ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΧΡΥΣΟΣΤΕΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

ΑΘΗΝΑ 3-9-2014.

Τι και πως μπορεί να αλλάξει στο θλιβερό προτεκτοράτο που μαραζώνει τον λαό και αφαιρεί τις δυνάμεις τού τόπου. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο ερώτημα που απασχολεί τουλάχιστον λεκτικά την ελληνική κοινωνία. Για να ακολουθήσει η αρρωστημένη, χολεριασμένη θα έλεγα απάντηση, πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα απολύτως. Πως ο ελληνικός λαός μένει στα λόγια, αλλά από πράξεις μηδέν.

Πραγματικά, οι Έλληνες τού καιρού μας μοιάζουν φρικτά με το ποντίκι που βρυχάται και έπειτα τρέχει να κρυφτεί. Στην καλύτερη των περιπτώσεων μοιάζουμε με ένα λιοντάρι με όμορφη θωριά, με βασιλική χαίτη, αλλά ένα λιοντάρι που είναι κατσούφικο και ξεδοντιασμένο. Έχει ωστόσο πολύ μεγάλη σημασία να δούμε ποιοι είναι αυτοί που απογοητεύονται και απογοητεύουν τα αδέρφια μας που βλέπουν την ανάγκη τής αλλαγής, τής επανελληνοποίησης, χωρίς να καταφέρνουν να την ακουμπήσουν αυτήν την αλλαγή.

Το ένα άθλιο μπουλούκι που διακρίνει μονάχα πηκτό σκοτάδι, νυχτιά ατελείωτη και ανάγκη για δούλεψη σε χέρια ξένα είναι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος. Αυτοί μάλιστα ενοχλούνται σαν τούς πεις πως για να σηκωθεί ο ήλιος πάνω από την Ελληνίδα Γη πρέπει να λείψει το ανθελληνικό καθεστώς με τις παθογένειες και τις εξαρτήσεις του. Με τούς θεσμούς του εν τέλει νεκρούς στο σύνολό του.

Φυσική είναι μα το Θεό τούτο η ενόχληση. Γιατί οι βαστάζοι και οι δημιουργοί τού ψευτορωμέϊκου είναι αυτοί που κάμανε την προδοσία, το πλιάτσικο και την πορνεία, εξουσία μιας πολιτείας που δεν είναι Ελλάδα αλλά Βαβέλ ξένων γυρολόγων και σταυρωτήδων.

Η άλλη μάζα που σκορπάει την απογοήτευση στην κοινωνία μας είναι οι άνθρωποι αυτοί, που έχοντας καταντήσει αντιπαραγωγικοί για το έθνος και τα παιδιά τους, αναπαράγουν την ψεύτικη λαλιά που βγάζουν οι Κασσάνδρες. Είναι αυτοί που πιστεύουν το ψεύδος, την απάτη και τις καλές τάχα προθέσεις των δανειστών των λαών και των γειτονικών μας ολοδικών τους παλιάτσων και το μεταδίδουν, ηθελημένα ή αθέλητα. Οι ειρηνικοί τύποι τής ησυχίας των νεκροταφείων.

Οι μαύρες ψυχές που μεταδίδουν ηθελημένα την επίπλαστη μικρότητα τής Ελληνικής Φυλής είναι οι βολεμένοι, αυτοί που με άλλα λόγια έχουν συνευθύνη στην παράδοση τής χώρας στους ψευτορωμιούς και στους προαιώνιους οχτρούς της. Αυτοί που κατά Πάγκαλο έφαγαν τα λεφτά μαζί με τούς πολιτικάντηδες που τούς διόρισαν. Από κοινού με τούς συνδικαλιστές που έχτισαν κατά τις εντολές των πολιτικών τους προϊσταμένων τούς κομματικούς στρατούς.

Απέναντι στον στημένο όχλο των βολεμένων είναι η μάζα των παρασυρμένων και κουρασμένων στρατοκόπων που καταπίνουν αμάσητα και αθέλητα τις φκιασιδωμένες ανάγκες αντί για τις πραγματικές. Αλλά οι φκιασιδωμένες ανάγκες είναι η αποδοχή των αλυσίδων που μάς φορούν στα χέρια και η μετάλλαξη τής χώρας σε σκλαβωτήριο Ελλήνων και παράδεισο νεοταξιτών. Ενώ η πραγματικότητα και η επαναστατική ορμή αλλαγής τής καταστάσεως επάνω στα πεπρωμένα και την αποστολή τού ζωντανού έθνους είναι η αληθινή ζωή τού Ελληνισμού μας.

Στην άκρη βολεμένοι μασκαράδες που κάνετε το λαό, αλλά είστε κομματικός όχλος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Είστε βαρίδια και τα βαρίδια πρέπει να πάνε στον πάτο μαζί με τούς συνεργάτες τού μισελληνισμού. Στην επίθεση Αληθινοί Έλληνες, να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας. Έλληνες είναι μονάχα τα πουλιά τής θυέλλης που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή τής μάχης για λευτεριά και ισχύ. Έλληνες είναι μονάχα οι Πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής που τούς αρέσει να βαστούν καθαρά το Οικόπεδο και τα Προσκυνήματα τού Έθνους.

Είμαστε τα παιδιά τής φλογισμένης νιότης που τούς αρέσει το φως, η δημιουργικότητα και το πάλεμα με τις προκλήσεις σάπιων και ανίερων καιρών. Είμαστε η σιδερόφρακτη στρατιά που σηκώνει στον αγέρα το σπινθηροβόλημα τής Χρυσοστέφανης Ελληνικής Αυγής. Κυβερνούμε τούς καιρούς και τούς φέρνουμε στα μέτρα μας. Επιβάλλουμε τις επιθυμίες τής Ελληνικής Φυλής και πραγματώνουμε τα ελληνικά δίκαια, κάνοντας την Φυλή μας Πρωταφέντη και Δύναμη Μεγάλη τής Οικουμένης. Και αφού απέναντι ορθώνεται κουφάρι σάπιο ο σιωνιστικός νεοταξισμός, θα εξοντώσουμε τον σταυρωτή και τούς δούλους του.

Είναι πολύ απλή και συνάμα πολύ αμείλικτη η αλήθεια. Χρειάζεται ατσάλινη θέληση, συλλογική απόφαση και εθνοφυλετική καθαρότητα. Χρειάζεται η φλόγα τής ψυχής και το πολεμικό εγερτήριο να συνταιριάξουν. Να πάρουμε την προίκα τής γης που μάς δώσανε τρανοί πρόγονοι και να την μεγαλώσουμε, δίδοντάς την αλώβητη στα παιδιά μας.

Να γίνουν ένα ποτάμι ασταμάτητο το αίμα με τον ιδρώτα, από το χθες στο ξανανιωμένο παρών και ευθεία στο πιο ένδοξο μέλλον που μάς προσμένει. Να πάψουμε να είμαστε οι χειρότεροι Έλληνες που έλεγε στις μέρες του ο εθνομάρτυρας και εθνεγέρτης Περικλής Γιαννόπουλος και να γίνουμε οι καλύτεροι τής Ιστορίας.

Ο Μεγαλέξανδρος ήταν πάντοτε ο αγαπημένος μου ήρωας. Κι ο λόγος που τον λάτρεψα είναι επειδή έφτιαξε τον Ελληνισμό που θέλω να φτιάξω κι εγώ. Εκπολιτιστή, Θεληματικό, Κυρίαρχο των Ανθρώπων και των Εδαφών του, Πολέμαρχο μιας Ελληνικής Οικουμένης, Μύστη τής Υπέρτατης Σχέσεως Θεού και Ελλήνων. Δύναμη Ενότητος, Δεσμός Πολίτη – Οπλίτη και Πολιτείας.

Η ένσαρκη και έμπρακτη συνύπαρξη τού Πατριωτισμού και τής Πίστης, αυτός είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας και το ένα και αδιαίρετο σώμα που προκύπτει είναι ο Αυτοκρατορικός Ελληνισμός βγαλμένος από αυγή χρυσή και φεγγοβόλα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: