ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ

ΑΘΗΝΑ 17-9-2014.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ξήλωμα τής νεοταξικής δικτατορίας που κυβερνάει την Χώρα των Ελλήνων. Την χώρα που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν σε χοάνη πολυφυλετικών και ανήθικων τύπων, γυρολόγων και κερδοσκόπων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αλλά η Ελλάς φρουρείται. Οι δε Φρουροί τού Ελληνισμού γνωρίζουν και γρηγορούν.

Ο ελληνικός λαός νοιώθει βαρύ τον ζυγό τής σκλαβιάς μέσα από την επιδρομή τής φοροκαταιγίδας με φόρους εξόχως παράνομους και παράλογους, αφού δεν επιβάλλονται με σχέση ανταποδοτικότητας μεταξύ πολιτείας και πολιτών, αλλά ως κατακτητικά χαράτσια αφαίρεσης περιουσιών. Η δε ανασφάλεια στον εργασιακό και τον κοινωνικό τομέα, στην εργασία και την δημόσια ασφάλεια, από ανεργία και εγκληματικότητα, είναι ένας πρόσθετος βραχνάς για τον έλεγχο των ραγιάδων.

Οι ραγιάδες είναι ο ελληνικός λαός. Πρέπει να γίνει βαθιά συνείδηση πως αυτή την εικόνα έχουν για εμάς τόσο οι σιωνιστές δυνάστες – δανειστές των εθνών όσο και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης. Οι ψευτορωμιοί δεν έχουν διάθεση να αντιμετωπίσουν δημοσιονομικά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αλλά να φάνε τις σάρκες τής ελληνίδας γης, αφήνοντας αυτήν δίχως ουσία και περιεχόμενο.

Μοναδικό τους μέλημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τής ανωμαλίας και τής νόθευσης τής κοινωνίας, καθώς και τα νομοσχέδια παρακολουθήσεως και περαιτέρω διώξεως τής Χρυσής Αυγής. Το αντιρατσιστικό ήρθε για να σφραγιστούν στόματα και να αλλοιωθεί η ελληνοσύνη και η ηθική που μάς κρατήσανε όρθιους μέσα από την Ορθή Πίστη μας.

Αντιδράσανε βέβαια έγκριτοι ακαδημαϊκοί κύκλοι και Πατριώτες Ιεράρχες, όμως στην κορυφή τής Ιεραρχίας ο Αρχιεπίσκοπος και η αυλή του στάθηκαν στο πλευρό των κατοχικών. Οι δε πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας που αντιδρούσαν τάχα, αυτοί σιώπησαν μόλις βρήκαν τοίχο να βάλουν τις πλάτες τους.

Να κάνουν νόμιμους και αποδεχτούς τούς ανώμαλους. Να αποσυνδέσουνε Φυλή και Ορθοδοξία από την Ελληνικότητα. Να δεχτούμε ότι δεν υποφέρουμε τίποτα και ότι ο αντίχριστος σταυρωτής υπέφερε τάχα τα πάντα. Ότι η Ορθοδοξία μας ευθύνεται για τον αντισημιτισμό. Και ακόμη ότι υπάρχει τάχα ρατσιστική βία από τούς Έλληνες Εθνικιστές. Αυτά προσάπτουν προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και στον Ελληνισμό ολάκερο αυτοί που στηρίζουν την ύπαρξή τους στην οικονομική βία, στην σπορά ψεύτικων επαναστάσεων, στους πολέμους.

Όμως η Ελλάς είναι αλλιώτικη υπόθεση. Δεν είναι συνηθισμένη να χαρακτηρίζει αδέρφια της τούς διχαστές της και τούς λαθρεπιβάτες. Έχει λαμπρό παρελθόν και θέλει να χτίσει λαμπρό μέλλον. Έχει έντονο το αίσθημα τής ιδιοκτησίας στα προσκυνήματα, στα μνημεία, στους ανθρώπους της. Η Ελλάς είναι η ναυαρχίδα τής οικουμένης που είναι προορισμένη να ανοίγει τα πανιά της στο πέλαγος τής ζωής και τής δημιουργίας. Είναι η μάνα η στοργική που μαζεύει στην αγκαλιά της όλα τα παιδιά της. Αυτήν την  Ελλάδα πάμε να αναστήσουμε.

Τής Ελληνοσύνης οι Νικηφόρες Εθνικιστικές Φάλαγγες έχουν βάλει πλώρη να καθαρίσουν το τοπίο τής Πατρίδος μας από τούς ριψάσπιδες και τούς βολεμένους. Είναι οι οργισμένοι μα και οι δίκαιοι Πολεμιστές, οι Εργάτες τής Φυλής ενάντια στους κουρασμένους και συμβιβασμένους. Κι έτσι οι κλειδοκράτορες τής Κερκόπορτας ενισχύουν τα μέτρα επιθέσεως σε βάρος τής Φρουράς τού Έθνους.

Βάλανε λοιπόν οι ψευτορωμιοί τούς επιστημονικούς συνεργάτες τής δικαιοσύνης να κάμουν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που προβλέπουν ισόβια δεσμά για προσβολή τού πολιτεύματος και δέκα χρόνια φυλάκιση για όποιον προκαλεί την εν λόγω προσβολή μέσω εικόνας ή διαδικτύου. Η συγκεκριμένη μεταβολή που γνωστοποίησε η καθεστωτική εφημερίδα «Το Βήμα» θεάθηκε μαζί με μια άλλη που χαλαρώνει τις ποινές για τούς καταχραστές τού δημοσίου.

Τι εστί όμως «προσβολή τού πολιτεύματος»; Το πολίτευμα αντικατοπτρίζεται στους πολιτικούς ηγέτες και συνεργάτες των νεοταξιτών εισβολέων; Αν δηλαδή αρνηθείς τα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης σε μια κοινωνία που δεν θα είναι ούτε ελληνική ούτε χριστιανική, αν είσαι επαναστάτης ενάντια σε δυνάστες και κοτζαμπάσηδες, θα είσαι κακούργος για εκτέλεση; Αν θέλεις να διαθέσεις ελεύθερα τον εαυτό σου στην αξιοπρέπεια και την δύναμη τής Πατρίδος σου, θα θεωρείσαι εχθρός τής «δημοκρατίας», όταν ο λαός απαξιώνεται και μειώνεται;

Το τέλειο πολίτευμα είναι αυτό που υπηρετεί το λαό και το Έθνος που συνδέονται με τούς ακατάλυτους δεσμούς τού ελληνικού αίματος και ήθους. Το τέλειο πολίτευμα δεν κονταίνει και δεν αλυσοδένει τον Ελληνισμό. Το τέλειο πολίτευμα δίδει όραμα και πεδίο δράσης στον Ελληνισμό, τα δε όρια τού Εθνικού Κράτους ακολουθούν την πολιτική επιρροή τής Ελληνικής Φυλής. Μεγαλώνουν και εξαπλώνουν τον Ελληνισμό. Και φυσικά το τέλειο πολίτευμα στηρίζει την υγεία τού κοινωνικού ιστού επάνω στο αδιαπέραστο τείχος τής αληθινής πίστης και τής φυλετικής καθαρότητας.

Στο ψευτορωμέϊκο οι κατοχικές αρχές έχουν κάνει καθεστώς τον δωσιλογισμό και την ανωμαλία. Έχουν κάνει άρμα εξουσίας το χρήμα που ακυρώνει ιστορία και κοινωνική συνοχή. Οι προδότες αφήνουν τα σύνορα τής χώρας ανοικτά σε όπλα και «επενδύσεις» τού εχθρού. Γκρεμίζουν τα τείχη τού Γένους μας, όταν οι λαθρομετανάστες μπαίνουν κατά εκατοντάδες μέσα σε τρεις μέρες από ξηρά και θάλασσα.

Το κάμουν ακόμη όταν τζιχαντιστές που βρίσκονται ανάμεσά μας ως λαθρέποικοι εκπαιδεύουν έτερους λαθρεποίκους ως τζιχαντιστές, για να κινηθούν μεταξύ Συρίας, Ιράκ και μετά επιστροφής στην Αθήνα. Εκπαίδευση που γίνεται μέσα στα παράνομα Τζαμιά των Αθηνών, όπως μάς είπε η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com, όταν τα Τεμένη που μάς ζητούνται τυγχάνουν νομοθετικής προστασίας.

Το κράτος και το παρακράτος τής ψευτοδημοκρατίας συνεργάζονται στην τρομοκράτηση των Ελλήνων. Κάποιοι ονειρεύονται ακόμη και την αφαίρεση του Σταυρού από την Γαλανόλευκη Σημαία Μας.

Όμως τα Λάβαρα τής Νίκης ξεδιπλώνονται και δεν υποστέλλονται. Η Ελλάς είναι ευλογημένη και ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Η Ελληνοσύνη μας θα διαφεντέψει την ύπαρξη και το περιβάλλον της με τις Λαϊκές και Εθνικιστικές Φάλαγγες τής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: