιους και σάπιους τύπους επανέρχεται με την μεθόδευση τής χρηματοδοτήσεως τού στοχευμένου ελλείμματος τής ελληνικής οικονομίας. Θα σάς χρηματοδοτήσουμε τις ζημιές τού χρηματοοικονομικού και χρηματοπιστωτικού σας τομέα, μάς λέγουν γερμανοί και αμερικανοί και άλλοι κλάδοι τού εμποράκου των εθνών. Όμως εσείς μικροί Έλληνες, θα παραμείνετε στα δίχτυα των γραικύλων πολιτικάντηδων υπό το όποιο κυβερνητικό σχήμα. Θα αρνηθείτε τον Λαϊκό Εθνικισμό σας και θα τον διώξετε. Θα αλλάξετε σημαία. Θα τής βγάλετε τον σταυρό που έδιωξε τον Τούρκο μαζί με το καριοφίλι. Και θα φέρετε αντιρατσιστικό νόμο απορρόφησης τής ισλαμικής κατοχής μέσω τής λαθρομετανάστευσης.

Ο κίνδυνος είναι μέγας. Στην Τουρκία νέος πρωθυπουργός έγινε ο πρώην υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου, ο οποίος είναι υπέρμαχος της ανασύστασης τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το έχει γράψει και το έχει περιγράψει με σαφήνεια σε δικό του βιβλίο για την γεωπολιτική και την θέση τής Τουρκίας. Θέλει εδάφη που βρίσκονται στην ευρύτερη χερσόνησο τού Αίμου και μάλιστα κυρίως στην Ελλάδα, θέλει την Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο, να έρθουν στο τουρκικό κράτος.

Και ως όχημα για την υπαγωγή των εδαφών και των πλουτοπαραγωγικών πόρων κάτω από την τουρκική ημισέληνο, ο Τούρκος χρησιμοποιεί τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και το τοπικό μουσουλμανικό στοιχείο στους οποίους δίδει τουρκικότητα, Τζαμιά και εγγυήσεις ασφάλειας, υποχρεώνοντας τούς ψευτορωμιούς ή να τούς απορροφήσουν ή να εισβάλλει ο Τούρκος όπως έκαμε με την Κύπρο, προκειμένου να εξασφαλίσει τη ζωή τους.

Η Ελλάς δεν είναι το ψευτορωμέϊκο. Η Ελλάς είναι η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Δύναμη που πρέπει να εξοντώσει το ψευτορωμέϊκο με κάθε τρόπο που θα υποδείξει ο ελληνικός λαός. Ένας ελληνικός λαός που θα οδηγηθεί στην ενέργεια ανακατάληψης τής Πατρίδος του μέσα από την άγρυπνη ενημέρωση που παρέχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η δε ανακατάληψη τής Πατρίδος είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων για την διασφάλιση τού μέλλοντος των παιδιών μας και την ανάδειξη τής Τρανής Ελληνικής Φυλής ξανά ως Κοσμοπλάστρας και Κραταιής. Ως θεματοφύλακας τής Πίστης και Δημιουργός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού, ενός κόσμου κατά δικού μας, ασφαλούς από τούς μισέλληνες που μάς τον βρωμίζουν.

Το σχέδιο είναι υπαρκτό και επιβεβλημένο. Για τη βρώμικη ανασύσταση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, έχουμε την νόμιμη και δίκαιη ανασύσταση τής ελληνικής αυτοκρατορίας τής Ρωμανίας. Για τις τουρκοποιήσεις, έχουμε την σύνδεση τού Ελληνικού Έθνους με τις ελληνικές χριστιανικές κοινότητες από δυσμάς έως ανατολάς, μέσα από πολιτικές σύζευξης σε διοικητικό, οικονομικό, θρησκευτικό παράγοντα, καθώς και μέσα από το δικαίωμα τού ελληνικού εθνικού προσδιορισμού των αυτοχθόνων αδερφών μας, βάσει διεθνούς δικαίου και με τη στήριξη τής Ελληνικής Πολιτείας. Για το γεωστρατηγικό βάθος και τις ενεργειακές του δυνατότητες, θα εφαρμοσθεί η διείσδυση στις ζώνες μείζονος ενδιαφέροντος και η επανατοποθέτηση τής Μεγάλης Ιδέας, σε συνδυασμό με τον σχηματισμό συμμαχίας οικονομικού, στρατιωτικού και ευρύτερου επιπέδου με τη Ρωσία και έτερους ομόδοξους ετέρους.

Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις τής Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων περί ενός νέου κόσμου διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου, η θέση μας είναι κάθετη. Οι στρεβλώσεις των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων δεν χωρούν.

Η ομοφυλοφιλία που ακολουθεί τον πολυφυλετισμό στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο είναι εκτροπή που δεν χωράει στην Πατρίδα τού Θεού, τού Ήθους και των Ηρώων. Η Κυριακή Αργία τής Ιεροπρεπούς Συναντήσεως τού Πατέρα Θεού με το Τέκνο Έλληνα δεν καταργείται αλλά νεκρώνει τα παζάρια των ασεβών. Και η Ελληνική Ταυτότητα του Ηγεμονικού μας Έθνους θα ξεσχίσει τις κάρτες τού παγκοσμιοποιημένου πολίτη.

Ελληνικά Ιδανικά ενάντια στα Νεοταξικά Δανεικά. Ελλάς Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: