ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΦΥΛΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 29-9-2014.

Ο κόσμος ολάκερος αλλάζει. Και η μορφή που λαμβάνει είναι ανομοιογενής. Αλλού επικρατεί το οικονομικό κριτήριο. Και αλλού πάλι επικρατεί το εθνολογικό κριτήριο. Από την μια πλευρά έχουμε την σκοπιμότητα τού νεοταξικού ολοκληρωτισμού. Και από την άλλη πλευρά είναι η δικαιοσύνη τής εθνικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Η σκοπιμότητα σχετίζεται με τον παγκοσμιοποιητή τύραννο που έχει στήσει τούς πολιτικούς του εκφραστές να ταιριάξουν με τους διεθνιστάδες σαπιορήτορες των λαών, ώστε να φτιάξουν τεχνητά κράτη με πολύμορφες και ασυντόνιστες κοινωνίες. Και η δικαιοσύνη τού έθνους σχετίζεται με την φυλετική συνείδηση που υπαγορεύει το κοινό αίμα μέσα από τούς κοινούς αγώνες, τούς κοινούς σκοπούς, την αδιάσπαστη συνέχεια μέσα στον αέναο ιστορικό χρόνο.

Ο πολιτισμός, η πίστη, η ανθρωπογεωγραφία, η Παράδοση, όλα μαζί τα στοιχεία τής ανθρώπινης προσωπικότητας προσδιορίζουν την πολιτεία που αντέχει στις εποχές και τις δοκιμασίες. Στην ακμή μα και στην φυσιολογική φθορά τής παρακμής, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και οι μαχητές τής Φυλής βάζουν το συλλογικό καλό και το εθνικό συμφέρον επάνω από τις ατομικές επιδιώξεις και τις συμφεροντολογικές ομαδικές φατρίες.

Οι υγιείς κοινωνίες λειτουργούν μέσα στα πλαίσια που δημιούργησαν οι γεννήτορες ως κυρίαρχες υπάρξεις που γνωρίζουν την προέλευσή τους και κάμουν τα πάντα ώστε να εξακολουθήσουν τον δρόμο τους. Χτίζουν τον κόσμο τους, τα ιερά τους και την κληρονομιά των παιδιών τους. Κι αν βρεθούν κάποιοι να γκρεμίσουν τον κόσμο τους, θα ενωθούν, θα εγερθούν και θα τον ξαναχτίσουν.

Το δίκαιο τού αίματος συμβαδίζει με το δίκαιο τού εδάφους στα ελεύθερα έθνη. Όποιοι επικαλούνται την υπεροχή τού εδάφους σε βάρος τού αίματος, αυτοί είναι οι υπολογιστές τού χρήματος και τού συμφέροντος. Το ψεύτικο δίκαιο αυτού τού συμφέροντος είναι που ονομάζουν δίκαιο τού εδάφους. Είναι οι ανέστιοι, οι άπιστοι, οι βδέλλες που χώνονται ανάμεσα στα υγιή κύτταρα τής Φυλής προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ακόρεστη επιθυμία  τους για παγκόσμια εξουσία. Οι γνωστοί σταυρωτήδες που προσεταιρίζονται τούς τεμπέληδες και τούς ηδυπαθείς τής φάρας, εκείνους δηλαδή που θέλουν να τρώγουν άκοπα τα πάθη τους και να σαπίζουν ήρεμοι, μιλώντας για ανθρωπισμούς και ηρεμία.

Οι ηδυπαθείς είναι γνωστοί και ως φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, οι δε τεμπέληδες είναι οι γνωστοί μας μαρξιστές. Αμπελοφιλόσοφοι και διαστροφείς και οι δύο, οι μεν με το κέρδος, οι δε με τα λαθραία προλεταριάτα τους. Χρηματιστήριο και αιματηρές επιβολές ωστόσο συμπίπτουν, τακιμιάζουν και στρέφονται ενάντια στην Φυλή. Όπου επικρατούν οι φαύλοι, επικρατούν οι αποικίες τού πολυφυλετισμού που δίνουν το στέμμα σ’ αυτόν που τάζει ψοφιοσύνη αντί τού χρυσού. Και όπου επικρατεί το Αίμα και η Φυλή, εκεί ανθίζει, απλώνεται και επικρατεί το Έθνος, η μόνη δύναμη διαιωνίσεως τής ανθρώπινης διαφορετικότητας και δημιουργίας.

Έως σήμερα τα κράτη έχουν προκύψει μέσα από τις αποικίες τού σιωνιστή εμποράκου των εθνών. Όμως ο τύραννος έχει πάντα ως αχώριστο σύντροφο την αλαζονεία. Δεν ανέχεται την διαφορετικότητα τού ελεύθερου και πιστού στα ιδανικά του ανθρώπου. Και έτσι προκειμένου να επικρατήσει το παγκόσμιο στέμμα, αρχίζει να κομματιάζει με τούς εξωτερικούς σκλάβους και τα εσωτερικά του πιόνια το εθνικό κράτος. Κομμάτιασμα όμως είναι η μοίρα που επιφυλάσσει η Θεία και η Ιστορική Δικαιοσύνη και το ανώτερο ένστικτο τής επιβίωσης στις αποικίες.

Στο νεοταξικό κομμάτιασμα φτιάχνονται Αλβανίες και Κοσσυφοπέδια και Ουκρανίες και Βρετανίες. Στο αποικιακό κομμάτιασμα συγκολλιούνται Β. Ήπειρος και Β. Μακεδονία και Α. Ρωμυλία και Κύπρος και Ιωνία και Πόντος και πάσα γη ελληνική με την Φυσική Ελλάδα. Ξαναφτιάχνεται Σκωτία, επιστρέφουν ρωσικά εδάφη στη Ρωσία.

Τα νεοταξικά κομματιάσματα είναι αταίριαστα, αντιφυσικά, δίχως πυξίδα καρδιάς και αίματος, τυχοδιωκτικά και ως εκ τούτου αδιέξοδα, θνησιγενή. Στην αναγέννηση τού Έθνους ολάκερη η Ράτσα και ολάκερες οι εποχές και οι πρόγονοι και οι ορμές για την επικράτηση τού Ελληνισμού στην κορυφή τής οικουμένης αντικατοπτρίζονται σε κάθε Ζωντανό Έλληνα. Η Πίστη διατηρεί κι αυτή τη δική της μοναδικότητα, τηρεί ανέγγιχτο το άβατο από τούς ιερόσυλους που θέλουν να επιβάλλουν τον ψευτοθεό τους πάνω από την Θεία Αλήθεια και τούς θυσιαστικούς μας τόπους.

Θέλουν μάς είπανε οι Τούρκοι να στείλουν επιτροπή με το όνομα τού τουρκοεβραίου σφαγέα Ταλαάτ πασά να έρθουν στο πασαλίκι τους ψευτορωμέϊκο, ώστε να επιβάλουν την εξαίρεση των ελληνικών γενοκτονιών από τον αντιρατσιστικό νόμο τού αίσχους. Δεν μάς σφάξανε λένε κι εμάς και τούς άλλους χριστιανούς και δεν μάς διώξανε από τα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας. Απλώς άνοιξαν την πόρτα στον βαρβαρισμό!

Αυτήν λοιπόν την πόρτα τού αισχρού βαρβαρισμού θα την ανοίξουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες για να πετάξουμε στο πυρ το εξώτερο και τούς κοσμοπολίτες και τούς τεμπέληδες και τούς καταπατητές τής Ελληνίδας Γης που βρίσκεται προσωρινά έξω από την πόρτα. Θα φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα Λαϊκή και Εθνικιστική, μια Πατρίδα που τιμάει τις θυσίες και στα χαρτιά μα και στην κοινωνία και στα πολεμικά πεδία.

Οι άξιοι, οι μύστες, οι φιλόπονοι και οι χτίστες ελληνικής ωραιότητας και μεγαλοπρέπειας στην πρώτη γραμμή, θα φτιάξουμε καθαρή, σφιχτά δεμένη Πατρίδα. Θα πάρουμε την γη στα χέρια μας. Τις παλιές εστίες λεύτερες στην αγκαλιά τής Μητέρας Ελλάδος. Και την Ελληνική Μητρόπολη να προεκτείνεται γεωπολιτικά με τις ελληνικές μας κοινότητες στα κράτη που θα διώξουν τούς γυρολόγους τυράννους. Να γιατί η Φυλή είναι το μόνο άπαρτο φρούριο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: